16.1.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 66

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.



Edellisten loppuneiden teksti on kirjoitettu 29.11 joten nämä ovat aika lailla täsmälleen siitä ajankohdasta joulukuun loppuun mennessä kertyneitä purkkeja. Noin kuukauden ajalta. Vuodelle 2022 ei loppuneita vielä ole.

Ajattelin tänä vuonna seurata kuukausittain loppuneita tuotteita Instagramin puolella ja tietenkin sitten aina kuun vaihtuessa täällä blogissa. Mielenkiintoista katsoa loppuvuodesta minkä verran tuotteita on  tullut käytettyä loppuun, en kuitenkaan säilytä purkkeja fyysisesti, vaan digitaalisesti.





Aloitetaan kynsituotteilla.

Lurautin Essien good as gone -poistoaineen pumppupulloon toisen aineen sekaan, joten siksi tämä tyhejni niin "äkkiä" :D Tehokasta ainetta toki myös sellaisenaan.

Avon Double duty -aluslakka alkoi osoittaa jähmettymisen merkkejä, joten siirryin jo toiseen pulloon. Oikein pätevä aluslakka, ei moittimista.

essence come to town -kynsilakka. Hyvin samanlainen kuin Essien Set in Stones, kirkkaalla pohjalla oleva hopea glitterlakka. Tästä on kyllä saanut rahoilleen vastinetta :D





Kylpytuotteilla jatketaan, kun Oriflame Swedish Spa suihkuvaahto loppui. Mekanismi jumitti välillä ja sitä sai painaa pitkään pohjaan, ennen kuin ainetta tuli ulos. Raikas, hieman suolainen tuoksu.

Avon Senses Mango Bay ei sen sijaan ilahduttanut, sillä tuoksussa mukana oleva ananas ei käynyt tähän ollenkaan. Pelkkänä mangona tuoksu olisi ollut 5/5.

Bubble t -suihkugeelit ja kuorintavoiteet, hyvin minikoot, joista riitti pariin käyttökertaan. Suihkugeelit olivat oikeasti geelimäistä, ei yhtään lirua, samoin kuin kuorinnat. Kuorintojen teho oli aika mitätön, enemmän kuori itse hanska. Suihkugeelit 4/5, kuorinnat 1/5.





Dermosil x Mauri Kunnas -käsisaippua. Todella marjainen tuoksu! Tuoksunsa puolesta olisi sopinut kyllä hyvin kesään. Kaunis ulkoasu.

Avon Senses Gingerbread -käsisaippua. Ei yhtään niin jouluinen tuoksultaan kuin olisin halunnut, itselleni tuoksusta tuli mieleen poltettu sokeria aka kinuski, ripauksella maustetta. Höh :(

essence Don't worry, be hempy! -käsivoide. Yrttinen tuoksu, sopi hyvin käytettäväksi öisin, vaikka ei tönkköä ollutkaan.

Rituals... The Ritual of Hammam -vartalovoide. Käytin tätä käsivoiteena, sillä oli mukavan paksua, imeytyi kuitenkin nopeasti. Loput käytin normaalisti vartalovoiteena.






Beaustan aurinkovoide oli peruja kesältä, joten käytin sen syksyllä/talvella pois. Tykkäsin kovasti! Kevyt koostumus, imeytyi hyvin.

Avon Cannabis Sativa Oil -puhdistusöljy. Öljy muuttui maitomaiseksi putsariksi, kun siihen laittoi hieman vettä sekaan. Tässäkin hyvin vihreä tuoksu, johon kuitenkin tottui.

Loccitane Gel-to-Foam -kasvojenpuhdistusaine. Ei mikään supervaahtoava koostumus, itse tykkäsin hieroa tämän kosteissa käsissä edes jokseenkin vaahdoksi ja sitten laitoin vasta kasvoille. En huomannut myöskään superpesevää tunnetta kasvoilla, oikein miellyttävä.

Urban Decay All Nighter -meikinkiinnityssuihke. Oikein pätevä, ei muuta huomiota :D

Oriflame NovAge -seerumi. Tämähän loppui kuukaudessa, eli on hyvinkin nopeasti vajuvaa sorttia, etenkin jos käyttää aamuin ja illoin. Tämä oli ehkä miun viimeinen pullo, jonka hommasin synttärilahjana ilmaiseksi. Muuten on aika hintavaa :S

essence mini -mattaava kasvosuihke. 25 ml suihke loppui 1.5 viikossa, ravisteluista huolimatta en kyllä huomannut mitään mattaavaa vaikutusta kasvoilla :O

Saturday Skin Waterfall Glacier Water Cream loppui ihan yllättäen, sillä tässä on itse voidepurkki keskellä ja reunoilla tyhjää, eli purkki näyttää isommalta. Tuli käytettyä, mutta en ostaisi itse. Tämä tuli Boxycharmista vuonna 2019.

The Body Shop Vitamin C -kasvosuihke. Kun vauhtiin pääsin, tämän sain kuin sainkin loppumaan, vaikka tuoksu ei ollut mieleeni ollenkaan.





Radox -kylpysuola oli oikein pätevää, sillä jalkakylpyihin ei paljoa tarvinnut, mutta nyt se on loppu! Tilattu Superdrugilta ainakin neljä, ellei peräti viisi vuotta sitten. 

The Body Shop White Musk L'Eau:n loppuminen oli yksi miun tavoitteista viime vuodelle ja kyllä, se loppui sittenkin. Voisin ostaa uudelleen :)

Avon NutraEffects -miselliliinat, ei superkosteita, joten saa käyttää ripsakasti pois ettei kerkiä kuivumaan liikaa. Poistaa kasvoilta kevyen meikin ja käsistä swatchit.

Kasvonaamiotrio, yksi Mizon ja loput Vitamasquesilta, joista jälkimmäiset tulivat marraskuun Boxycharmissa. Ei mitään moitittavaa, ajoivat asiansa naamioina oikein hyvin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)