10.1.2022

Ostoksia | Carlson, CesarsShop, Cocopanda, Lyko, Kicks, Avon, Oriflame

Aika katsella viime vuoden viimeisiä ostoksia. 

Yhtä tuotetta katselin Kicksin sivuilla jonkun aikaa, mutta siihenpä ei käynytkään mitkään alekupongit. Kun Lyko sitten iski meikkituotteet tarjoukseen (olikohan Black Fridayn tienoilla) ja kyseinen tuote kuului myös alennuksen piiriin, nappasin sen heti koriin! Lisää pontta toi myös se, että huhujen mukaan Urban Decay on poistumassa Pohjoismaista. Kyseinen tuote löytyy kuvasta numero 4!





Pyörähdin Carlsonilla ja ostin testiin Catricen Quick Dry -päällyslakan, sekä Limited Edition -kokoelmasta Rosy Glitter Nails -kynsilakan.

CesarsShopille tein myös pienen tilauksen, kun mm. Picture Polishit olivat pienoisessa alessa. Matkaan tarttui Be Creative ja Brave, joista ainakin jälkimmäinen on poistuva sävy, jota ei tehdä enää lisää.




Cocopandalta tilasin kolme kappaletta essencen Hello, Good Stuff! -sarjan kasvonaamioita, variaatiot ovat; mattifying, healthy glow ja purifying. Jokaisessa tuubissa on tuotetta 25 g verran, myös vaikutusaika on kaikissa sama eli noin 5-10 minuuttia.

Lisäksi tilasin essencen luomivärinpohjustajan.






UD x Marvel Studios' Eternals -luomiväripaletti tarttui Lykon alesta matkaani. 
Luomivärien päällä on kansi, jossa on hieno 3D kuviointi ja se kansi muuten tarttuu yllättävän tiukasti kiinni, joten hieman saa nähdä vaivaa, että sävyt saa kannen alta esiin, hajottamatta kynsiä :D






Kicksiin käytin kaksi kuponkia, joista toinen kävi ihonhoitotuotteisiin ja toinen puolestaan meikkeihin, joten Disney Mickey & Friends Truth Be Bold Artistry -luomiväripaletti lähti matkaani meikkiosastolta, kun taas Origins Glow & Believe Ginzing & Mega-Mushroom -lahjasetti tarroineen oli valintani ihonhoidon osalta. Muistelisin, että en ole Originsin tuotteita kokeillut aiemmin?

Alempana kuva, jossa tuotteet on avattuna.




Paletti on todella värikäs, kuvassa sävyt eivät tietenkään ole niin kirkkaita mitä livenä. Paletista löytyy normaaleja luomivärejä, sekä pigmenttejä. Paletin normaalihinta 32 €.

Origins -setti sisältää kuorivan puhdistusaineen (30 ml), rauhoittavan lotionin (50 ml), sekä kosteusvoiteen (50 ml) + tarrat. Setin hinta oli 27 € (arvoltaan 39 €).






Avonin joulukuun tilaus oli pieni ja pippurinen, kuvasta tosin puuttuu Essentials -printtimekko ja kasvomaski.

Avon Celebre Star -vartalosuihke, 6.95 €.
Vanilla Bean -tuoksukynttilä, 7.95 €.
Mieto intiimipesuneste, 2.35 €/kpl.
Avon Care -käsivoidetrio, 4.75 €.
Enchanto -suihkugeelit 3.95 €/kpl.


Käsivoidetriosta jätin itselleni vain yhden, loput pistin eteenpäin. Enchanto -suihkugeelien osalta kävi hauska juttu, sillä luulin ostavani toisen pullon punaista suihkugeeliä ja ostinkin, mutta sehän oli eri tuoksussa! Nyt käytössä oleva suihkugeeli josta olen tykännyt olikin tummemmassa pullossa, kun nyt ostamani on pinkki :D  En vain tajunnut, että Enchanto -sarjassa on kuin onkin, ainakin kolme erilaista suihkugeeliä.


Celebre Star tuoksunuotit: inkivääri, vaaleanpunainen pioni, myski.
Tästä samaisesta tuoksusta on saatavilla myös EdT, mutta ajattelin pelkän vartalosuihkeen riittävän miulle joksikin aikaa :D Ja ostopäätökseen vaikutti tietenkin se, että tuoksu sisältää myskiä ;)





Oriflamelta kausituotteita, joista löytyy monitoimivoide karpalon tuoksulla, sekä samaan sarjaan suihkuvoide. Käsivoiteessa tuoksuu vanilja ja kaneli, eli täydellinen joulutuoksu ja oikein hyvä sellainen, kun kokeilin voidetta.


Lisäksi vielä kynsilakka, jossa on kirkas lakkapohja ja seassa leijailee kultaisia glitterlastuja.












2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Ostin kanssa tuon essencen silmämeikinpohjustajan, en tiedä toimiiko rasvaisilla luomilla mutta ostin kun piti ottaa jotain ilmaisiin postareihin ;) Tosi kiva tuo Morphen paletti ja Originsia ostin itsekin testiin alennuksista :) muistelen katselleeni tuota samaa lahjapakkausta mutta päädyin toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saa nähdä miten tuon pohjustajan kanssa käy. Avonin toimii miulla todella hyvin, mutta ne päätti sitten lopettaa sen (kuinkas muutenkaan) :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)