11.6.2022

Dermosil | Surprise Box

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.*Dermosilillä on nykyään aika usein erilaisia bokseja tai sitten se vain tuntuu siltä :D
Nyt nappasin kesän Outletista *Suprise Boxin, jonka hinta on 25 € ja boksia on yhä saatavilla, kun kirjoitan tätä torstaina 9.6.

Piteimmittä puheitta, katsotaan mitä yllätyksiä paljastui!

Arvostelujen perusteella, näissä bokseissa ei tällä kertaa ole laisinkaan Men -sarjan tuotteita, vaan suurin osa on yleispäteviä ja kesään sopivia. Tuotteita on yhteensä seitsemän.

Ihan hyvä setti ja sieltä löytyikin pari tuotetta, jotka itse asiassa meinasin tilaukseen laittaa. Onneksi en laittanut :D
*Classic -sarjasta suihkugeeli, jota on tullut tuoksuna käytettyä muutaman kerran. Arvo 3.90 €/500 ml (tarjoushinta 2.90 €).

*Puolukkasaippua.Tulee käytettyä, etenkin kun tiedän näiden käsisaippuoiden kuluvan kuin itsestään :D Arvo 5.50 €/290 ml.

*Epsom -jalkakylpysuola. Tätä silmäilin, kun tein tilausta. Mikä tuuri, että vältin tuplakappaleen kun en sittenkään napannut koriin :D Arvo 7.50 €/200 g. 
On pienestä pakkauskoosta huolimatta riittoisaa, sillä viiteen litraan vettä tarvitaan vain yksi ruokalusikallinen. Tämä on kyllä nätin näköistä, ihan kuin askarteluhelmiä!


*Kuivashampoo, kokemuksia tästä? 
Ainakin kommenttien perusteella voi olla mahdollisuus, että jättää tummiin hiuksiin harmautta. Arvo 6.90 €/200 ml.* Classic Deo Roll-on. En muista, olenko yhtäkään Dermosilin roll-onia käyttänyt, olen niitä saanut bokseista tai ostanut pisteillä, mutta ne olen tainnut aina laittaa kiertoon :D
Arvo 3.50 €/75 ml (tarjouksessa 2.50 €).

*Sunny Apricot aloe-geeli. Tämä on tämän kevään uutuus ja sillon silmäilin tätä, mutta en napannut koriin. Nyt sen sain. En vielä kuitenkaan korkkaa, vaan toivon hartaasti, että tässä olisi herkullinen aprikoosin ja persikan tuoksu. Arvo 4.50 €/100 ml.


*Suojaava päivävoide, SPF 30. Sävyttämätön päivävoide suojakertoimella, joka lupaa jättää ihon mattapintaiseksi. Kuulostaa oikein pätevältä, jos vaan toimii itselläni!
Arvo 9.90 €/50 ml.


Boksin arvo on 41.70 € (tarjoushinnat huomioiden 39,70 €).


Boksin tuotteista kuivashampoo ja roll-on, ovat sellaisia jotka ovat itselleni kysymysmerkkejä. Miulla kuivashampoot kuluu hitaasti ja yleensä deoista tulee käytettyä voidemaisia.
4 kommenttia:

 1. Tosi kiva boksi, mielestäni 25 euroon hyvä sisältö. Voisin ostaa itselleni tai lahjaksi, mutta just nyt, noita perustuotteita on tosi paljon kotona. En ole pariin vuoteen tilannutkaan dermosililtä vaikka heidän tuotteista pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilille joskus tulee kivojakin uutuuksia, harmi vaan, että moni on sitten vaan sesongissa :(

   Poista
 2. Liekö näissä kuinka paljon hajontaa sisällöissä, koska minäkin tilasin tämän ja sain juuri samat tuotteet kuin sinäkin.
  Dermosilin deot ei oikein itselläni ole toimineet, ja siksi vähän harmittaakin kun niitä tahtoo joka yllätysboxissa olla.
  Tykkään kuitenkin tilata näitä aina kun saataville tulee, ja käyttöön nämäkin tuotteet toki kaikki tulee, paitsi ehkä tuo deodorantti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä miullakaan tietoa, onko boksit kaikille samoja vai onko joitain tuote-eroavaisuuksia.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)