1.6.2022

Väripyörä arpoo | osa 1.

Halusin vesimarmoroida, mutta en oikein osannut päättää värejä. Otin siis Googlen avuksi ja sieltä löytyi näppärä Wheel of Colors -josta löytyy perusvärit. Pyöräytin sitä kolme kertaa ja miun väreiksi tuli oranssi, indigo ja amber. Näitä sävyjä lähdin sitten etsimään ja alla näkyykin miun kolmikko.

Kyseistä Wheel of Colors -pyörää voi myös itse muokata mieleisekseen ja siitä löytyy myös sovellus puhelimeen. Sovelluksen kolme pyöräytettävää onnenpyörää on ilmaisia, mutta muiden tekemistä pitää maksaa kolikoilla, joita saa esim. päivittäin pyöräytettävästä onnenpyörästä eli itse ei välttämättä tarvitse mitään ostella.

Vesimarmoroinnin pohjalla Avonin Gel Shine -sarjan perusvalkoinen, Heavenly.

Itse marmoroinnissa oli Avonin Gel Shine -sarjan Hot Catch ja Queen of Purple, jotka edustivat tietenkin väripyörän oranssia ja indigoa.

Depend 674 edusti amber -sävyä, jonka pyöräytin kolmanneksi väriksi.


Yllättävän hyvin pyörätetyt sävyt sattuivat toimimaan toistensa kanssa, tosin violetti ja oranssi toi vähän syksyistä, halloween -värimaailmaa. Avonin Gel Shine -sarja sopii hyvin marmorointiin, kuten myös Depend!

Tulen käyttämään varmasti väripyörää myös jatkossa :D


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja nämä on itse asiassa vielä kynsillä, kun vesimarmoroinnit yleensä kestää itselläni paremmin, kuin ihan peruslakkaukset :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)