5.2.2023

By Lyko Lovables | Love Letter

 teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.
Lykolle tuli myyntiin *By Lyko Lovables Love Letter -boksi tammikuun lopussa. Boksin hinta 49.90 € ja sisällön arvoksi on laitettu n. 218 €.

Näissähän sisällön näkee ennen ostamista, eli sokkona näitä ei tarvitse tilailla! Laatikko oli näppärä ja jykevä, aukesi kuin kirjekuori.

Make Up Store:n huulipuna. Sävyjä oli saatavilla kolmea erilaista: Lipstick Red Square, Peachy tai Super Red. Omani oli sävyssä *Super Red. Molemmat punaiset sävyt on mattaisia, Peachy voidemainen. Arvo 15.50 €.

*Anastasia Beverly Hills Dewy Set -meikinkiinnityssuihke kätevässä 30 ml koossa. Olen käyttänyt tämän vastaavan suihkeen aiemmin loppuun ja tykkäsin kyllä :) Suihke oli muistaakseni myös ihan ok. Arvo 17.50 €.

*Aveda nutriplenish -hiuksiin jätettävä kosteuttava hoito, joka auttaa mm. hiusten sähköisyyteen ja kosteuttaa hiuspohjaa. Sisältää aurinko- ja lämpösuojan. Arvo 11.50 €.

OPI -kynsilakka, sävyssä *Bubble Bath tämän toisena vaihtoehtona oli sävy Baby Take a Vow.  Molemmat lakat sävyiltään aika samantyylisiä. Arvo 15.60 €. 
*Starskin Orglamic Pink Cactus Mask. Kaksivaiheinen naamio, jossa ensin avataan öljykapseli ja hierotaan noin 3-4 tippaa kasvoille. Sen jälkeen laitetaan kangasnaamio ja annetaan vaikutttaa noin 15 minuuttia. Halutessaan voi lisätä naamion poistamisen jälkeen vielä öljyä. Arvo 15.50 €.


*Hjärtligt -kosteuttava hiuksiin jätettävä voide. Silottaa ja kosteuttaa hiuksia. Arvo 20.50 €.

*Björk TÄMJA Flyaway Tamer. Voi käyttää kulmakarvoihin, sekä hiuksiin kesyttämään lentelevät hiussuortuvat. Hedelmäinen tuoksu. Arvo 19.95 €.
*Happy Crazy Mine -hiusnaamio. Sopii värjätyille hiuksille, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhdellaan. Arvo 13.90 €.

*Vision Haircare – tekstuurisuihke hiuksille.  Antaa rakennetta, pitoa, volyymia ja joustavuutta. Arvo 19.50 €.

*Glöd by Sophie Elise -kasvopaletti. Tästä paletista löytyy poskipuna, highlighter, bronzer ja contour. Arvo 34.90 €. 

*Kolai – suihkugeeli. Tässä suihkugeelissä on aika tujakka tuoksu! Oli nimittäin hieman vuotanut pakkaukseen ja suihkugeelin tuoksu iski vastaan jo heti alussa :D Tätä ei pysty säilyttämään lainkaan vaakatasossa vuotamisen vuoksi ja nappasinkin tämän sen vuoksi jo suihkun puolelle käytettäväksi. Suihkugeelin arganöljy tekee ilmeisesti tuoksusta sellaisen vahvan ja voimakkaan.  Arvo 12.90 €.

*Gosh – Velvet Touch -huultenrajauskynä. Sävy Pink Pleasure, matta ja vedenkestävä. Arvo 11.90 €.


Aika hiuspainotteinen sisältö, ehkä joitain tuotteita olisi voinut vaihtaa toisiin esim. Aveda ja Hjärtligt on aika samankaltaisia keskenään. Jos sisältö iskee, niin tästä kyllä saa ainakin rahoille vastinetta, vaikka muutama tuote ei itselle jäisikään! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)