1.2.2023

Loppuneet | Tammikuu 2023


Tammikuu on taputeltu ja nyt voikin katsoa mitä oikein tuli käytettyä loppuun vuoden ensimmäisen kuukauden aikana. Ja tänäkin vuonna listaan loppuneet tuotteet ylös, jotta voidaan ensi vuoden alussa sitten vertailla viime vuoden loppuneiden kesken, että miltä näytti :)


Aloitetaan kasvonaamioilla, sekä yhdellä silmänympärysnaamiolla.


By Wishtrend Vitamin 21,5% Enhancing Sheet Mask.
Garnier SkinActive Moisture Bomb Super Hydrating + Smoothing -sheet mask.
Garnier SkinActive Moisture Bomb Super Hydrating + Anti-Fatique -sheet mask.
Foreo Acai Berry -sheet mask.
The Body Shop Edelweiss Serum Concentrate sheet mask. 
Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks.
Garnier Hydra Bomb - sheet mask. 
Garnier SkinActive Moisture Bomb -sheet mask.
the SAEM Bamboo -sheet mask.
The Body Shop Vitamin E -sheet mask.


Kaikissa kasvonaamioissa vaikutusaika vaihteli noin 10-20 minuutin välillä. The Body Shopin Vitamin E on sellainen, joka ei pääse jatkoon. Kangas tuntuu paksuhkolta ja tuntuu kuivuvan nopeasti, eikä istu kasvoille hyvin. Saatan muistaa väärin, mutta ihan kuin Edelweiss -sarjan naamio olisi ollut paljon paremmin kasvoille istuvampi kuin tuo Vitamin E.

Garnierin naamioissa oli joskus ne "tukimuovit", mutta näissä niitä ei ollut (muisteleisin, että ainakin joskus oli tuossa Moisture Bomb -naamiossa jossa granaattiomena kuvassa). Foreon naamio oli tarkoitettu käytettäväksi laitteen kanssa, mutta en sellaista omista, niin käytin ihan sellaisenaan.

Elemiksen silmänympärysnaamio tuli miulle viime vuonna boksista ja nyt se tuli mysteeriboksien ohella uudelleen. Käytin mielelläni uudelleen, sopivan kosteat (ei liiaksi), joten eivät valu.






essence Hello, Good Stuff! Cica Face Cream. Ihan pätevä kasvovoide, jota käytin niin aamulla kuin illalla. Toimi primerin kanssa hyvin, kosteutti. Näppärän kokoinen tuubi myös esim. reissuun ja on kuitenkin miun mielestä aika riittoisaa.

Bubble t lemongrass & Green Tea - käsivoide. Ehkä näiden loppuneiden mälsin tuote! Tuoksu ei ollut kummoinen ja voiteen koostumuskaan ei tunnu kosteuttavalta.

The Body Shop Pink Grapefruit -käsivoide. Tuttu ja turvallinen käsivoide, joka sopii hyvin pikakosteutukseen ja itselläni tämä oli miun "toimistossa" eli olohuoneessa. Imeytyy nopeasti, eikä ole paksua koostumukseltaan eli sopii laitettavaksi esim. kynsien lakkauksen jälkeen.

Yves Rocher Melting Orange -käsivoide. Appelsiinin ja suklaan tuoksuinen käsivoide, ei kuitenkaan tuoksu selkeästi Fazerinalle, vaan tuoksussa on ehkä enemmän appelsiinia. Koostumukseltaan ehkä hieman paksumpaa kuin esim. The Body Shop.




Avon Planet Spa The Energise Ritual -vartalokuorinta. Tykkäsin tämän tuoksusta, vaikka mukana on vihreää teetä, niin miulle tämä tuoksui ehkä jopa hieman sitruksiselle ei ollut perinteisen vihreän teen ominaistuoksu.

LUSH Jolly - suihkugeeli. Nämä suihkugeelit on todella riittoisia :D Tämän tuoksussa oli mm. appelsiinia ja kanelia, ei ehkä lempparein tuoksu.

BLEACH LONDON Reincarnation shampoo. Oikein hyvä, perus shampoo. Pesi puhtaaksi, mutta ei narskuvan puhtaaksi. Koostumus oli juoksevampaa, joten kierrekorkki ei haitannut.

BLEACH LONDON Reincarnation hoitoaine. Tämä oli tiiviimpää koostumuksen puolesta, joten piti muistaa ravistaa ennen käyttöä, että sai ainetta tarpeeksi hiuksiin laitettua. Ja loppua kohden oli helpompi pitää korkki alaspäin, että hoitoaine kerkesi valua alas.

Briogeo Curl Charisma -hiusnaamio. Tässä vaikutusaika 10 minuuttia, mutta en antanut olla kuin ehkä minuutin-pari, en jaksa odotella :D Ihan kiva oli käytellä kuitenkin.





Glowoasis ph Balancing moisture milk toner. Riittoisa, sopii kerrostettavaksi (jos niin haluaa). Onneksi löytyy toinenkin pullo jemmoista :D

Avon Adapt hydra rescue on the go -seerumi. Tämä Adapt -sarja on joskus kuvastossa ja nappasin kokeiluun tämän seerumin, ne kun on aika helppoja testattavia. Ei mitään huonoa sanottavaa, plussaa myös siitä, että pullon pohjalle jäi ihan pienen pieni määrä seerumia eli pumppu otti aika hyvin pakkauksen puhtaaksi.

Glamglow Youthmud Glow Stimulating  Treatment - kasvonaamio. Tehokas kasvonaamio, joka muistuttaa The Body Shopin Himalayan Charcoal naamiota, hyvin samankaltaiset. Tässä Glamglow naamiossa on runsaasti kuorivia partikkeleja, joka kannattaa muistaa naamiota pois huuhdellessa. Käytin itse ehkä kerran kahdessa viikossa. Riittoisa, mutta onhan tämä aika hintavaa.

Huxley Secret of Sahara Cleansing Gel. Ei jatkoon, pistävä kukkaistuoksu vaikka muuten tuotteessa ei itsessään mitään vikaa ollut.




Method ginger twist - käsisaippua. Käytin viime vuonna tämän samaisen, mutta vaahtoversiona. Tykkään tuoksusta ja jos The Body Shopin inkiväärisarja ilahdutti, on tämä aikalailla saman tuoksuinen.

Nivea Cleansing Wipes. Ajoivat asiansa oikein hyvin, näissä on sellainen niveamainen ominaistuoksu, joka jää ainakin käsiin tuoksumaan. Siitä en itse niin välitä, mutta helpot puhdistuspyyhkeet napata/tilata mukaan kaupasta.

essence what's your fruit mood -kasvosuihke aurinkosuojalla. No tämäkin oli kyllä aika turha tuote. Käytin viime kesänä käsivarsille ja kasvoille. Jätti niin ihon kuin lattiankin öljyisen liukkaaksi, eikä luvattu greipin tuoksukaan ollut kovin houkutteleva :D Suhuutin loput tuotteesta suihkun kaivoon, että sain ponnekaasut pois. Tämä sumu oli todella leviävää, eli jos erehtyi suihkuttamaan muualla kuin vessassa, niin lattiat ja matot olivat liukkaat ihan joka paikassa. Kasvoille sumuttaessa kirveli silmissä, jos sattui hieman hikoilemaan tmv.

Puca Foot Bubble Bath, 8 kpl. Nämä sain kaverilta ja kävinkin sitten Normalista ostamassa itse uuden pakkauksen :D Nimensä mukaisesti nämä ei kuitenkaan vaahtoa, ovat miun mielestä enemmän fizzereitä eli suhisevat vedessä ja katoavat. Jos näiden päälle valuttaa veden, ne vain katoaa eivätkä vaahtoa. Eli suosittelen halutessaan käyttämään erikseen kylpyvaahtoa ja tämä sitten sen jälkeen, kun vesi on valutettu.






Loppuneisiin en muuten ota seuraavia tuotteita; hammastahnat ja kertakäyttönäytteet, joista riittää nimensä mukaisesti yhteen kertaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)