13.1.2024

Lookfantastic Beauty Box | Tammikuu 2024

Tämän vuoden ensimmäinen Lookfantasticin boxi!

Tajusinpa tuossa viikolla pakettia hakiessa, että tämähän tuli jo aika ajoissa noudettavaksi, 8.1 nimittäin pystyi jo paketin saamaan hyppysiinsä.







So Eco Gua Sha (ei hintatietoja).


So Eco on brushworksin tavoin aika meh -merkkinä. Tämä Gua Shakaan ei näin ollen kiinnosta, eikä päädy omaan käyttöön. Näiltä kahdeltä merkiltä tulee näitä kauneudenhoidon työkaluja siveltimistä lähtien, jotkut on ihan ok ja pääsee käyttöön, mutta toiset taas pistän eteenpäin suoraan.




Nails.INC Get Hard Nail Hardener Base Coat (10.45 €/14 ml).


Kynnenkovettaja, joka lupaa vahvistaa kynsiä jo viikossa! Vaikka laatikkoni pursuilee erilaisia aluslakkoja ja niin edelleen, niin jätän tämän itselleni testiin siitä huolimatta.




Weleda Skin Food Original, 10 ml (17.45 €/75 ml).

Hyvin pieni näytekokoinen tuubi Weledan kasvo- ja vartalovoiteesta.
Suositellaan käytettäväksi erityisesti käsille, jaloille ja kyynerpäille. Arvostelujen mukaan toimii joillain myös primerin tavoin.

En muista kokeilleeni Weledan tuotteita, mutta tämän pienen tuubin voisi kokeillakin.




Philip Kingsley Maximizer Root Boosting Spray (33.95 €/250 ml).

Lupaa antaa volyymia hennoille ja ohuille hiuksille, sisältää myös UV-suojan joka ehkäisee hiusten värin haalistumista auringossa. Tekee hiuksista sileän ja pehmeän tuntuiset, auttaa myös hiusten sähköisyyteen.

Jätän tämän myös itselleni kokeiltavaksi.




Dr. Lipp 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint Lip Balm, 8 ml (8.45 €). Sävy elderberry.

Tämä monitoimituote käy huulille, poskille ja silmäluomille. Kuvien perusteella näyttää aika tummalta, mutta moni on kyllä maininnut, että käytettynä ei olisi niin pigmenttinen kuin mitä ensivaikutelma antaa ymmärtää.

Mietin, jätänkö itselleni vai pistänkö eteenpäin.




this works Stress Check Mood Manager,10 ml (17.45 €/35 ml).

Nämä this worksin suihkeet jo itsessään aiheuttaa stressiä! Eivät ole mitään suosikkejani, tämän tuoksu on aika vihreä ja luontainen, joka tuo mieleen tuoksumaailmaltaan Esse -ihonhoitosarjan.

Tuoksusta löytyy ylan ylan, neroli ja patsuli. Suihketta voidaan käyttää normaalin hajuveden tavoin iholle, petivaatteisiin, huonekaluihin, huoneilmaan jne.




No jaa, ihan jees sisältö, mutta ei ihan sitä parhaimmistoa tälläkään kertaa :D
Muutama tuote pääsee kokeiluun ja osa menee sitten eteenpäin, ainakin tuo Gua Sha jatkaa miun hyppysistäni matkaa etiäpäin.




















6 kommenttia:

  1. Ihan ok sisältö, mutta vähän tylsä kyllä. Olisi ollut paljon parempi, jos gua shan tilalle olisi tullut jokin kivempi tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo erilaiset kauneudenhoidon välineet on kyllä toisinaan mälsiä, etenkin kun niitä taitaa melkein kuukausittain tulla :|

      Poista
  2. Onpa tympeä boxi. Tuo aluslakka on tullut sata kertaa Goodieboxissa ja gua sha on jo nähty. Nuo suihkeet on turhia, loppu sisältö ihan ok mutta ei tullut himoja tilata LF boxia. Harmi kun nämä niin kovasti toistaa itseään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan Goodie ja LF tulee samalta varastolta, ainakin toisinaan tuntuu siltä :D Vain firman nimet vaihtuu, itsekin olen huomannut, että aika paljon näissä on samaa. Jos jokin tuote ei nyt ole LF:ssä, mikä oli vaikka tässä kuussa Goodieboksissa, niin yleensä parin kk sisällä se tulee myös LF:ään.

      Poista
  3. Mulle ei olisi tästä sisällöstä jäänyt käteen juuri mitään, Weledan olisin tosin testannut mieluusti, kun oon aiemmin käytellyt tosta vaan sitä kevyempää versiota :) Noita gua sha:n tyylisiä tuotteita tuli itsellekin jossain vaiheessa vähän joka boksista eikä noille loppupeleissä ole mulla ainakaan pahemmin käyttöä. Thisworksin suihkeet ei ole munkaan juttu, en koskaan päässyt niiden makuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuo Weledakin on aika pieni! 10 ml tuubi ja jos vartalolle laittaa, niin ei ehkä kovin paljoa jää siitä enää jäljelle :D LF:n boksista tulee aika tiuhaan näitä kauneudenhoidon välineitä ja juurikin joko brushworkin tai So Econ, nyt jälkimmäiseltä.

      Thisworksin suihke enemmän kyllä tuottaa stressiä, kuin poistaa sitä. Tuoksu on aika voimakas ja tulee mieleen itselleni Esse -ihonhoitosarjan tuoksun :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)