22.2.2024

Essie Expressie | Outside the lines, Orly | Indie, Cupcake Polish | Frosting

Nämä lakkaukset on kestäneet yllättävän hyvin! Lakkasin nämä viime viikolla, ehkä torstai-iltana ja viikonloppu oli aika hektistä töissä :D Oikean käden keskisormessa on yksi pieni lohkeama, mutta muuten ei mitään muuta.


Miullahan oli pitkään ongelmana se, että lakkaukset lähti laattoina pois kynsiltä ja mietin, että jokin tässä nyt mättää. Ongelma oli aluslakan vaihdoksista huolimatta. Tajusin, että miun käsisaippuat oli ilmeisesti liian kosteuttavia, joka jätti kynsille öljyisyyttä ja tästä syystä tämä efekti tapahtui. Kun otin käyttöön LUSHin palasaippuan, ongelma katosi. 

Tuo palasaippua nimittäin jättää kädet melkeinpä narskuvan puhtaiksi, joten olen käyttänyt sitä aina, ennen kuin alan lakkailemaan kynsiä :D




Essie Expressie Outside the lines, kynsillä kolme kerrosta.

Näissä Expressie -sarjan lakoissa sivellin on normaaleista poiketen vino, jolla muistaakseni oli se idea, että lakkaaminen onnistuu helposti molemmilla käsillä. 

Tämä keltainen on todella nätti, vähän tuollainen auringonkukan keltainen sävyltään. Olenkin lakannut tällä tämän vuoden aikana varmaan kolmesti :) Käyttämäni Wet`n Wildin aluslakka tosin raidoitti jokaista tämän sarjan lakkaa, jonka vuoksi melkeinpä kolme kerrosta piti aina lakata, että se raidoittuminen hieman katoaisi. Värjäsi muuten kynsiä, ainakin jos lakkasi useamman kerran tällä peräkkäin.

Nyt vaihdoin niin alus- kuin päällyslakankin uuteen, niin saa nähdä mitä tapahtuu niiden kanssa.





Lisäsin päälle Orlyn Indie -sävyä ihan vaan lakan oman siveltimen avulla summittaisesti sinne sun tänne ja vielä koko komeuden päälle yksi kerros Cupcake Polishin Frosting -lakkaa, jossa on kirkas lakkapohja ja siinä läpikuultavia iridescent glittereitä. 

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)