10.2.2024

Lookfantastic Beauty Box | Helmikuu 2024

Helmikuun Lookfantasticin Beauty Box vai pitäisikö sanoa, että The BOX?

Vähän mälsää, että LF.fi -sivustolla ei ole boksien hintoja jne. mutta koska menin kurkkaamaan huvikseen LF.com -puolen, siellä oli tuotteiden hintatiedot puntina + vaihtoehtoiset tuotteet lueteltuna, tätäkään ei tuolla .fi -puolella ole.

Lappusessa tulee kyllä QR-koodi, mutta en ole koskaan niitä availlut, joten en tiedä mitä tietoa siellä mahtanee olla.





Aromatherapy Associates De-Stress Muscle Gel (44.45 €/150 ml).


Boksin mälsin tuote, tämmöisiä en ole aiemmin bokseista saanutkaan!

Lihaksille tarkoitettu geeli, jota voi käyttää treenin tai työpäivän jälkeen kipeille lihaksille. Lämmittävä geeli, jossa mm. inkivääriä, rosmariinia ja mustapippuria.

 Ei jää omaan käyttöön :D




grüum hydrat Moisture Massage Bar with Lavendar and Neroli, 35 g.


Voidemainen hierontapala, joka voisi varmasti sopia myös kosteuttamaan vartalon ihoa kosteusvoiteen tavoin. Tuntui aika öljyiseltä tuotteelta, mutta itselläni ei ole tälle tarvetta, joten pistän eteenpäin.




Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Ageing Gel Mask (50 ml/34.95 €).

Peteriäkin aika usein jossain muodossa bokseissa tulee. Tämä naamio laitetaan puhdistetulle kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan kylmällä viileällä vedellä. Voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa.

Naamio mm. kirkastaa, kosteuttaa ja tasoittaa. Jätän tämän myös itselleni testiin.





Lottie London Ready Set! Go Setting Powder in shade 'Brightening Pink', 5 g (4.95 €/ 15 g).


Tästä puuterista on aiemmin tullut se valkoinen versio ja nyt sitten putkahti pinkki. En jätä itselleni, vaan pistän eteenpäin.




Christophe Robin Cleansing Volumising Paste with Rose Extracts, 40 ml (39 €/250 ml).

Vaihtoehtoisena tuotteena tälle oli samaisen merkin hiuspohjakuorinta, joka on itselleni tainnut joskus aiemmin tullakin.

Hyvin jännä tuote, sillä periaatteessa on syväpuhdistava hiuspohjakuorinta, mutta toimii siis samalla shampoona. Tahnamainen koostumus, joka muuttuu vaahtoavaksi ja antaa hiuksille volyymia. Tuoksu on tässä ruusuinen, vähän samankaltainen kuin TBS British Rosessa. Jää käyttöön :)




Spectrum Collections B06 Tall Tapered Blender Brush (6.95 €).
vaihtoehtoisena tuotteena olisi voinut tulla Spectrumin kasvosivellin.


Todella nätti meikkisivellin, tykkään tuosta värityksestä. Jätän tämän itselleni :D



3/6 tuotteesta jää omaan käyttöön, muut menee eteenpäin. Spectrumin sivellin oli ehkä tämän laatikon parasta antia! Kerrankin tuli sivellin, eikä mitään muita oheisjuttuja, joita on tässä viime aikoina saapunut.






















6 kommenttia:

  1. Miks tämä on kuin Glossybox :D Peterin naamio tuli, samaten Lottien puuteri pari boxia sitten kuten myös Spectrumin sivellin. Lihasgeeliä olisin itse käyttänyt, pohkeet tykkää. Harmi että samoja tuotteita pitää olla kokoajan, Lottiellakin on varmasti muitakin tuotteita niin jatkuvasti tuo puuteri kauneusboxeissa tai joulukalenterissa. Muutoin ihan monipuolinen ja jännä sisältö, ehkä jos ei vuosikausia ole näitä tilannut ja ostanut niin saattaa kokea jotain uutta yllätyksellistä LF boxin parissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan oikeasti pakkaavat samassa paikassa, pistävät vaan eri kuosilliseen boksiin :D Eli tuo lihasgeeli voi tulla jossain vaiheessa Glossystä, kerta ei ole siellä vielä ollut :'D

      Poista
  2. Sivellin on tosi kiva! Se olisikin vaan ollut ainut tuote, josta itse olisin tässä oikeesti innostunut, vaikka varmasti muitakin tuotteita olisin itselleni jättänyt :) Spectrumin siveltimiä en kuitenkaan ole koskaan edes kokeillut, vaikka tuntuu että niitä on näistä bokseistakin tullut ja muutenkin porukka on hurjasti kehunut niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sivellin on kyllä nätti! Ja oikeasti boksin paras tuote itselleni :'D Onneksi tällä kertaa ei tullut mitään muuta tarviketta, vaan ihan rehellinen sivellin!

      Poista
  3. Vähän erikoisia tuotteita osa noista, tai ainakaan itsellä ei olisi käyttöä hierontapalalle. Tämän kuun Glossybox sopi paremmin omaan makuun. Lottie Londonin valkoisia puutereita on tullut itselleni kaksi aiemmin joko Glossyn tai LF:n puolelta ja hyvä käyttistuote mielestäni, mutta tuosta vaaleanpunaisesta en sitten tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hierontapala tuo mieleen LUSHin tuotteet :D Varmasti ihan päteviä esim. ihonkosteutukseen, tuokin pala tuntui aika öljyiseltä kun sormella hieman kokeilin (ja öljymäisyyttä näkyi jo itse pakkauksessa läikkänä). Miullekin tuo Lottien puuteri tuli joskus valkoisena :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)