20.3.2024

Kynsilakkakokoelma - testaamattomat kynsilakat 2024

Pitkästä aikaa testaamattomien kynsilakkojen esilläolo!

Viimeisin tunnustus on tullut maaliskuussa 2021, joten on hyvä aika taas katsoa mitä testaamattomien laatikko on syönyt. 


Tällä kertaa lakat vain kuvina, ei nimien kera.



Voin sanoa, että jos edellisellä kerralla lakkoja oli tasan kymmenen, ei niin ole enää :D Onneksi yhtäkään noista kymmenestä ei enää roiku testaamattomissa, sitten olisin jo huolissani.

Tykkään pitää testaamattomat kynsilakat erikseen ja kun ne pääsee kynsille asti, nappaan kuvat blogiin ja jos lakka pääsee jatkoon, ne laitan sitten käytettyjen lakkojen sekaan. En ota näistä testaamattomista mitään painetta, lakkaan niillä silloin kun huvittaa ja inspiraatio iskee, en pakottamalla pakota itseäni lakkaamaan vai näillä, kunnes laatikko on tyhjä.

Jostain kumman syystä, varmasti näin keväästä alkusyksyyn tulee näitä lakkoja täällä näkymään enemmän ;) Pimeällä kaudella lakkojen kuvaaminen on niin työlästä ja mälsää.

Teen lakoista myös swatchtikut ja toisinaan jo siinä vaiheessa voi tulla ilmi, että enpäs pidäkään tämän koostumuksesta ja lakka lähtee myyntiin.



Picture Polish, Depend, Mavala

Cadillacquer, 'Ard As Nails, Holo Taco, Cirque Colors

Avon, Oriflame, Catrice, essence

Sally Hansen, Wild & Mild, Kokie, By Lyko, Atelier Rouge

Chamaeleon Nails, Glam Polish, Emily de Molly, Glisten & Glow, Noodle Nail Polish, Monarch

OPI






Seuraava postaus onkin sitten lakkapostaus ja siinä on tämän postauksen lakka! Sen voin sanoa, että kyseinen lakka olisi pannuttajan unelma, kun käyttöaste näkyy niin helposti ;)









2 kommenttia:

  1. Vaikka kuinka paljon aivan upeita lakkoja! :) Ei muuta kuin testailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä lakoista itse asiassa osan pistin myyntiin, kun tarkemmin tutkailin kokoelmaa :D Samalla tuli seulottua, kun pistin muuton jäljiltä lakkoja omiin laatikoihin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)