1.3.2024

Loppuneet | Helmikuu 2024

Helmikuun loppuneet tuotteet! Onpa muuten kiva kuvailla luonnonvalossa sen ainaisen keinovalon tai pimeyden sijaan :D Sieltä se kevät jo saapuilee.

Itselläni alkaa viikolla 11 ensimmäinen työharjoittelujakso ja pääsen harjoittelemaan kasvihuonekasvatusta ja tuotantoa. Myös maaliskuun lopussa tapahtuu, sillä muutan uuteen asuntoon huhtikuun alussa.




Kocostar Collagen sheet mask. Ohut kangas, asettuu kasvoille hyvin ja seerumia on tarpeeksi. Ei mitään valittamisen aihetta. Kocostarin ja Garnierin naamiot ovat kyllä molemmat jaetulla ykkössijalla sheet maskien suhteen.

Kocostar Hyaluronic sheet mask. Tästä ei mitään erikoista sanomista, hyvä naamio ja kangas asettuu hyvin kasvoille, myös seerumia on runsaasti.

Nobe Oat Wonder sheet mask. Tätä mallia voisin ostaa uudelleen. Ohut kangas, joka asettuu kasvoille hyvin.

Nobe Microbiome Skincare sheet mask. Tämä naamio ei ollut suosikkini, en oikein välittänyt tämän tuoksusta ja tämä myös hieman sotki, kun naamiossa olevta mustat pisteet jättivät hieman mustaa jälkeensä.

e.l.f. Hydrating Water puhdistusliinat, nämä ostin lykon alennusmyynnistä ja olivat kyllä rahansa väärti! Oikein hyviä puhdistusliinoja, e.l.f. onkin näköjään lykolta poistunut kokonaan.

Yves Rocher Soothe -kasvonaamio. Yllättävän riitoisa kasvonaamio, tosin annostelin tätä aika maltillisesti. Tuote on vispattua, eli on koostumukseltaan ilmavaa. Tästä löytyy tuoksuna kamomilla, joka ei kyllä ole suosikkini YR:n tuoksumaailmassa. 



The Body Shop Love & Plums -suihkugeeli. Tämä oli tuoksultaan selkeästi luumuinen, sopiva tuoksu talveen/syksyyn. Ei tuoksuna suosikkini, mutta ei siis ole huonokaan valinta. 

Garnier Fructis Pineapple Hair Food, tämä jättipönikkä loppui vihdoin. Tykkäsin enemmän sarjan shampoosta ja hoitoaineesta. Tässä hiusnaamiossa ananaksen tuoksu on ehkä hieman jopa muovinen ja muuttuu tunkkaiseksi. Nappaisin mieluiten tämän sijaan vaikka sen aloen :D

Avon Senses Lemon Burst -käsisaippua, tuoksuna tässä sitruuna ja basilika. Sopisi kyllä varmasti hyvin myös esim. keittiöön käsienpesuaineeksi. Tässä selkeästi tuoksuu sitrus, mutta kyllä basilikankin sieltä hentoisesti tunnistaa.

Rituals... The Ritual of Tsuru shower oil. Tässä oli tuoksuna gold & pine, ihan kiva tuoksuna ja jäi ihollekin vielä leijailemaan. On siis koostumukseltaan todella lirua, kuten öljyltä voi odottaakin. Kun vesi osui öljyyn, se muuttui maitomaiseksi. Jätti iholle kyllä kosteutetun tunnun, ihon pinnalle vesipisarat jäivät helmeilemään.

Organic Shop Gingerbread -vartalokuorinta, tämän tuoksu oli kyllä aika mahtava! Herkullisen appelsiininen tuoksu, jossa kuitenkin erottui kaneli. Ei tosin miun mielestä selkeästi jouluinen, menisi varmasti kesälläkin.





Morphe Continuous Setting Mist, tätä voisin ostaa uudelleen! Todella hienojakoinen, huomaamaton sumu. Miellyttävä käyttää, joskin ainoana miinuksena voi tulla yllättävä tuotteen loppuminen :D

Avant Skincare Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream, käytin tätä lähinnä yövoiteena, mutta joskus laitoin sy-aluellekin, kun kävi myös siihen tarkoitukseen. Oli kyllä ihan hyvä yövoide, tuoksu ei ollut kummoinen, vähän tunkkainen, mutta tässä taitaa hinta olla aika kova, kuten Avantilla yleensä tuppaaa olemaan.

Rituals invisible sun protection face cream, tämä on Ritual of Karma -sarjasta, joten tuoksukin tässä oli sama. Ehkä tuoksu on tässä hieman liikaa ja itse haistoin sen kyllä aika pitkään nenääni. En ostaisi täysikokoista, juurikin tuon tuoksun vuoksi.

Oriflame Optimals Hydra Radiance -seerumi, vanha tuttu. Raikas tuoksu, geelimäinen koostumus. Useamman olen näitä käyttänyt ja jemmastakin löytyy jo uusi. Pullon pohjalle jää aina hieman, vaikka tekisi mitä, mutta yllättävän tyhjäksi tämän kuitenkin saa.

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm. Voisiko sanoa, että aikalailla samanlainen puhdistusbalm kuin kaikki muutkin vastaavat. Toimii tehtävässään hyvin.




Lyko White blossom deodorant, aika perus deo. Ei mitään moittimista, ihan hyvä ostos!

Oriflame Wild Blueberry Multi-Purpose Cream, tämä oli mennyt vanhaksi 10/22, mutta ehkä hieman oli tuoksuun vaikuttanut. Mustikka ei tosin kosmetiikassa ole miun mielestä se helpoin tuoksu, muuttuu helposti aika muovinoloiseksi tuoksultaan. Käytin tätä vartalovoiteena, mutta sopisi myös kasvoillekin.

Garnier Fructis Invisible Dry Shampoo Yuzu Lemon, yksi ikuisuustuote saatu loppuun. Tämä on muistaakseni ostettu silloin, kun myyntiin tulivat. Pieni määrä riitti ja tuoksui kyllä hiuksissa todella pitkään, jopa siihen asti ennen kuin kävi hiukset pesemässä. Muuten hyvä tuote, mutta tosiaankin ainakin tässä tuoksu oli liiankin voimakas.

H&M The Grinch Bath Fizzers, 3 kpl. Tässä oli valkoinen, punainen ja vihreä fizzeri, joista valkoinen sisälsi glitteriä ja loput kaksi ei. Ei mitään kummempaa sanomista, kun nämä vain sihisee vedessä.

Lemon Juice & Glycerine -käsikuorinta. Tämä on pyörinyt todella pitkään odottaen loppumista ja nyt viimein sain käytettyä kokonaan tyhjäksi. On ollut varmaan pari-kolme vuotta käytössä, tai siltä ainakin itsestä tuntuu :D Klassikkotuoksu, mutta se ei ihan omaan mieleen ole.

Pure & Care Foot Bubble Bath, 8 kpl. Näitäkin nähty jo viime vuonna loppuneissa, kivoja sihisijöitä jalkakylpyihin, eivät siis tuota vaahtoa tai muutakaan, sihisevät vain. Ostan näitä aina Normalista, kun edelliset loppuu, nyt jemmoissa pari rasiaa näitä.

Konad Strawberry -kynsilakanpoistoaine, tämä ei siis ole vielä loppunut kun tyhjensin vaan toiseen astiaan. En vaan ajatellut säilöä tätä pakkausta siihen asti, kunnes aine oikeasti loppuu :D Näissä Konadin poistoaineissa on kivat tuoksut ja ovat tehokkaita, sisältävät asetonia.








4 kommenttia:

  1. Onko tuo Morphen suihke mattaava? TBS Love Plums oli tuoksultaan jännä, ei suosikki mutta käyttihän sen pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun mielestä ei, on vaan kiinnityssuihke. Morphella on erikseen Mattifying Setting Spray, valkoinen (ponnekaasuton) pullo, jossa on sitä jauhetta mukana. Tuo suihke oli siitä kiva, että ponnekaasun vuoksi sumu oli tasaista, eikä pulloa tarvinnut ravistella :D

      Poista
  2. Kivoja loppuneita. Pari tuttua tuotetta myös mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän kuun saldo ei välttämättä loppuneiden osalta kovin kummoinen ole :D Onneksi viime kuu oli suotuisampi.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)