16.5.2024

Lookfantastic Beauty Box | Toukokuu 2024

Toukokuun Lookfantastic Beauty Box saapui ja tällä kertaa sisältö oli aika ihonhoitoon painottuva.

En nyt ole vieläkään ihan varma, tuleeko näitä bokseja vielä vai katkesiko se miun tilaus tähän, mutta kesäkuun alussa se sitten nähdään :D
ESPA Bergamot and Jasmine Body Wash, 75 ml (29.45 €/250 ml).


Tämmöisiä erikoisempia suihkugeelejä on toisinaan kiva saada, ei ehkä tulisi ensimmäisenä ostoskoriin lisättyä. Tuoksussa bergamotti ja jasmiini, joka ei ihan omaa tuoksumaailmaa hivele, mutta tulee varmasti käytettyä.
Wella Fusion Hair Mask, 75 ml (11.95 €).

Hiusnaamio, joka levitetään kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa viisi minuuttia ja huuhdellaan pois.  Korjaa vahingoittuneita ja haaroittuneita hiuksia.

Hiusnaamioita ei kovin montaa ole jemmassa, niin jätän tämän itselleni testiin. Wellan tuotteita tulee muutenkin käytettyä aika harvoin.
Dr.PAWPAW Shea Butter Lip Balm, 10 ml.

Hajusteeton monitoimivoide, joka käy mm. huulille, iholle ja kynsinauhoille. Tälle tuskin tulee itselläni käyttöä, joten pistän eteenpäin.Hydrea Fina Silk Natural Honeycomb Sea Sponge.

Todella pehmoinen sieni, jota pystyy käyttämään osana ihonhoitorutiinia. Harmi, että ei taida olla mitään ripustuslenkkiä tässä, se olisi ollut kiva pieni lisä ja kuivumaan laittaminen olisi ollut kätevämpää.
NUXE Huile Prodigieuse Multipurpose Dry Oil, 30 ml (23.45 €/50 ml).


Tämän merkin öljyjä on tullut joskus aiemminkin, tämä on ihan se perinteinen versio, ilman glitteriä. Moneen taipuu tämäkin, sillä sopii niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. 

Tämän taidan pistää eteenpäin, vaikka hiusöljynä voisi ehkä itse käytellä.
Sol de Janeiro Bum Bum Cream, 25 ml (24.45 €/75 ml, 55.95 €/240 ml).

Kesän merkki, kun Bum Bum Creamia tulee :D Tämä samainen purnukka tuli myös viime vuoden toukokuussa. Tämä on aika tuhtia voidetta ja olenkin lantrannut johonkin tuoksuttomaan/miedomman tuoksuiseen voiteeseen tai käyttänyt öisin käsivoiteena. Nimittäin tuoksukin tarttuu kyllä tästä voiteesta vaatteidenkin läpi muihin tekstiileihin.
Kuten todettu, aika ihonhoitovoittoinen oli tämä toukokuinen boksi. Olisi ehkä voinut tulla jotain aurinkosuojatuotetta tässä boksissa, kun kuitenkin se on jo aika ajankohtaista :D

Ainakin kaksi tuotetta jatkaa eteenpäin, lisäilen ne Vintedin puolelle myyntiin.


4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen sisältä, olisin tykännyt eniten Espasta ja sienestä, hiusnaamio myös kiva. Tuollaisia erikoisen tuoksuisia suihkugeelejä on just hyvä testata boxista. Mulle ei tule nyt mitään boxia, ei varsinaisesti ole ollut ikävä Glossyboxia...ehkä joku taas joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon suihkugeelin tuoksu ei tosiaankaan ollut omaan nenään mitenkään miellyttävä :D Tulee käytettyä varmaan kuorintahanskan kanssa pois.

   Poista
 2. Ihan kiva sisältö, sellaista peruskamaa, joka tulee käytettyä pois. Paitsi en tiedä osaisinko sisällyttää tuota sientä rutiiniini. Yritän juuri itse käyttää pois tuollaista minikokoista Bum Bum -voidetta, joka tais tulla toissavuoden Glossyoxin joulukalenterista. Jännä että se on niin suosittu, koska minun makuuni tuoksu on turhan tuju. Ihan toimiva tuote, ja tulee käytettyä, mutta en ostaisi täysikokoista varsinkaan niillä hinnoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan "raakana" käytettynä nuo voiteet on kyllä todella voimakkaan tuoksuisia. Ja tosiaankin se tuoksu tarttuu jopa vaatteiden läpi esimerkiksi vuodevaatteisiin :D Siksi olen vartalolle levittäessä yleensä sekoitellut muihin voiteisiin, niin tuoksu hälvenee ja koostumuskin hieman ohentuu.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)