7.5.2024

OPI | Marigolden Hour, Endless Sun-ner & Material Gworl -swatches

Seuraava OPI -trio näkee tänään päivänvalon ja tällä kertaa kaikki koostumukset ovat cremejä, ilman kimallusta, shimmeriä ja niin edelleen. 

Kaksi lakkaa on vuodelta 2021 ja yksi tuoreempi, tämän vuoden kevään kokoelmasta.
Marigolden Hour, kynsillä kolme kerrosta.

Ilmestynyt vuonna 2021 Malibu -kesäkokoelmassa. Jos haluat kurkistaa kaikkiin kyseisessä kokoelmassa ilmestyneisiin lakkoihin, niin Gingerly Polished -blogista löytyy, pääset sinne tästä.

Keltaiset lakat on usein aika kenkkuja lakattavia, niin oli tämäkin. Tästä syystä oli pakko lakkailla kolmen kerroksen verran, sillä lopputulos ei ollut kovinkaan mairitteleva toisen kerroksen jälkeen. 

Sävy ei ole sellainen raikas keltainen, vaan miun mielestä vähän murrettu.Endless Sun-ner, kynsillä kolme kerrosta.

Tämäkin sävy on samaisesta Malibu -kokoelmasta, kuin jo aiemmin nähty Marigolden Hour. Tämän sävy ei kyllä ole miun makuun kovinkaan kesäinen, ruskea sävy, jossa erottuu punertavuutta.

Mutta ei huono sävy lainkaan.
Material Gowrl, kynsillä kaksi kerrosta.

Kevään 2024 Your Way -kokoelmasta, pääset kurkkaamaan kaikki swatchit Gingerly Polished -blogista, pääset sinne tästä. Tämä taas on sävyltään vaalean maitosuklaan ruskea ja vähän mietin, että ovat varmaan Endless Sun-nerin kanssa samanlaiset, mutta kyllä niissä selkeä sävyero on! :D

Yllättäen, tykkään kyllä molemmista. Näiden päälle voi myös aika hyvin käytellä toppereita, jos ei ihan sellaisenaan halua käyttää.4 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja kaikki, tykkäisin just murretusta keltaisesta ja nuo ruskeat on molemmat todellisia herkkuja, ehkä omaan makuun Material Gowrl parempi. Voi olla että täältä Emotionista löytyisi nuita alesta mutta en ole uskaltanut nyt mennä sinne :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Sokoksen alelaarit kiersin viime viikolla ja oli ne uskaltanut laittaa ne about 11 € kieppeille aleen :D Nämähän mie tilasin sillon Notinolta, taisi suurin osa olla alle 5 €/kpl sillon :)

   Poista
  2. Oooh onkohan siellä vielä niin halpoja lakkoja...ihanku tosin tarviisin lisää :D

   Poista
  3. Sieltä en nyt viimemmäksi nähnyt mitään huippualennuksia :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)