27.8.2015

Esittelyssä Lush UK -verkkokauppa.

Lush (UK) sijaitsee Briteissä ja heidän valttikortti on ehdottomasti exclusive -tuotteet, joita tehdään rajoitettu erä kerran-kaksi vuodessa. Tuotteet postitetaan heti, kun ne on saatu valmiiksi. Yksi huonoja puolia on se, että tuotteita ei aina laiteta new-osioon, vaan ne täytyy selata jokaisesta kategoriasta erikseen.

Valuuttana nettikaupassa on punta. Nyt, kun postausta kirjoitan 5 £ on n. 7,12 €.


Toimituskulut;

0gr -1 kg 7,95 £

1kg - 2kg 9,95 £

2kg - 20kg 16,95 £


Minun paketille toimituskuluja tuli 7,95 £. Tein tilauksen 22.7 ja se lähetettiin vielä samana päivänä. Paketti saapui 30.7.Perinteiseen tapaan, Lushin paketti saapui hyvin pehmustettuna. Lisäksi Yummy Yummy Yummy oli pakattu erikseen paperipussiin, hyvin samalla tavalla kuin pikaruokaravintoloiden take away -ruoat, missä oli myös pehmusteita.
Laatikosta löytyi myös YYYn tehneen kuva sekä kortti, missä hän on kiinnittämässä etikettiä tuotteeseen, kiitos Mariusz!

Tajusin tuossa äsken, että postinjakaja varmaan kironnut, kun tämä tuli maksikirjeenä ja en ollut kotona, ehm. :DMitä sieltä löytyy?

* Hajuvesiä
* Luomivärejä, rajauskyniä
* Kasvonaamioita
* Suihkugeelejä ja -jellyjä, kuorintoja, fun -tuotteet.

sekä paljon muuta!


Dirty Springwash, Yummy Yummy Yummy, D'Fluff sekä monikäyttöinen huivi.


Jelly and Ice cream knot-wrap (minun kuvassa väärinpäin). Huivissa on myös pientä kimalletta, joka ei onneksi tartu mihinkään vaan pysyy tiukasti kiinni.
Dirty Springwash
D'Fluff
Yummy Yummy Yummy (ei saatavilla, ehkä tulee vielä tänä vuonna tai ensi vuonna uudestaan).

PS; The Body Shopin myymälöissä ja verkkokaupassa on inventaarioale! Voimassa to-ma. Verkkokaupassa myös lahjasetit alessa, myymälässä (ainakaan Joensuussa) ei ollut vielä kaikki, tulee ilmeisesti ripotellen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)