21.8.2015

Muutamia ostoksia

Käytiin pari viikkoa sitten perheen kesken Kuopiossa. Koeajettiin ensimmäistä kertaa iskän nettisurffailun tuotos hieman pidemmällä matkalla sekä yöpymisellä, keitti äiti kahvitkin :D

Suuntana oli siis Ikea ja Matkus. Halpa-Halli olikin yllättäen sunnuntaina kiinni, eikä oltu ainoita, jotka sitä kävi ihmettelemässä. Essencet jäi siis ostamatta.


Ninjaan oli kuitenkin tullut Sinful Colorsit joten kaksi lakkaa nappasin mukaan.

Green Ocean ja Hottie


Make Up Storella oli alet ja kaikki tuotteet mitkä ostin, maksoivat 5,50 €/kpl. Kuvasta puuttuu Mika - kynsilakka. Myyjäkin jäätyi hetkeksi kassalla, sillä neljän tuotteen hinnaksi tuli 22 €, edullista! :D

The Body Shopin kesäpassi -kampanjan käytin White Musk Fragrance Mistiin ja huomasin kassalla viime vuoden joulutuotteita muutaman, joten nappasin vielä Cranberry Joy - käsisaippuan.

Joensuun Carlsonille tuli 13. päivä Essencen kakkosmetrin hylly sekä uutuudet. Kävin seuraavana päivänä katsomassa mitä siellä oli ja jotain piti ostaa ;)

The Black Cat, Indigo To Go, Happy New Green, Magic Play Of Light, Turn The Lights On!, Flashy Wonderland ja Va-va-voom.

Lisäksi mini sheer lipbalm sekä nail & cuticle tattoo liner.
Citymarketista ostin kaksi Liven hiusväriä, kun olivat tarjouksessa 14 €/2kpl (norm. 9,90 €/kpl). Bolsiuksen tuoksukynttilätkin oli euron kappale, vaikka ei ne normaalihinnallakaan kovin kalliita ole (1,90€).
Mi Nailsin varastontyhjennyksestä kaksi arkkia decaleita, Cheekyn ab strasseja sekä OPIn Color Paintsit Pen & Pink ja Purple Perspective.
Ikean ainoa isompi ostos oli Synas -koristevalaisin. Muut ostokset näkyykin sitten videolla.

Me ei olla Ikeasta koskaan ostettu mitään isompaa, vaan mennään yleensä sinne vain "katsomaan" ja ostetaan sitten jotain pientä. Mie juoksen siellä aina tuoksukynttilöiden perässä (ostin niitä nytkin kolme pakettia).
Kuultiin myös kiljuntaa ja rääkymistä, kun teini-idoli Benjamin esiintyi sunnuntaina. Me äidin kanssa jätettiin se nuorimmille ;) Oli tosin hieman vaikeaa asioida Subwaylla sen melun vuoksi, mutta sain leipäni.


8 kommenttia:

 1. Toi koristevalaisin on niiiiiiiiin ihana, noi kynsilakat näyttää superkivoilta, kun ne on kuvattu siinä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kiva :) Hankala tosin kokonsa takia minun asunnossa mihinkään sijoittaa. Pistokkeita ei ole kovin tiuhaan viljelty :D

   Poista
 2. Halpa-Hallin perustajahan on vahvasti uskovainen mies, eikä kauppaketju ole koskaan pitänyt myymälöitään auki pyhäpäivänä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä oli vettä, että sai koiralle antaa :D Outoa, kun on tottunut Joensuussa siihen, että Tokmanni on auki sunnuntaisinkin. Lähin H-H onkin tuo Kuopion.

   Poista
 3. Nuo Sinful Colorsin lakat on herkullisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Harmi, kun muutama kiva oli jo loppunut sieltä.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)