15.8.2015

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 4

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.
Olen tehnyt edellisen postauksen 20.6 ja tässä olisi melkein parin kuukauden aikana loppuneet.


kaikki

Kynsilakoista en sen enempää jorinoi.
Wet'n Wildin päällyslakka on parasta, tykkään. Essencen valkoinen ja MUSn musta jämähtivät loppua kohden pulloon, pelastin ne, mitä niistä irtosi. Mini Essien loput ei liikkunut myöskään mihinkään.

kynnet

Essence pureskin purifying nose strips x 2. Ah, niin huippuja. Aina silloin kun tekee tilauksen K4L on näitä sujautettava mukaan, jos vain on saatavilla. Hintaa näillä on 1,75 €/kpl (paketissa neljä lappua).

Lambin puhdistuspyyhkeet oli todella oudon tuoksuisia ja kuivia. En ostaisi toiste.

Memeboxista tullut laventelintuoksuinen suihke, jota suihkin ennen nukkumaanmenoa. Ei vaikuttanut nukahtamiseen millään tavalla, mutta ihan kiva tuote.

Avon Nutra Effects päivä- ja yövoide. Geelimäinen koostumus, imeytyy nopeasti. Parasta! En taida enää mitään muuta käyttääkään kuin tätä, kunhan hutiostokset tulee käytettyä loppuun. Tämän taisin saada käytettyä n. parissa - kolmessa kuukaudessa päivittäisellä käytöllä aamuin illoin.

Biotherm Aquasource -näyte. Ihan kiva, imeytyikin suht nopeasti. Mieto tuoksu.

Garnier Pure Active -vaahtoputsari. Hyvä tuoksu ja sopii aamuin kuin illoinkin käytettäväksi. Toinen pullo jo menossa. Ostaisin uudelleen.

Yves Rocherin 3 min. kasvonaamio. Todella riittoisa pakkaus, vaikka tässä on vain 50 ml. Loput ei tule enää puristamalla, vaan täytyy leikata pakkaus auki. En ehkä karpaloa tästä tunnista, mutta tästäkin on jo uusi käytössä.


Angry Birds - käsisaippua. Alelaarista bongattu ja tässä piti olla mustaherukantuoksu, ei kovin kummoinen. Hupeni myös aika nopeasti.

XZ -hoitoaine. Tykkään tästä miedosta tuoksusta, voisin ostaa uudelleen.

Yves Rocherin suihkugeeli. Tämä on ainakin parin vuoden takaa, jouluna ilmestynyt. Pinkkiä suihkugeeliä, missä oli hopeaa glitteriä. Tuoksu oli makea, hattaramainen. Glitterit tuntui välillä iholla, mutta ei aina.

Victoria's Secret Coconut Passion -suihkugeeli. Eh, tämä oli valmistettu vuonna 2009, mutta ihme kyllä, en havainnut tuoksussa mitään muutosta/pahaa. Riittoisa.

Herbina Kaura-suklaa vartalokuorinta. Olen lukenut tästä paaaljon kehuja, mutta ei. Tämä ei miun nenään tuoksu ollenkaan hyvälle.



NPW Cotton Candy vartalo- ja käsivoide. Ihan paras tuoksu! Makea, mutta silti mieto hattara. Pakkaus on söpö, mutta voidetta tässä on 15ml.

The Body Shopin Honeymania oli todella kukkainen tuoksultaan. En ehkä ostaisi tätä toiste. Ei ole minun juttu.
Fuji Green Tea tuoksui hassulle. Kyllä siitä ehkä joku tee tulee mieleen, mutta ei tarttuisi uudestaan koriin.
Smoky Poppy oli yllättävän kiva. Savuinen eikä itikat tulleet lähelle, kun tätä laittoi :D

Lushilta saatu Ro's Argan body conditioner oli hyvin ruusuinen tuoksultaan. Tämäkin on ehkä siinä ja siinä ostaisinko toisen kerran.




Biozellin kuivashampoo kesti kaksi vuotta. Tässä oli ärsyttävä kuula sisällä, jonka kilinän naapuritkin varmaan kuuli. Seuraavat kuivashampoot kestääkin sitten neljä vuotta :D

Minisun vitamiineja, nam! On muuten vaikeaa löytää sopivia vitamiineja jotka on pureskeltavia tai imeskeltäviä.

The Body Shopin White Musk -hajuvesi oli ihana. Ostinkin tästä kesäpassin alella ison vartalotuoksun. Suosittelen jos tykkää huomaamattomista tuoksuista.

Oriflame Swedish Spa kuorintaa käytän käsille. Kivan outo tuoksu. Käsistä tulee pehmeät ja sileät.

Yves Rocher päärynä-karamelli kylpykuutio. Karamellintuoksu, makea. Hajoaa sopivan hitaasti vedessä.

Kynsilakanpoistolappuja. Nämä on käteviä ja helppoja. En suosittele kuitenkaan poistamaan glitterlakkauksia, sillä saa hetken aikaa hinkuttaa. Sopii pelkkien värilakkauksien poistoon. Ovat myös todella öljyisiä. Punaisten ja sinisten lakkojen poistamisen yhteydessä voi värjätä kynsien vierustat.

Iso ja pieni hammastahna. Molempia voisin ostaa uudelleen.

Bell - freesian tuoksuinen kynsilakanpoistoaine. Huh, hyvin kukkainen. Hieman alkaa jo tuoksu tökkiä.




+ yksi hiusväri
+ yksi pakkaus vanulappuja
+ mini Avojuice, josta hajosi saumat.



Oliko mitään uutta tai tuttua?










6 kommenttia:


  1. Kivasti loppuneita ja muutamia tuttuja joukossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt voikin mennä jonkun aikaa, että tuotteet loppuu :D

      Poista
  2. Mä oon kans käyttänyt tota Lushin body conditioneria ja mä en voi sietää sen hajua, mutta toisaalta, itse tuote on ihan huippu: kosteuttaa ihoa tosi hyvin! Mutta varmaan hajun takia en ostaisi uudestaan :(
    sitten toi TBS white musk-tuoksu on vähän outo, en tiedä tykkäänkö vai en...
    Vielä yks tuttu tuote noiden seassa on toi biozellin kuivashampoo. Mä en jotenkin tykkää siitä, se ei tunnu ottavan rasvaisuutta pois hiuksista eli ei toimi mun mielestä. Ja oon kans samaa mieltä ton ihme kuulan kilinästä, tuotetta ei voi käyttää jos samassa talossa joku muu yrittää nukkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ruusuntuoksu ei ole miun juttu, ainakaan tuon tuoksuisena. White Musk on paras! :D Hyvin huomaamaton.
      Kuivashampoon kilinä oli kyllä niin ärsyttävää. Onneksi nyt käyttämässäni ei sitä ole.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)