4.10.2015

18-20.9.2015 Caravan-messut/ Lahti

Hieman erikoisemmat ja ei niin usein blogeissa nähdyt messut, nimittäin Caravan -messut!

Caravan-messut tuo yhteen niin pitkäaikaiset karavaanarit, uudet noviisit sekä jo jonkin aikaa karavaanareita olleet, joilla on ehkä kiikarissa auton/vaunun vaihto ja haluavat tulla nuuskimaan autoja lähempää, tutkia vuoden 2016 mallistoja sekä katsoa niitä autoja/vaunuja, joihin saa ensin voittaa lotossa muutaman miljoonan, ennen kuin se on sinun.
Messuilla oli esillä muutama matkailuauto, jotka taitavat vaatia rekkakortin, että niitä saa ajaa, sillä no.. ne oli aika massiivisia. Alla olevassa kuvassa on juurikin yksi sellainen, eikä se mahtunut edes kuvaan, sillä muita autoja/vaunuja oli pakattu niin tiiviisti, että kuvan ottaminen täydeltä pituudelta oli mahdotonta, takakonttiin on mahdollista ottaa mukaan esim. mopoauto (näillä messuilla sitä ei siellä ollut), sillä sitä varten oli tehty ajorampit.

Tällä kertaa autoihin oli mahdollisuus päästä kurkkaamaan sisälle, aina ei niin ole, sillä vain potentiaaliset ostajat/tarjouksen tehneet pääsevät tutustumaan sisätiloihin, nyt ei tainnut missään olla sitä ehtoa. Jostain syystä näissä autoissa oli varmasti kaikkein eniten katsojia :D Onhan ne upeita, kuin keikkabusseja, sitä ei voi kieltää!

Huomasin vasta näitä kuvia katsoessani, että aika monessa autossa/vaunussa oli verhoiluna hyvin neutraalia sävymaailmaa. Toki, verhoilut voi myös valita valikoimista, mutta kovin räväköitä ne ei yleensä ole, ehkä hieman outoja kuvioita vain.

Myös ledvalonauhat oli kovassa huudossa, jotka ovat kestoltaan hyviä, mutta valoja ei niin vain vaihdetakaan ellei revi koko nauhaa irti.
Caravan-messut käy myös liikunnasta, sillä siellä tulee käveltyä ja tehtyä askelluksia, kun hyppii autosta toiseen. Kyllä sen huomasi, kun kävi useammassa autossa/vaunussa peräkkäin, että pohkeissa tuntuu.


Osastoilla oli muutama telttaesittelijä, jotka esitteli uusia etutelttamallistoja sekä tietenkin retkeilyvarusteita oli myynnissä aina lautasista viini"laseihin" asti.

Bongasipa sieltä myös Bilteman, Sellofaanin, DNAn, Oriflamen ja SIM-tuotteiden pisteet.Katseltiin äidin kanssa alla olevaa Moreloa joka oli täynnä porukkaa. Mietin siinä sitten ääneen, että kuinkakohan paljon saa pulittaa, jos etupeilit menisi rikki :DTutkin messutarjontaa etukäteen ja huomasin Korujenmaailman olevan siellä myös, nimensä mukaisesti sieltä löytyy koruja, mutta myös Victoria's Secretin vartalotuoksuja. Nuuhkin siinä aikani ja ostin Enchanted Apple -vartalotuoksun, messuilla tuoksuja oli myynnissä yksitellen, mutta verkkokaupasta pitää ostaa kolmen kappaleen erissä. Pieniä tuoksuja (60ml) voi ostaa yksittäin.


Semmoiset messut tällä kertaa! Parin viikon päästä suunnataankin sitten hömppämessuille Messukeskukseen ;)


2 kommenttia:

 1. Koira katsoo, että mikä toi on :D
  Rekkakortilla tarkoittanet kuorma-autokorttia? Rekkakortin tarvitsee, jos vetoauto on rekisteröity kuorma-autoksi ja siihen kytkee kokonaismassaltaan yli 750kg:n perävaunun. En tiedä, onko matkailuautoja rekisteröity kuorma-autoiksi, ovat minulle vähän vierasta maailmaa. Jos pakettiauton kokonaismassa on yli 3500kg, se rekisteröidään kuorma-autoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Sepin kanssa hengailtiin ja räpsin samalla kuvia kun oli tylsää :D
   Meillä iskä ei voi nuita isoja autoja ajaa, kun se vaatii rekkakortin ja siltä se vietiin pois, kun eläkkeelle jäi. Pienemmät matkailuautot käy, kun niillä saa hurruutella ajokortin kanssa.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)