18.10.2015

Esittelyssä Feelunique -verkkokauppa.

Nyt esitellään verkkokauppa, joka majailee Jersey -saarilla nimittäin Feelunique!
Jos olet kirjautunut Ostohyvitys-palveluun, saat Feeluniquen ostoksistasi ostohyvitystä.


Toimituskulut;

Alle 15 € ostoksille 4,95 €.
Yli 15 € ostoksille ilmainen.

EDIT 21.4.2015//Feelunique on muuttanut ja nyt tullivaaraa ei ole, sillä tuotteet lähetetään Briteistä. Toimituskulut on ilmaiset yli 40 € ostoksille. Pienempien ostosten postimaksua en tiedä.


Tilauksen saapumisessa meni n. pari viikkoa ja Tullissa se seisoi pari päivää ennen kuin sain ilmoituksen postitse. Pakettiin oli merkitty summaksi 23,40 € eli n. kympin vähemmän kuin oikeasti = jouduin maksamaan tullit :D

MUTTA! Ei hätää, Feelunique maksaa tullimaksut takaisin, jos toimit 30 päivän sisällä ja lähetät heille kuittikopion maksusta. Miulle laitettiin rahat tulemaan takaisin jo seuraavana päivänä, kun heille asiasta lomakkeen kautta laitoin viestiä ja vastauksena lomakkeen viestiin (tulee sähköpostiin) laitoin sitten kuittikopion liitteenä.

Lomakkeen löydät, kun olet rekisteröitynyt asiakas - Contact Us - Subject; About My Order - I have been charged customs/VAT on my order. Sen ala puolella on kohta; Select a recent order and help us respond quicker, josta valitset sen tilauksen numeron mistä olet joutunut tulliselvityksen tekemään.


Paketti tuli hieman kolhiintuneena, mutta onneksi tilaamani tuotteet oli sen verran isoja, että eivät olisi voineet tippua matkalla.

Mitä sieltä löytyy?

* bareMinerals
* Clarisonic
* Crabtree & Evelyn
* EcoTools
* Invisibobble
* L'Occitane
* Lavera
* Rimmel
* Sally Hansen
* Tangle Teezer
* Urban Decay

... ja paljon muuta!


Joidenkin merkkien kaikkia tuotteita, esim. OPI, Deborah Lipmann ja Nails Inc. eivät ole meidän tilattavissa. Tilaajalahjoissa kannattaa ottaa huomioon, että jos tilaat vaikka Deborahin Cuticle Lab -setin, niin sitä kaupan päälle tulevaa kynsilakkaa et saa, sillä niitä ei toimiteta suomeen. Näistä ei toimitettavista -tuotteista tulee kuitenkin ilmoitus ostoskoriin/tuotesivulla ja joitakin tuotteita et voi edes kategorioissa selata, sillä sivulle tulee ilmoitus "No results found".

Myöskään hajuvesiä ei voi tilata, mistejä kyllä (ainakin tuo omani tuli ilman rajoituksia) voi.Oma tilaukseni koostui Zoella Beauty -tuotteista, jotka on kehitellyt Zoella itse ja hänen esittelyvideonsa näistä tuotteista voi katsoa tästä.

Kunhan nämä pääsee käyttöön, niin luultavasti ainakin videolla/loppuneissa näistä jonkun sanasen sanon.

 
 

 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on :) Harmi vaan, kun kaikkia tuotteita ei suomeen toimiteta. Mistejäkään ei taida tänne enää saada tuolta :O

   Poista
 2. Kiva kuulla ihan kokemuksesta että tuo tullipalautus toimii = voi jatkossa sitten huoletta tilata yli tullirajojenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se toimi hyvin ja ihmeen nopeasti :)
   Tänään kun lähdin asioille, niin joku tässä lähistöllä oli Feeluniquelta tilannut, kun pieni paketti oli mainoskasan välissä :D

   Olen tilannut kerran tämän jälkeen, kun postauksen tein ja tuotteet saapui kahdessa erillisessä paketissa, ne ei tulliin jääneet.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)