16.10.2015

Color Club - Crystal Baller

Joskus tuntuu, että lakkakokoelmat ilmestyy ihan outona ajankohtana. Joulukokoelmat julkistetaan kesällä tai jopa vuoden alussa ja yleensä ne on ostettavissa viimeistään syyskuussa. Nyt löytyy jo Essien, Color Clubin ja Orlyn joulukokoelmat verkkokaupoista. Osa taas alkaa vasta puskea syyskokoelmia esille, kun joulukokoelmat samalta firmalta voi olla jo myynnissä..

Color Club on julkaissut monta kokoelmaa putkeen ja yksi niistä on Halo Hues 2015. Halo Hueseja on julkaistu vuosina 2012 ja 2013. Kyseessä on siis kokoelma täynnä hololakkoja! Ja voin sanoa, että ainakin Crystal Ballerissa on sama laatu, kuin aiemmissakin.

Harmi, että syksyisin auringonpaistetta saa etsiä taivaalta ja tutkailla sääennusteita, että hololakat pääsee oikeuksiinsa.Color Clubin lakat eivät tarvitse mitään kikkailuja, vaan nämä levittyvät kauniisti ja peittävät jo yhdellä kerroksella. Omilla kynsilläni kaksi kerrosta.Huomenna messuilemaan!

Nähdään siellä? Vetäiskää hihasta tai huitokaa :D
Kurkkaa miun messutärpit tästä.
8 kommenttia:

 1. Ihana sininen! Pitää varmaan hankkia pari noista CC:n uusista holoista. Hyvä että sentään joku valtavirta merkki on keksinyt hololakkojen hienouden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin tainnut olla suosittu tästä kokoelmasta :) Jos Color Club jatkaa holojen koostumusta tällä eikä muuta sitä, niin tämä on kyllä ykkösvalinta, saisi muutkin ottaa oppia :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on :) Ja kesti kynsilläkin useamman päivän.

   Poista
 3. Vitsi mua harmittaa kun en taaskaan pääse messuille! Sit mä kateellisena selailen muiden messujuttuja.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh pöh! Miun messujuttu tulee tiistaina, mutta video toivottavasti löytyy jo tänään Youtubesta ostosten muodossa.

   Poista
 4. On kyllä kaunis lakka, ihanan sävyinen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas, hyvä väri ja laadukas ;D Tykkään kyllä, tämä olikin kokoelman ainoa valintani :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)