31.10.2018

Kauneusbloggaajien kosmetiikkavaihtarit

Tehtiin taas kosmetiikkavaihtarit muutamien bloggaajien kesken, tälläkin kertaa meitä oli kaksi eri ryhmää: 30 € ja 50 €.

Mie tein paketin Blinger Shimmer -blogin takana häärivälle Miralle, Mira lähetti paketin My Creative Emission -blogin Mimalle ja minä sain paketin Mimalta.

Nyt kurkataan, mitä sain Mimalta :)





essenceltä pari tuotetta: melted chrome eyeliner sekä cuticle remover pen. Kumpaakaan en ole aiemmin omistanut, mukavaa päästä kokeilemaan.

Yves Rocherilta kynsilakka, sävyssä Fique. Tätäkään sävyä en ole itse ostanut (ihme kyllä), näissä lakoissa on hyvä koostumus ja pieni koko yleensä loppuukin joskus :D





Dermosil Arganöljyhiusnaamio on ollut miulla aiemminkin, eikä se hiusnaamiona oikein toimi omilla hiuksillani, mutta hoitoaineena voin käyttää :)


Philip Kingsleyn ihmeitä tekevä hoitoaine, vaikutusaika tosin on pitkä, 10-20 minuuttia. Pitäisi laittaa kosteisiin hiuksiin ennen shampoota jne. Luultavasti tulen käyttämään ihan normaalina hoitoaineena tai ns. hiusnaamiona.





Kaksi Garnierin uutuusnaamiota, molemmat keskittyneitä silmiin. Mukava päästä testaamaan, en ole näitä itse raaskinut ostaa.

Dermosilin kulmakynä, sävyssä medium. En osaa olla väritetyillä kulmilla, mutta joskus hurjastelen kotioloissa ja ne värittelen :D Jotkut on viikonloppuisin juhlimassa, mie hurjastelen tekemällä kulmat!

Valkaisuliuskat hampaille, testikoko. Vaikutusaika tunti ja epäilen, että miun hermoilla en näitä ainakaan itse käytä. Ehkä toinen osapuoli voisi kokeilla, olisipa ainakin hiljaa :P















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)