25.10.2018

Nailmail! Kynsilakkapostia!

Pitkästä aikaa ihan vaan kynsilakkaostoksia!

Kaikkihan lähti siitä, että halusin China Glazen Halloween -kokoelmaa, sekä Essien lakan. Otin siis suunnaksi pitkästä aikaa Transdesign -verkkokaupan. Essien Say It Ain't Soho oli Sokokselta loppu, sekä myöskin Kicksin verkkokaupasta, joten tämä oli kohtaloa :D

Aiemmin Transdesignilla sai ostaa max. 9 lakkaa, että ne sopivat siihen matalaan pakettiin (olikos se nimeltään joku flat rate?), joten ostin tutulla kaavalla vain 9 lakkaa.

Tein tilauksen 4.10 ja paketti saapui 11.10 ihan normaalisti päiväpostin mukana ja seuranta päivittyi näppärästi Postin mobiilisovellukseen heti, kun paketti saapui Suomeen. Yllätys olikin suuri, kun tilaus saapui ihan oikeassa pahvilaatikossa, eikä siinä litteässä paketissa. Olisin siis voinut tilata vielä muutaman lisääkin!

Huomiona se, että tein tilauksen myös Hypnotic Polishille, tarkemmin 1.10 eikä se ole vielä saapunut kun tätä kirjoitan (13.10). Amerikasta paketti matkasi siis nopeammin, mitä Euroopasta :O



Shadies & Gentlemen, Ash & Burn, Maliboo-Boo, Night And Slay, Pret-A-Potion.
Nebula, Tinker, Thinker, Winker?, Say It Ain't Soho, Fall for NYC.


Essie on aloittanut kokoelmien julkaisun salamyhkää, vai eikö näitä haluta sotkemaan kausikokoelmia?

Essien Congrats! -lakka kuuluu Celebrating Moments -kokoelmaan. Tämän kokoelman näin Kicksin verkkokaupassa sekä elevenillä, kuten myös toisen uutuuden, Concrete Glitters -kokoelman.





Hypnotic Polishille tein tosiaankin tilauksen 1.10, tilaus saapui 18.10 lähimpään Postin toimipisteeseen. Tilausta pystyy seuraamaan tarkemmin esim. trackitonline.ru -sivuston kautta tai ihan Postin seurannalla. Kuljetusfirman oma seuranta on vähän pelkistetympi, eikä anna ihan tarkkoja tietoja.





Sattuipa niin, kun olin tilausta tekemässä, että myyntiin tupsahti KBShimmerin uutuuskokoelma, Falloween :D Lisäksi China Glazet ovat ilmeisesti poistumassa valikoimasta, joten niitä napsin alennuksella ilomielin! Sieltä löytyi mm. My Little Pony kokoelman lakkoja neljällä eurolla, sekä vanhempia kausikokoelmia.


Best Witches sekä Take It Or Leaf It olivat osana Falloween kokoelmaa.
Lady And The Vamp oli osana bloggaajakokoelmaa, tämän on luonut Cosmetic Sanctuary -bloggaaja Lisa.
Night Bright oli osana uutta Mega Flames -kokoelmaa, joka sai jatkoa.
I'm Onyx oli osana Summer Vacation -kokoelmaa.

Lady and the Vamp, Best Witches, Night Bright, Take It Or Leaf It, I'm Onyx


Big Hair And Bubbly oli osana The Glam Finale Holiday 2017 -kokoelmaa.
All Glammed Up oli osana Summer Reign 2017 -kokoelmaa.


Big Hair & Bubbly!, All Glammed Up


Kysäisin Facebookin Kynsikoristekirppiksen vanhaan (5kk) ilmoitukseen, olisikohan kyseiset lakat vielä saatavilla ja olihan ne! Postikuluineen nämä upeat kaunokaiset oli 21 € :O


Citrus Punch on Summer 2017 -kokoelmasta.
Empire on Holiday 2015 -kokoelmasta.
High Tide on Spring 2017 -kokoelmasta.


Citrus Punch, Empire, High Tide





Mitäs sitä lakkaisi kynsille ensimmäisenä? :D





















2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)