9.10.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 35

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Pistän itselleni tähän ylös, että tätä loppuneet postausta kirjoitan 23.9.2018. Näin saan hieman pientä seurantaa, kuinka monta tuotetta loppuu seuraavaan kertaan. Yleensä tyhjentelen tyhjien purkkien laatikon, kun se ei meinaa sopia kiinni tai niiden kanssa joutuu pelaamaan tetristä :D




Kallos Cosmetics Repair Hair Mask. Tämä on edullinen sarja, ainakin Carlsonilta löytyy hiustuotteita alk. 1,90 €/kpl, eikä tämäkään muistaakseni kolmea euroa enempää maksanut. Auttaa selvittämään hiukset hyvin ja siloittaa, tuoksu ei muistaakseni kovin erikoinen ole. Tykkään myös tuubimuodosta, ei tarvitse availla kierrekorkkia ja suhrata sen kanssa. Vaikutusaika 5 min.

Oriflame Nature Secrets Green Tea & Bergamot -shampoo. Poistunut valikoimista sarjan uudistumisen myötä, ei mitään erikoista mainittavaa. Pesi hyvin jne.

Rituals… The Ritual of Ayurveda -shower gel. Tuoksussa on aika voimakas (Indian Rose and Shikakai), joten en voisi ainakaan näitä mausteisempia suositella herkkänenäisille. Tuoksu jää leijailemaan suihkuun sekä iholle. Ihan jees.

Lush Fairly Traded Honey -shampoo, pr-näyte. En tykännyt tämän kukkaisesta tuoksusta suihkussa käydessä tai suoraan pullosta nuuhkittuna. Hiuksissa tuoksu muuttui kuitenkin siedettävältä ja siihen tykästyin. Pesi puhtaaksi hiukset.

Lush Santa's Christmas -shower cream, pr-näyte. Viime joulunkausituote! Miinusta todella jämäkästä koostumuksesta, mutta onneksi tuli helteet ja löysytti koostumuksen, joten tätä käytti sitten ilolla. Vielä löytyy alennusmyynneistä ostamani purnukka, jonka otin heti käyttöön. Toivottavasti tulisi tänäkin vuonna myyntiin. Herkullinen, colamainen tuoksu.

The Body Shop British Rose & Pink Grapefruit -shower gel. Ruusuntuoksu ei ole ykkössuosikkini, mutta tämä The Body Shopin versio menettelee kyllä. Pienessä purkissa tulee jopa käytettyä, isompi ehkä saattaisi kyllästyttää. En kuitenkaan olisi ostamassa saman sarjan vartalovoidetta, sillä yleensä niiden tuoksu ei ole omaan makuuni.

Pink Grapefruit on mukavan kirpsakka ja raikas tuoksu, tämä on mangon ja satsuman ohella TOP 3:ssa.




Cien Pineapple Paradise -Exfoliating Shower Scrub. Herkullinen ananaskarkin/limpparin tuoksu. Harmi, että on ollut kesän kausituote.

Oriflame Love Nature Relaxing Lavender -Body Scrub. Juuri sopivan hillitty laventelin tuoksu omaan nenään. Tykkäsin!

Lush Ocean Salt -Face & Body Scrub, pr-näyte. Tämä oli ainakin tujua! Merisuola kyllä tuntui tässä kuorinnassa ihan kunnolla. Käytin alussa kasvoille ja sen jälkeen vartalolle. Jos etsit rouheaa kuorintaa, niin tämä voisi olla sinun juttusi.

Lush Pumice Power -jalkojen kuorintasaippua, pr-näyte. Herkullinen jaffamainen tuoksu :P Käytän aina silloin tällöin, kun muistan ja aina ihastelen tuota tuoksua. Olisipa samanlainen myös suihkugeeleissä.





Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water, saatu Garnierilta. Buzzadorin kautta pääsin testaamaan tätä perinteistä versiota, sekä sitä öljyisempää. Olen käyttänyt tätä aiemminkin ja tykkään.

Favora Kosteuttava Kasvosuihke. Tykkäsin suihkutella tätä suihkun jälkeen ja iltaisin kasvoille. Tuoksuton.

L'oréal Hydra Genius Aloe Water. Tykkäsin käyttää tätä iltaisin ja pystyin hyvin kerrostamaankin ilman, että ihosta tulee tahmainen. Vaikka tämä versio olikin tarkoitettu kuivalle iholle.

essence my skin mattifying cream. En edes tiedä myydäänkö tätä enää, mutta käytin tätä noin pari vuotta. Ensin alkoi tökkimään tuoksu, sillä tuoksuu viinirypäleelle. Ei myöskään pitänyt omaa ihoani mattapintaisena, vaan tuli kiiltävä iho.

Jeffree Star Cosmetics Orange Soda Velour Lip Scrub. Öljyinen koostumus oli hyvä, sillä piti huulikuorinnan kasassa eikä murustunut sillä välin, kun sulki purkkia ja puolet olisi löytynyt sitten lavuaarista :D





Brilliant Smile, näyte. Tuli jonkun tilauksen myötä ja tämän korkkasin eilen. Kyseessä on hampaiden puhdistaja, jolla voi skipata esim. reissussa hampaiden pesun. Pakkauksessa oli yksi pieni "hansikas", joka pujotettiin sormeen ja sitten hierottiin hampaisiin. Tämän siis pitäisi puhdistaa ja raikastaa suun. Raikasti ainakin, sillä mintun maku oli hyvinkin voimakas :D Ei ole siis valkaiseva tuote, vaan raikastava pikaputsari.

Avon Anew Hydro-Advance Moisture Gel Cream. Ostin tämän tilauksen mukaan ja yllätyin raikkaasta tuoksusta, mutta ei kyllä vakuuttanut ostamaan täysikokoista.

Avon Anew Clinical Defend & Repair Antioxidant Purifying Mask. Harmahtava naamio, joka kuivuttuaan tummuu, vaikutusaika noin 15 minuuttia. Naamio lupaa puhdistaa epäpuhtauksia ja toksiineja, jotka ovat peräisin ilmansaasteista, siloittaa hienoja juonteita ja uurteita sekä palauttaa dramaattisesti nuorekkaamman ilmeen ja suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Edellä mainituista en osaa sanoa mitään, mutta naamion tuoksu oli aika luotaantyöntävä alkoholimainen vivahde oli todella voimakas, joka jonkun ajan päästä haihtui. Ei kuitenkaan suosikkini.

The Body Shop Super Volume Mascara. Tuli parisen vuotta sitten joulukalenterista, ihan näpäkkä ripsari. Liekö enää myynnissä?

Guerlain Orchidée Impériale Face Treatment. Todella tuhtia voidetta kukkaisella tuoksulla, käytin tästä 3 ml tuubista noin kymmenisen kertaa koko kasvoille, eli paljoa ei kyllä tarvinnut :D




Marvis Classic Strong Mint -hammastahna. Tahna on aika paksua koostumukseltaan ja tuosta mausta en tykkää, aika tunkkainen minttu, mutta ytyä kuitenkin löytyy.

Avon Senses Garden of Eden After Shower Mist. Lopetettu tuote, miulla näitä vielä jemmoissa on. Käytän suihkun jälkeen.

Avon True Colour -kynsilakanpoistoaine, asetoniton. Ihan perus poistoaine, ostan usein tarjouksesta.

Tony Moly Pokémon Pikachu -käsivoide. Omasta mielestäni tuoksuton käsivoide, tuoksui ihan perinteiselle käsivoiteelle. Käytin öisin.

essence precise eyeliner brush. Käytän näitä kynsille ylimenneiden lakkojen siistimiseen, tämä tuli tiensä päähän.

K-menu vanulaput. Jättävät nukkaa ja hajoavat aika nopeasti, kun ei ole millään kiinni.




Cien Summer Passion Liquid Soap. Hmmm. oletin tämän tuoksuvan kivan hedelmäiselle, mutta enemmän kyllä kallistun kukkaisuuden puolelle. Pieni pettymys.

Avon Naturals Pink Daisy & Sicilian Lemon -vartalosuihke. Kukkainen vartalosuihke sitruunaisella vivahteella. Ihan kiva, en tosin muista onko enää edes myynnissä.

essence prime & last -daily diaries- bubbly sheet mask. Ainesosa aktivoidaan pussia hieromalla, sitten aukaistaan taitellaan naamio auki ja laitetaan kasvoille. Vaikutusaika 10-15 min. Ainakaan tällä kertaa vaahtoa ei kovinkaan runsaasti syntynyt ja se oli hyvin haurasta. Tuoksu oli yllättävän kiva!

Mavala Minute-Quick Finish x 2. Luottotuote, joita löysin salaisesta jemmasta vajuneena, joten käytin ne pois.






Puolisolta loppui monitoimituote, Adidas Pure Performance suihkugeeli/shampoo/kasvojenpesuaine. Oletan, että käytti vartalolle :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)