12.6.2019

Kathleen Lights X ColourPop - The Ram

Ostin jo jokunen tovi sitten muutaman irtopigmentin Kathleen Lightsin ja ColourPopin yhteistyössä tehdystä kokoelmasta, ensimmäisenä esittelyyn pääsee The Ram.


The Ram on kirkkaan korallinen oranssi kultaisella hohdolla.
Pigmenttien normaalihinta on 6 $ kappaleelta.


Ja koska kyseessä on pigmentti, niin sitä ei suositella silmien läheisyyteen. Miulla värjäsi silmäluomiä hieman, sekä käsivartta, johon pigmenttiä tippui. Se lähti kuitenkin parin päivän päästä pois. Kaikkein pahimman värjäymän olen saanut Urban Decayn Electric paletin pinkistä, kun silmäluomet olivat kokonaan pinkit :D

Käytin pohjalla huhtikuun Boxycharmissa tullutta PÜR Get A Grip -luomivärinpohjustajaa, jonka siirsin muoviseen purkkiin. Olen tykännyt tästä pohjustajasta, antaa väreille tarttumapintaa jää hieman tahmeaksi.

Laittelin NYX Cosmeticsin Seoul -luomiväriä koko luomelle.

Hetken kuluttua tartuin W7 Cosmeticsin valkoiseen pohjustajaan jonka idea on antaa enemmän näkyvyyttä kirkkaille väreille, koska siinä on valkoinen pohja. Laitoin sitä vain sisäkulmaan noin hitusen reilu 1/3 alueelle. Tämä pohjustaja on todella riittoisaa ja lisäsin tätä huulipunasiveltimellä, koska en niitä muuten käyttäisi :D

Sitten avasin irtopigmenttin ja töpöttelin sitä samalla siveltimellä kuin yllä, pyyhkäisin toki hieman tuota pohjustajaa pois. Sitten vain töpöttelin ja painelin pigmenttiä paikoilleen.

Makeup Revolution Reloaded Iconinc Dimension paletista nappasin mustaa (vasen yläkulma) ja laitoin sitä sitten paljaaksi jääneille kohdille. Kun olin tätä laittanut, tartuin uudestaan pigmentin siveltimeen ja töpöttelin sitä rajalle, sekä hieman sen yli.

Ripsivärinä essencen viime syksyn kokoelmasssa ollutta ruskeaa ripsiväriä, jonka kanssa melkein meni hermot, sillä en omista ripsikampaa ja tietty tämä teki klimppejä. Selvisin kuitenkin tilanteesta. Harkitsen vakavasti ripsikamman ostamista, ainakin hetken.


Olen todella innoissani, että kuvat onnistuivat! Nämä on ihan kameralla otettuja ja käytin kääntyvää peiliä apunani, että näen itse mitä kuvaan. Miun kamera ei ole vielä niin päivitetty, että siinä olisi kääntyvä näyttö :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)