21.6.2019

Synttäriarvonta!

Terppa!

Näin juhannuksen tienoilla vietetään miun syntymäpäiviä ja siitä se ajatus sitten lähti! Ensi vuonna sitten juhlitaankin jo pyöreitä vuosia.

Tänään saatte siis kohottaa skumppa/viini/siideri/lonkero/mehu/limppari/vesilasin miun kunniaksi ;)


"Kesäpäivänseisaus on vuoden pisin päivä. Pohjoisella pallonpuoliskolla se sijoittuu joka vuosi välille 20.22. kesäkuuta. Silloin Aurinko paistaa keskipäivällä kohtisuoraan taivaalta Kravun kääntöpiirillä. Aurinko on pohjoisimmillaan vuotuisessa liikkeessään eli Auringon deklinaatio on suurimmillaan.

Kesäpäivänseisauksena eli ”mittumaarina” (ruotsin sanasta midsommar’keskikesä’) on Pohjoismaissa juhlittu keskikesän juhlaa. Lähelle kesäpäivän seisausta Suomessa osuu nykyinen keskikesän juhlapäivä juhannus.

Lähde: Wikipedia.


Yhdelle onnekkaalle lähtee palkinnoksi Urban Decay Detour On The Run -luomiväripaletti, joka on pienempi versio Born To Run -paletista ja sopii näin ollen myös matkalle mukaan. Tämä oli aika extempore arvonta muutenkin, mutta tästä oli niin hyvä tarjous, että päätin ostaa sen tätä varten ja onhan tämä aika nätti paletti!

Tuote on uusi, avattu vain kuvaa varten.


Toinen palkinto sisältää:

L'oréal Paris Havana Camila Cabello huulikiillon sävyssä Serendipity.
Bronx Colors Single click shadow bodyn ja tähän jo aloitusta varten kaksi sävyä: Desert Sand ja Sand Beige.

Tyhjään palettiin sopii neljä luomiväriä.

Osallistumisohjeet ja muut tiedot;

+ Toimitan palkinnon vain Suomeen, Matkahuolto/Posti.
+ Arvonta on voimassa Google -tilin käyttäjille (Blogger, Gmail, YouTube..).
+ Arvonta suoritetaan Random.orgilla.
+ Sähköpostiosoitteen jättäminen ei ole pakollista. Jos sitä ei ole jätetty, huhuilen voittajaa blogissa osallistumisajan päätyttyä, aikaa vastata sähköpostitse huhuiluun on 48 tuntia. Sitten arvon seuraavan ja sama homma pyörii niin kauan, kunnes voittaja saa minuun yhteyden.
+ Sähköpostiosoitteen jättäessäsi, otan yhteyttä mahdollisesti arpaonnen osuessasi sinuun. Kysyn osoitetietoja jne. jotka ovat oleellisia palkinnon toimittamista varten. Muille osapuolille en niitä toimita, enkä myöskään tiedustelemiani osoitetietoja. Käytän niitä vain postitukseen. 
+ Postauksen kommentit poistetaan, kun arvonnan voittaja on saatu tavoitettua/tavoittanut minut.


++ Voit saada lisäarvan, jos seuraat minua Instagramissa, voit siis saada kaksi arpaa. Ilmoita tästä kommenteissa.Voit osallistua 30.6 asti. Arvonta päättyy, kun päivä menee heinäkuun puolelle.
Onnea matkaan ja hyvää juhannusta!