22.6.2019

Ostoksia - Kicks, The Body Shop, Yves Rocher, Carlson, Tokmanni, Sokos Emotion, Tiger

Käytiin 18.5 äidin liiton järjestämällä Kuopio Ikea / Matkus Shopping Centre -matkalla ja osa ostoksista on sieltä reissulta hommattuja.


Ensimmäisenä Dependin tuotteet Kicksistä, after sun -naamio Tigerista ja Wet Brush sekä Bronx Colorsin luomiväri Sokos Emotionista. Osa Tigerissa myynnissä olleista naamioista oli tehty Koreassa ja osa ei.

Wet Brushin otin käyttöön ja tuntuu todella kivalta! Aiemmin olen käyttänyt Tangle Teezeriä sekä Oriflamen perinteistä harjaa, mutta se ei ole yhtä hyvä kuin Wet brush, vaikka samanlainen onkin :O
Raatekankaan Tokmannilta essenceä, nykyään kynsilakanpoistotuotteet on vain kakkosmetrissä ja useimmiten ne on aina loppu. Nyt tärppäsi! Kulmasivellin varalle odottamaan käytössä olevan hajoamista.

Flormarilta kaksi kynsilakkaa, toinen oli tarjouksessa :D
Matkuksen The Body Shopista kaksi Ginger -sarjan tuotetta, suihkugeeli ja nestesaippua, sekä uutuus White Musk Flora suihkugeeli. Silloin oli meneillään joku kampanja ja sai alennusta.

Minituotteissa taitaa olla aina osta 3, maksa 2 ja ostin kaksi käsidesiä sekä kolmanneksi Peppermint Candy Cane -suihkugeelin. Merkin käsidesit on siitä mukavia, että vaikka olisi haavoja, niin ne ei kirvele käsissä + mukava tuoksu, eikä kädet jää kuiviksi.

Lisäksi vielä mandariinintuoksuinen kasvosuihke, joka oli myös uutuus. Omistan sen ruusun ennestään ja narskuvin hampain käytän sen pois, en tykkää yhtään sen tuoksusta + siinä on shimmeriä mukana.Matkuksessa oli 2. kerroksessa Pop Up -myymälä, josta ostin teetä, tämä sopii hyvin myös jääteeksi. Vaatii pitkän haudutusajan, noin puoli tuntia. Kymmenessä minuutissa erottui ihan pikkuriikkininen häivähdys sitruunaa.

Mukaan lähti myös Love Is In The Air Rakkaus -saippuasetti, joka oli 35 €. Pyörittelin ensin neljän kappaleen settiä, mutta se oli 20 € joten tämä oli hieman edullisempi :D Todella hyvän tuoksuisia paloja.
Yves Rocherille tein myös pitkästä aikaa tilausta ja ostin shampoon, sekä kesän kausituotteeksi tulleen My Green Summer shampoo/suihkugeelin. Suihkugeelin tuoksu on omaan nenään aika mitään sanomaton.

Joulukalenterista tuli minikoko tuota suihkubalmia ja bongasin sitä vielä myynnistäkin, niinpä nappasin virtuaalikoriin täysikokoisen. Kosteuttaa kivasti ihoa ja on koostumukseltaan voidemaista.

Carlsonilta Catricen trend editionista ostin kaksi Fix & Care -suihketta, toinen on tuoksultaan Cotton ja oikealla Air. Näistä oli kivasti myös testerit hyllyssä, niin sai tuoksutella :)

Lisäksi essencen huulipuna, joka tuli hyllypäivityksenä ykkösmetriin muiden sävyjen kera, sekä yhteensointuvien kynsilakkojen kanssa, sävy 01 Freak.
Kicksin verkkokaupasta ABS Dewy Set -kasvosuihke, todella kaunis glitterinen pakkaus, mutta itse suihke on "normaalia" :D

Lisäksi toinen Emma S. kasvosuihke, joka toimii raikastukseen ja kosteutukseen, ei ole virallisesti meikinkiinnitykseen. Tässä on hienojakoinen sumu, josta tykkään. Aina ei edes uskoisi, että jotain on suihkuttanut, kun se ei tunnu miltään.

Kicks Beauty -sarjan Festival kokoelmasta luomiväripaletti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)