29.2.2020

ūüé≠ Hittej√§ ja huteja ūüé≠

Teksti sis√§lt√§√§ mainoslinkkej√§, joiden kautta tehdyist√§ ostoksista saan pient√§ korvausta. 
Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.Katsellaan tänään kosmetiikka hittejä, sekä muutama hudiksi osoittautunut tuote.


Yhtensä suosikkina on Avon Care silicone glove -käsivoide.

Käsivoide katoaa nopeasti käsiin ja sen huomaat vasta silloin, kun käyt pesemässä kädet tai kädet hikoilee (kuumaa mukia kantaessa ei niin hyvä idea). Käsiä pestessä tunnet liukkauden, jonka käsivoide jättää jälkeensä ja se kestää noin kahden pesun ajan.

Miun tuubi alkaa olla jo tyhjä, sillä käytän tätä aika usein, kun on näkösällä koneen vieressä. Yleensä lisään päivän mittaan ja kynsien lakkauksien jälkeen, sillä imeytyy nopeasti.


Hinta maaliskuussa 2,95 €/75ml.
*essence peel off -aluslakka.

Peel off -aluslakka, joka kerrankin toimii miulla niin kuin pitää. Olen useamman tämmöisen kokeillut ja aina saanut poistaa ne kuitenkin kynsilakanpoistoaineella. Miulla on tämän kanssa ollut aluslakkaa, sekä ihan sellaisenaan, enkä ole huomannut mitään ongelmaa, ainoana toki se, että usein käytettynä kynnet ei tästä tykkää. Maksimissaan olen pitänyt samoja lakkauksia kaksi päivää, eikä yhtäkään ole irronnut itsestään, vaan olen saanut irroittaa kaikki ehjänä itse. Kuivumisaika on noin 10 minuuttia, jonka jälkeen voi lisätä päälle haluamansa lakkaukset.


Merkin tuoteuudistus on taas käynnissä ja tämä ei tainnut olla poistuvien joukossa, sinänsä mälsää, että nykyään essencen uutuuksia/poistuvia ei oikein näe missään, paitsi itse kaupassa. Itse ostin tuotteen verkosta, joten osaa sanoa mihin hyllymetriin tämä kuuluu.
Hinta 2,49 €/8 ml. Saatavilla mm. Tokmanni, Carlson, K√§rkk√§inen, Lyko. 

Avon True Créme Metallic Matte -nestemäinen huulipuna, sävyssä Metallic Blush.

Miulla on todella kuivat huulet, ollut aina ja lisäksi olen repinyt niitä ala-asteesta lähtien. Moni nestemäinen huulipuna siis kuivattaa vielä enemmän, toisinaan laitan alle ensin hetkeksi huulirasvaa, mutta sitten puna ei pysy ollenkaan.

Tämänkään kestävyys ei omilla huulillani ole kummoinen, vaan se katoaa ruokailun jälkeen. Mutta nimestään huolimatta, tämä ei kuivata miun huulia, jei!

Sävyssä on shimmeriä ja näyttää omilla vaaleilla huulilla hyvinkin "tavalliselta" sävyltä, mutta pienellä ekstralla, eikä kuivu rapsakaksi.Hinta maaliskuussa 7,55 €/3 ml.
Sitten... ne epäsuosikit.


*The Body Shop Strawberry Clearly Glossing-hoitoaine.


Tämän tuotteen tuomioksi koituu pakkaus. Kuvasta näkee käyttöasteen noin viiden käyttökerran jälkeen ja se viideskin kerta tuottaa harmaita hiuksia saada tuotetta ulos pakkauksesta. Hoitoaine on niin tiivistä, että en saa sitä edes ravistamalla pakkauksesta alas, jos pullo on ylösalaisin = sama juttu.

Hoitoaine tulee ulos nauhana, kuin hammastahna ja se on tämän koostumuksen ongelma. Omat voimat ei riitä puristamaan pulloa niin paljoa, että saisin jotain tästä nyt enää ulos, miulla on kuitenkin ihan perinteinen puristusvoima, ei ole vielä iäntuomaa heikentymistä, i hope.

Shampoo on sen verran nestemäistä, että sen kanssa ei ole mitään ongelmaa, eikä muistaakseni matkakokoisessa hoitoaineessa ollut myöskään mitään valittamista, mutta tämä täysikokoinen ottaa kaaliin :DHinta 12,90 €/ 250 ml.


G9Skin Pink Blur Hydrogel Eyepatch.

Nämä valuu ja ei vaan kestä kasvoilla. Pakkauksesta löytyy ainakin kahta eri kokoa, eli perinteisiä silmien alle laitettavia, sekä kapeampia (muoto on pienemmissä hyvin samanlainen kuin kulmakarvoissa). Kuten useimmissa muissakin vastaavissa, nämä voi hyödyntää käytön jälkeen mm. hoitonesteenä kasvoille tai vartalolle pienen nesteen kera, sillä nämä sulavat nopeasti. Ohuemmat jäi itseltäni oikeastaan nollakäytölle ja suurempia käytin melkein loppuun toisen puolen.

Olen muutaman lapun käyttänyt meikatessa suojelemaan luomivärien karisemista, mutta päällimäiset on aika kuivia, niin nämä ei millään kestä kosteana edes tuota 20-30 minuuttia, joka ohjeistuksena on. Sinnikkäästi olen yrittäny näitä käyttää, mutta ei. Koska en pysy paikoillani, niin nämä valuvat holtittomasti kohti poskia ja usein multitaskaan, joten.. huti nämäkin.

Pist√§ess√§ni n√§it√§ pois, muistinkin viel√§ yhden asian eli n√§m√§ hajoavat todella helposti. √Ąl√§ k√§yt√§ kynsi√§ tai mit√§√§n ter√§v√§√§, sill√§ muuten naamio hajoaa. Sain hajotettua muutaman pakkauksen mukana tulleella muovisella spaattelillakin ja lopputuloksena oli pinkki√§ geelim√∂ss√∂√§.Hinta n. 24,95 €/120 kpl.
Mitä hutituotteita sinulle on viime aikoina tullut vastaan?8 kommenttia:

 1. Muistan saman ongelman ton TBS:n hoitsikan kanssa :/ Se on ihan liian paksua tohon pulloon, kun ei sitä meinaa saada puristettua ulos. Muuten hoitsikka itsessään oli muistaakseni ihan hyvää ja mähän taisin lopulta kiertää ton korkin aina pois ja puristaa sitten siitä isommasta reiästä sitä hoitsikkaa ulos :D Kannattaa koittaa silleen, toimii paljon paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miekin olen pari kertaa korkin kiertänyt auki ja tursottanut sitä hoitista käsiin :D Olen kyllä nyt raivoravistelulla saanut sen valumaan alaspäin, kunhan muistaa tehdä homman ennen suihkuun menoa ja jättää pullon ylösalaisin.

   Mie olen käyttänyt sitä Fuji Green Tea -sarjan shampoota ja hoitoainetta minipulloissa, mutta niissä ei ollut ongelmaa.

   Poista
 2. Just meinasin sanoa että saahan siitä koko korkin auki?

  VastaaPoista
 3. Itse kadun nuukuuksissaan ostettuja Tokmannin halvan vegaanimerkin Pisaran vartalokuorintoja. Sellainen perinteinen lähmäkalvon jättävä koostumus, huono teho ja tuoksu sekä kömpelö purkkipakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkkipakkaukset on kyllä ärsyttäviä suihkussa, tai kierrekorkilliset tuubit. Miulla on nyt 1 kg hiusnaamiopurkki suihkussa ja siinä on kierrekansi, onneksi on lyhyet kierteet, niin ei mene iäisyyttä aukaistessa :D

   Poista
 4. Mä en muista hetkeen ostaneeni mitään huteja, ainakaan täysin huonoja. Viimeisin oli se YSL pinkkiprimerhomma. En oikein ymmärrä sitä tuotetta. Loppupeleis vaan kallis silikoninen ja tasoittava primer, joka huonossa muodossa (kiinteä) ja hyvin vähän tuotetta pakkauksessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonoja tuotteita kyllä itsellekään harvoin sattuu, pakkaus on yleensä suurin syyllinen, nimimerkillä kaksi essencen puuteria hajonnut parin avauskerran jälkeen saranoistaan :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)