16.6.2020

Boxycharm toukokuu 2020 - Mother Nature đŸŒ±

Toukokuun Boxycharm saapui yllÀttÀvÀn nopeasti, sillÀ lÀhetytin boksin varastolta 25.5 ja se saapui miulle jo 9.6! Tasan kaksi viikkoa paketti matkasi, kunnes oli jo miulla.

Miun variaationumero oli 34 ja sisÀltö ei ollut mitenkÀÀn mahtavan huikea, ennemminkin tasoa OK.





Toukokuussa saapui seuraavat tuotteet:

Glamglow | Berryglow Probiotic Recovery Face Mask, ovh 49$.
Violet Voss | Essentials -luomivÀripaletti, ovh 29$.
Trestique | Cover + Concealer Crayon sÀvy Porcelain, ovh 24 $.
Seraphine Botanicals | Whimsical Wisteria Conditioning Lip Polish, ovh 24 $.
Gerard Cosmetics | Lip Pencil, sÀvy Night Shift, ovh 16 $.



YhteensĂ€: 142 $ ~ noin 125 €.





Seraphine Cosmetics on merkkinÀ itselleni uusi, en ainakaan muista niitÀ tulleen miulle aiemmin. Huulikuorinta tulee varmasti itselleni kÀyttöön, sillÀ niitÀ tulee kÀytettyÀ muutenkin. Ihan heti en ole tÀtÀ korkaamassa, vaan menee jemmoihin. Sokeripohjainen kuorinta sisÀltÀÀ mm. avokado/aprikoosi- ja jojoba öljyjÀ.



Glamglown kasvonaamio oli oma valintani toukokuun boksiin. Miullahan oli Instagramin puolella olevassa projektissa tÀmÀ samainen naamio ja nyt sain uuden tilalle. MikÀÀn erityinen tÀmÀ ei omasta mielestÀni ole, mutta merkin tuotteet ovat kiinnostavia ja niillÀ on hintaa, ettÀ itse ei oikein tule ostettua.

En miellÀ naamion koostumusta kermaiseksi, sillÀ ainakin aikaisempi versio oli todella juoksevaa ja sainkin muutaman paidan sillÀ sotkettua, kun naamiota tipahteli spaattelista :D





Trestiquen peiteaine ei ole omaan makuun, tÀmÀ tuli sÀvyssÀ porcelain. Mukana on myös levitysaplikaattori.

Gerard Cosmeticsin tuotteita on tainnut joskus tulla, mutta tÀmÀ huultenrajauskynÀ ei aiheuttanut hurraa -huutoja. SÀvy on Night Shift ja jos sÀvy on sama kuin kynÀn pÀÀssÀ, on se hieman erikoinen :D Punertavan rusehtava, mutta koska pistÀn eteenpÀin, niin en edes katsonut sÀvyÀ.






Sanoiko joku luomivÀripaletti?
KyllÀ, sellainen saatiin taas toukokuussa :D

Violet Voss Essentials -paletissa on mukana mattaa sekÀ metallista ja sÀvyt ovat viileitÀ, sekÀ lÀmpimiÀ. Olin kahden vaiheilla, pistÀnkö tÀmÀn eteenpÀin vai en, mutta tÀssÀhÀn onkin yllÀttÀvÀn kivat sÀvyt! SÀvyt eivÀt ole mitenkÀÀn hurjia, vaan juuri miulle sopivia :)

Instagramin puolelle swatchasin paletin sÀvyt, pÀÀset katsomaan kuvat tÀstÀ.






TÀmÀn vuoden Boxycharmeista tulleita tuotteita pistÀn blogin joulukalenteriarvontaan ja tÀstÀkin niitÀ meni sinne kaksin kappalein, Trestique ja Gerard Cosmetics. Kun tiedÀn, ettÀ en tuotetta tule itse tarvitsemaan pistÀn ne avaamattomana eteenpÀin, en edes avaa sÀvyjÀ varten kuviin/videoihin.

TÀmÀn vuoden joulukalenterissa joku onnekas pÀÀsee kokeilemaan ehkÀpÀ hieman laajemmalta alalta merkkejÀ, joita ei vÀlttÀmÀttÀ tÀnne meille saa tilattua tai ei ole aiemmin kyseiseen merkkiin törmÀnnyt.














6 kommenttia:

  1. Mulla oli lÀhes sama sisÀltö boksissa ja tÀÀ oli mun mielestÀ ihan hyvÀ. Ei paras mahdollinen, mutta suurin osa tuotteista pÀÀsi kuitenkin kÀyttöön :) Ton paletin laitoin tosin pienen harkinnan jÀlkeen eteenpÀin arvottavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotelistauksesta olisin muita huolinut omaan pakettiin, mutta nÀillÀ mennÀÀn :D

      Poista
  2. Oi, nÀyttÀÀpÀ kauniilta tuo paletti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllÀ! Swatchitkin oli oikein nÀtit :D

      Poista
  3. Paletti nÀyttÀÀ tosi upealta ja Glamglow on merkkina tosi mielenkiintoinen! SitÀ vaan nÀkyy jotenkin tosi vÀhÀn missÀÀn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on totta, ettÀ Glamglown tuotteita ei oikein pahemmin enÀÀ nÀy. Ne tietyt kasvonaamiota toisinaan, mutta uudempia tuotteita oikeastaan ei. Onkohan hinta esteenÀ?

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)