14.6.2020

Ostoksia - Prisma, Kicks, Bearel, Ebay

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä



Pitkästä aikaa muutamia ostoksia täällä blogin puolellakin.


Aloitetaan maaliskuun kuvalla, joka jostain syystä on jäänyt näyttämättä. Kynsilakat on nähty jo aiemmin täällä, mutta kokonaistilausta ei.

Tilasin kolme hiusnaamiota, jotka houkuttelivat värikkäällä ulkoasullaan. En ole näitä vielä käyttänyt, mutta epäilen, että yhdestä pussista riittää ainakin kahteen käyttökertaan.

Hammastahnat ja harjat oli kimppadiilissä ja muistelen, että tilaamalla hammastahnat sai harjat ilmaiseksi.

Discover sarjan uutuus California Beach -suihkugeeli ja IHANA Love Nature Strawberry & Lime kuoriva suihkugeeli, joka tuoksuu Twister mehujäälle. Toivottavasti tämä ei poistu koskaan valikoimasta :I Tämä on ollut valikoimissa ainakin jo 2-3 vuotta ainakin, ellei kauemmin, joten ihmeen pitkään on säilynyt.

Ja viimeisenä purkki Tender Carea, aprikoosin siemenöljyllä.





Prismasta Wild & Mildin -kynsilakka, sävyssä Silent Retreat ja Calypso -merkin aurinkovoidetta. Tämän pakkauksen takana on kätevästi kerrottu, kuinka monta painallusta mihinkin kehon osaan tulee laittaa, esimerkiksi käsivarsiin 3 pumppausta per käsi. Yhteensä pumppauksia tulee 25, jos rasvaa päästä kantapäihin asti :D

Voidetta saa hieman työstää, mutta imeytyy suht nopeasti, meidän nenään tästä tuoksusta tuli mieleen banaani! Hinta 4,90 €.





Ebaysta saapui viimeinkin tilaamani kynsilakat. Tilauksen tein jo 7.3 ja lakat saapuivatkin Suomeen 16.3 ja sitten ei mitään. Laitoin ebay myyjälle viestiä toukokuun puolivälissä ja hän antoi sitten seurannan joka näytti pidemmälle. Lakat jostain syystä seisoivat kaksi kuukautta pääkaupunkiseudulla, ennen kuin ne liikahtivat. Noin 2 viikkoa ne siellä liikkuivat ja antoivat välillä merkkejä itsestään, kunnes 3.6 ne viimein saapuivat :D

En olisi siis voinut ottaa Postiin/Tulliin yhteyttä, koska Postin seuranta näytti viimeisimmän liikkeen San Fransicossa (OmaPosti sovellus, Postin etusivun seuranta näytti tyhjää) ja tulliin nämä eivät jääneet. Mysteeriksi siis jää, missä nämä seisoi melkein pari kuukautta.

Nämä lakat ovat Trolls World Tour -kokoelmasta, sävyt Pink-In-Poppy, Funky Beat ja Glitter-Iffic.





Bearelin pieni tilaus, koska näin heidän instastoryistä niin hyvän ja vakuuttavan videon :D

Beausta on uusi merkki Bearelin valikoimassaan ja merkin kaikki pakkaukset ovat litteitä pusseja. Pakkauksista löytyy myös yhdestä kulmasta pieni repäisy kohta, jonka aukaisemalla saa loputkin tuotteet puristettua ulos. Myös huulituotteet ovat samanlaisissa pusseissa, mutta niistä löytyy normaali aplikaattori.


All In One Moisturizer -kasvovoide.
UV Protector Sun Cream oli se, joka vakuutti ohuella, todella helposti levittyvällä koostumuksellaan vaikka suojakerroin on 50!

+ kaksi näytettä.


Pakkauksethan ei ole isoja, pikavilkaisulla suurin taisi olla 20 ml. Hinta myös sama kaikissa 3,99 €/kpl tuotteesta riippumatta.





Kicksistä sai pitkästä aikaa verkkotilauksiin valittua myös näytteitä, miulla ei ole sitä mahdollisuutta ollut joulukuun jälkeen :D

Tilasin kaksi kappaletta Keep It -merkin (?) käsidesiä, etanolia 70 %:

* vesimeloni, hinta 3,90 €/50ml.
* sitruuna, hinta 3,90 €/50ml.

Ovat kokonsa puolesta näppäriä laukussa ja matkoilla.


Tilasin edellisen lämpösuojan tilalle Budgien *The Double-Duty Primerin, joka toimii hiuksiin jätettävänä hoitoaineena kuin lämpösuojanakin.




Lalalipstick -verkkokaupasta tilasin essencen uudesta Wanna Bee My Honey? -kokoelmasta viimeistelypuuteri, 3.69 € ja kaksi pakettia meikinpoistolappuja. Pakkauksessa 3 kpl, hinta 3.09 €/pkt.

*Kicksin alesta tilasin Urban Decayn Naked Cherry -paletin hintaan 28 €, sekä Kicks Beauty -merkin mattapäällyslakan hintaan 4.45 €. Lisäksi käytin yhden bonussetelin, niin hinta tuli vielä hieman alaspäin. Mattapäällyslakkaa ei ole ollut miulla aikoihin, nyt oli puoleen hintaan ja nappasin pitkästä aikaa testiin, jos tulisi käytettyä.



Bongasin muuten Joensuun Sokokselta sen uuden UD:n Ultraviolet -paletin. Andreá Matillanon videolta vasta tajusin, että edes Amerikassa ei silloin 6.6 ollut tietoa milloin se lanseerataan. Yllätyin, että se jo meillä oli hyllyssä.










4 kommenttia:

  1. Jännä tuo Beausta merkki. Nyt olen muutamasta blogista bongannut jo näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos muistan, niin voisin huomenna tuota aurinkovoidetta kokeilla. Tässä mikä nyt on käytössä, niin tuoksu kestää aika pitkään iholla :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)