6.7.2020

Boxycharm kesäkuu 2020 - The Oasis

On aika kurkistaa kesäkuun Boxycharmiin!

Tälläkin kertaa sisältö jätti miut hieman vaisuksi, samoin kuin toukokuun boksikin.
Variaationumero omassa boksisani oli 64.





Sisältö:

- Kylie Skin By Kylie Jenner | Foaming Face Wash (24 $). - Laura Geller | Multitasking Cream To Powder Trio (24 $). - Tula Skincare | Glow & Get It Cooling & Brightening Eye Balm (28 $). - KAB Cosmetics | Lip Duo, Charming (40 $). - Lashaholic Luxury Lashes | They're Real, I Swear (14,99 $).


Kokonaisarvo: 130,99$ ~ 118, 97 €.









Oho, boksista tupsahti Kylie Skin By Kylie Jennerin vaahtoava kasvoputsari. Lisäksi boksissa tuli huikea 5 $ alekuponki, mutta sen heitin pois :D Mielenkiinnolla kyllä tätä itse testaan, kunhan edellinen loppuu. Mutta myönnettävä se on, että itse en ostaisi.


Tula Skincare, viilentävä ja kirkastava silmänympäryspuikko oli oma valintani boksiin. Omaan nenään tuoksuton tuote, mutta käyttöön tulee tämäkin.






Olen aiemminkin saanut Lashaholic -merkin irtoripset, pakkaus oli vain kultainen. Nämä ovat 100 % silkkiä, mutta siitä huolimatta eivät tule itselläni käyttöön. Ei löydy edes ripsiliimaa omista jemmoista.


KAB Cosmeticsin huulituote duo oli boksin arvokkain tuote. Näyttää omaan makuun hieman liian tummalta sävyltä, joten voi olla että tämäkin pitää laittaa eteenpäin. Selvitystyötä vielä vaatii :D

// Andreán videolta katsoin swatchit ja tämäkin lähtee korkkaamattomana eteenpäin.







Laura Gellerin monitoimipaletti, jota voi käyttää huulille, poskille, luomille. Tekstuurin pitäisi levittyä kuin voide, mutta muuttuu puuterimaiseksi, joka näin ollen kestää iholla kirkkaana ja pitkään. Ei olisi siis pelkoa värien haalistumisesta päivän aikana.

Valitettavasti itselläni ei ole tällekään käyttöä.






Kylie Skinin vaahtoputsarista olen eniten innoissani, silmänympärystuotetta olen pari kertaa jo käytellyt. Ihan hauska tuote, mutta ei nyt mikään tarpeellinen itselleni. Käytän kuitenkin loppuun :D














2 kommenttia:

  1. Harmittavan paljon mistä, et piitannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ollut onni myötä tällä kertaa. Toivottavasti tässä kuussa olisi vähän parempi :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)