8.7.2020

Essie - without a stitch & W7 - Birthday Suit

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä



Lakkasin nämä kynnet pari viikkoa sitten, kun olin lähdössä käymään kotona ja halusin jotain kivaa, mutta kuitenkin helpot poistettavat, että saan lakata synttärijuhliin uudelleen kynnet.

Synttärijuhlat saatiin onneksi viettää hieman kylmemmissä keleissä ja ennen myrskyn saapumista. Viralliset synttärit on aina juhannuksena, joten sen vuoksi siirrettiin viikolla eteenpäin juhlimista.






Essie - *without a stitch, perusharmaa sävyltään, jota moni varmasti käyttäisi paletinpuhdistajana, johon törmää usein Youtuben videoilla, ketkä lakkailee projektiluontoisesti kynsiä ja kaiken värin/tekstuurin keskelle kaipaavat jotain "perinteistä". Tämän sävyn kanssa sopii todella hyvin erilaiset flakie/glitterlakat, sekä water decalit.

Kynsillä kaksi kerrosta.





Lisäsin päälle yhden kerroksen W7 Birthday Suit -topperia, jossa on hopeaa glitteriä ja iridescent lastuja. Tämä lakka on ostettu ehkä, vuosi/pari sitten Tuurin Kyläkaupalta, josta kyseistä merkkiä löytyy todella laaja valikoima.







// Essie without a stitch is basic grey shade, two coats.
W7 Birthday Suit, silver/iridescent flakies, one coat.








2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)