2.10.2020

Essie - Sequin Scene, Lace Up & Get Down -swatches

 Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.Huomasin Kicksin uutuuksissa, että Essieltä oli tullut uusi kokoelma!

Hämmentävää on se, etten vieläkään tiedä mihin kokoelmaan nämä lakat kuuluvat, sillä googlettamallakaan ei löydy mitään, ei edes Essien omilta sivuilta. Kicksin sivut ei näitä lakkoja kovin helposti näytä, sillä ne pitää itse etsiä muiden sävyjen joukosta.

Sävynumerot ovat tämän kokoelman osalta 735, 736, 767, 768, 769 ja 740. 

Tämä voisi olla joulukokoelma, vähän saman tyylinen kuin viime vuonna, mutta ne taisi olla vielä enemmän glitterisiä.


Essieltä on ilmestynyt Limited Edition Blue Moon -kokoelmakin, mutta jää nähtäväksi onko se tulossa Suomeen ollenkaan. On myynnissä nyt Targetissa.
Sequin Scene (numero 738), kynsillä kolme kerrosta.

Tässä sävyssä hologlitterit näkyvät paljon paremmin ja miusta tuntuu, että niitä on tässä myös enemmän!  Koostumus on vähän metallimainen, mutta myös creme. Siveltimen vetoja jää ehkä hieman näkyviin, mutta ei nyt mitenkään häiritsevästi/selkeästi.

Lakka kuivuu tasapintaiseksi, vaikka kuvissa näyttää siltä, että glitterit ovat pinnalla ja lakkaus näyttää rakeiselta.

Sävyltään tämä sopii hyvin ainakin syksyyn, hieman kuparisella sävyllään. Riippuen valaistuksesta, kulmasta jne. kynsillä näkyy myös hieman punertavuutta.


Sequin Scene

Essie - Sequin Scene


Lace Up & Get Down (numero 740), kynsillä kolme kerrosta.

Violetti lakkapohja, mutta jossa näkyy erittäin tiheästi lastumaisia partikkeleja, jotka ovat väriltään metallisia violetteja, lisäksi ripaus hologlitteriä. Glitteriä ei ole niin runsaasti (ainakaan omassa pullossani) verrattuna Sequin Scene sävyyn ja lakkaustulos näyttää tässä sävyssä tasaisemmalta.


Tämä onkin näistä kahdesta oma suosikkini.


Lace Up & Get Down

Essie - Lace Up & Get DownPääset ostamaan Sequin Scene sävyn Kicksin verkkokaupasta *tästä linkistä ja Lace Up & Get Down sävyn *tästä linkistä.
4 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)