18.10.2020

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 55

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :DTaas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.

Teksti kirjoitettu 13.10 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 9.9 eli nämä loppuneet ovat hieman reilu kuukauden ajalta. Tällä kertaa loppuneita ei kovin hurjasti olekaan! 
Harvemmin kynttilöitä esittelen, mutta tällä kertaa olisi taas aika. Molemmat kynttilät on Avonilta.

Sea Salt & Oakmoss oli ehkäpä liian merellinen ja raikas omaan tuoksuhermoon, en ostaisi uudelleen. 

Grapefruit & Pomelo puolestaan oli kivan hedelmäinen, tuoksun puolesta sopisi oikein hyvin kevääseen/kesäänkin! Voisin ostaa useammankin.


Kallos Banana hiusnaamio tuli viimeinkin tiensä päähän! Tämä litran purkki on hiusnaamioista pitävän unelma tai jos olet colour maskien käyttäjä ja tuunaat sävyjä mielesi mukaan, niin tämä on edullinen vaihtoehto. Litran purkilla on hintaa alle viisi euroa! Tästä riittää useammallekin henkilölle jaettavaksi, mutta mie käytin tämän yksin ja pientä kyllästymistä oli havaittavissa :D Banaanikarkkimainen tuoksu, ihan ok hiusnaamioksi, mutta ei riittänyt selvittämään hiuksia shampoon jäljiltä.

Yves Rocher Golden Tea -suihkugeeli. Tämän tuoksun suhteen olin kahden vaiheilla, se joko tuoksui hyvälle tai sitten ei. Teemäinen tuoksu, joten omia tuoksuhermoja tämä ei kutitellut. Omistin saman sarjan huulivoiteen ja siinä tuoksu oli ällöttävämpi, tykkäsin siis tästä suihkugeelistä enemmän.

Avon Senses Kir Royale -suihkugeeli. Marjaisa, hyvin geelimäinen koostumus joka ei valunut sen vuoksi sormien välistä. Tämä itseasiassa loppui jo aikoja sitten, täytin tämän pullon Dermosilin metsämansikka- suihkugeelillä, sillä sen pumppupullo ei toiminut. Molemmat oikein hyviä! Dermosilia tosin ei taida enää saada.

Zoella Beauty Make A Splash -pesuneste. Neste on kyllä väärä sana tätä kuvaamaan, sillä tuote on kiinteää, voidemaista :D Jättää ihon kosteutetuksi ja sopii hyvin koostumuksen vuoksi jalkojen sheivaukseen, sillä veden kanssa muuttuu hieman liukkaaksi, joten terä liukuu vaivattomasti iholla.
Dermosil Holly Jolly Salvia -käsivoide tuli 2019 joulukalenterista, hyvin yrttinen tuoksu. Käytin sinnikkäästi käsivoiteena, mutta lopussa sitten vartalolle. En ostaisi.

Sol De Janeiro Brazilian Touch -käsivoide. Tuoksu on todella huumaava, käytin tätä satunnaisesti ja olipa mukana miun Project 10 Uses -projektissa. Jäi silti noin puolet ja pursotin loput miun vartalovoiteen joukkoon, jossa se sitten meneekin helposti, kun tuoksu hieman hälvenee toisen voiteen vuoksi. Vinkkinä muuten, jos kyseinen merkki tuntuu hintavalta ja haluaisi kokeilla, niin treaclemoonin Brazilian Love -suihkugeeli tuoksuu aikalailla samalta :) 500 ml suihkugeeli on hinnaltaan alle 5 €.

Depend -kynsilakanpoistoaine, asetoniton, öljytön. Käytän yleensä kynsinauhaöljyä ennen lakkauksien poistoon, mutta tämän aineen kanssa se ei käy päinsä, kun molemmat hylkii toisiaan eikä lakkauksia saa kunnolla pois. Hylkäsin öljyn ja lakkauksetkin alkoi lähteä paremmin!

Moyra Keratin -kynnenkovettaja. Tämä jämähti pulloon! Aika runsaasti vielä jäikin, mutta en alkanut pelastamaan tätä, kun muitakin on jemmassa. Värjäsi omia kynsiä punertaviksi jatkuvalla käytöllä. Tämä tuli kylkiäisenä joskus CesarsShopilta, ehkäpä viime vuonna? En ostaisi.

Fancy Handy kosteuttava vartalovoide. Yh, ihan kammottava, muovinen tuoksu. Tästä oli käyttöelämys kaukana, jätti iholle myös tahmaa. Palleroisia sai myös painella ihoon, että ne hajosi. Ei enää ikinä!
Kasvonaamioita, kaikki oli oikein hyviä! Ei mitään valittamista näin kokonaisuutena.

Nivea Refreshing Cleansing Wipes, käytän pääasiassa swatchien puhdistukseen kädeltä ja tähän mennessä kaikki liinat on toimineet hyvin. Näissä ei ole mitenkään houkutteleva, niveamainen tuoksu. Se ainoa miinus.

Kicks Beauty -kosteuttavat laput. Kasvoille tarkoitetut laput, joita käytetään kasvojenpuhdistuksen jälkeen, ennen seerumia jne. Käytin satunnaisesti aamuisin ja iltaisin, tai pelkästään aamuisin/iltaisin. Tykkäsin kyllä ja vielä yksi purkki onkin jemmoissa.

Pepsodent -hammastahna. Suosikkimakuni niin purkassa kuin tahnassakin :P 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)