24.4.2021

Ostoksia - Oriflame, Avon, Bangerhead, Lyko, Kicks

Te saatte katsoa näin lauantain kunniaksi ostoksia, kun allekirjoittanut on itse sisätiloissa ahertamassa työn merkeissä toivoen, että ihan valtavaa kiirettä ei olisi tänä lauantaina :D

Ostoksia on kertynyt muutamia maaliskuun alusta lähtien, joten aloitetaan niistä.




Tein hyyyyvin pienen tilauksen Oriflamelle ja nappasin uuden Peppermint Oil Tenderin itselleni ja lisäksi käsienpuhdistusgeelin.

Kummitytölle tilasin Bangerheadilta hänen toivomansa synttärilahjan ABH kulmapomaden, joten tilasin itselleni sitten samalla Ritualsin The Ritual of Mehr -sarjan käsisaippuatäyttöpakkauksen.

Tajusin kaksi asiaa; tämä pussi ei ole uudelleensuljettava, mutta onneksi miulla on yksi suurempi 500 ml nestesaippuapullo, mihin saan tämä sitten kaadettua ja toisekseen, tämän "tuoksunuotit" vaikutti hyvin tutulta; sweet orange & cedar wood. Kävin Ritualsin omilla verkkosivuilla ja sieltä huomasinkin, että Happy Buddha -sarja poistuu ja tämä tuli sen tilalle, siksi tuoksu vaikuttikin tutulta, nimi ja pakkausväri vain muuttui.

Pieni tuubi kuvassa, on näyte kasvovoiteesta, jonka joskus korkkaan :D




Lykolta tilasin toisen Maria Åkerberg -magneettipaletin, joka on muovia. Näin sain Revolution Pro magneettipaletin heitettyä roskiin, kun siitä petti pohjasta liimaukset ja paletin pohja muistutti u-kirjainta.

essencen Don't Worry, Be Hempy! -setti sisältää käsidesin, käsivoiteen ja saippuapaperia. Tämä oli omalla ostoslistallani ja kun näin sen puoleen hintaan, nappasin heti koriin. Saippuapaperia testasin asap, kun sain paketin käsiini. Miellyttävän kukkainen tuoksu, vaahtosi hyvin. Olisi hyvä reissuilla, mutta vaatii kuitenkin vettä toimiakseen.

Douglasin In Shower Make-Up Remover, joka sopii kasvo- ja silmämeikin poistoon. Tässä on tuoksuna Cotton Flower, joka vaikuttaa oikein raikkaalta tuoksulta, sillä se tuoksuu jo pakkauksen ulkopuolelle.

Douglas Cleansing Foam Pomegranate, sopii epäpuhtaalle iholle joka on juuri minua varten tehty, etenkin kun kesä lähestyy. 

Simpleä löytyy hyvin pieni valikoima ja nappasin tietty kasvonaamion, jonka olen käyttänyt jo pois.

Gunryltä käsisaippuaa ja pieni käsidesi.





Kicksin pääsiäiskalenterista tilasin Budgien shampoot ja hoitoaineet niiden ollessa -50% alessa. Ostin molempia täysikokoiset pullot, sekä matkakoot! Shampoo puhdistaa hyvin ja hoitoaine selvittää hiukset ilman, että tarvitsee käyttää suihkeita, öljyjä jne. suihkun jälkeen. Näistä jää hiuksiin tuoksu pitkäksi aikaa, jos et käytä muita tuotteita.

Benefitin pakkaukseen tuhlasin 20% alekupongin, peltirasiasta löytyi kolme matkakokoista tuotetta: primer, ripsiväri ja Gimme Brow+ Eyebrow Gel, sävyssä 3.





Avonin huhtikuun kuvastosta tarttui seuraavat tuotteet: 

- Avon Senses Wild Strawberry Dreams -nestesaippua 2.95 € (s.223).
- Avon Naturals Wild Strawberry Dreams -vartalovoi 4.95 € (s.222).
- Fresh Cotton -tuoksuvahat 5.75 € (s.175).
- Fresh Cotton -tuoksukynttilä 7.95 € (s.175).
- Planet Spa -naamio etulahjana 0.10 €.

Tulossa toukokuun kuvastoon:

- Gel Shine -kynsilakka, sävy Jade Green 3.95 €/ minkä tahansa muun esitteestä ostamasi tuotteen kanssa (takakansi).
- Green Apple -kylpyvaahto 500 ml, 4.25 € (s.215).
- Cannabis Sativa Oil -huuliseerumi 6.95 € (s.38).


Wild Starwberry Dreams -vartalovoita tuoksuttelin jo käsiin ja kyllä, se on ihan mansikantuoksuinen. Muistuttaa hieman sitä aitoa ja alkuperäistä metsämansikka Muumilimpparia tuoksultaan.


Avonin verkkokauppaan pääset tästä.
Huhtikuun kuvastoa pääset selamaan tästä, kuvasto vaihtuu verkossa noin pari päivää ennen kuun vaihtumista toukokuun kuvastoksi.





Kicksiltä nappasin 20 % alekupongin voimin Dependin Free Your Colour -lakkasetin ja toisen alekupongin käytin MAC Fix +  Vibes Play suihkeeseen, joka on 30 ml matkakoko. Tässä suihkeessa on tuoksuna sitruuna ja appelsiini.

Hinta on aika korkea 10.60 €/30 ml pullosta, mutta onneksi sain hintaa vähän alaspäin käyttämällä sen kupongin :D Näitä suihkeita löytyy muuten ainakin kuusi erilaista, sillä sarjaan kuuluu myös Vitality, Awaken, Calm, Compassion ja Balance.







Ja lopuksi vielä Oriflamea, josta huomaa kevään lähestyneen, sillä tuotteissa on hedelmiä ja marjoja :D

Love Nature -sarjaan tulee myyntiin shampoopala jaksolle 7, joka kestää 30.4 - 20.5 välisen ajan, itse tilasin tämän demona jo ennakkoon. Palan luvataan korvaavan 2 x 250 ml normaalia shampoopulloa, tästä saippuapalasta löytyy avokadoöljyä ja kamomillaa.

Love Nature -sarjaan tuli herkullinen marjauutuus, josta tilasin vain suihkuvoiteen. Sarjaan kuuluu myös palasaippua, vartalon kuorinta-aine ja vartalovoide. Näistä marjaherkuista löytyy mustaherukka- ja puolukkauutetta, luomujogurttia, vadelmauutetta ja metsämansikkauutetta.

Sokerina pohjalla myös Love Nature -sarjan jo hieman vanhempia uutuuksia Dark Berries Delight -sarjasta, josta ostin kasvokuorinnan ja kasvonaamion. Näistä tuotteista löytyy mustikkaa ja karhunvatukkaa.

Jälkiruoaksi käsivoide, joka tuoksuu herkulliselle persikalle!




Pääset tilamaan Oriflamen tuotteita tästä! Liittymällä kanta-asiakkaaksi saat aina yli 50 € tilaukset toimituskuluitta, alle 50 € tilauksiin lisätään 6.90 € toimituskulut. Lue lisää kanta-asiakkaan eduista täältä.











2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :) Hyvin vähän tuttuja tuotteita tällä kertaa. Budgien shampoo ja hoitoaine ovat tosi hyviä. Vähän harmittaa, että jätin hankkimatta tuosta alesta :D

    Mua on hämmentänyt tuo Ritualsin Mehr -sarja, kun luulin sen olevan kokonaan uusi sarja ja jossain mainoksessakin luki että se olisi uusi :o Vähän kehnosti hoidettu uudistus, jos kyseessä onkin vain uusi nimi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo alennus oli kyllä todella hyvä, etenkin kun merkiltä löytyy myös ihonhoitotuotteita nykyään.

      Ritualsin uudistus oli kyllä vähän outo, mutta kyllä se samalle tuoksuu kuin se Buddhakin :D Ritualsin Instassakaan eivät ole sitä suoraan sanoneet (en ole itse huomannut), mutta heidän verkkosivuilla oli kyllä mainittu.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)