18.5.2021

Kevään suosikkituotteita

Aika katsoa muutamiin tuotteisiin, joista olen pitänyt tässä kevään aikana paljonkin, yksi tuote on varmasti nähty ehkäpä jo viime vuonna suosikeissa. Yksi tuote on tullut Boxycharmista, muita saa helposti kivijalkakaupoista ostettua :)








XZ shampoota metsästin pitkään! Hyllyväli oli pari kertaa tyhjänä, kunnes kolmas kerta toden sanoi ja pystyin nappaamaan tämän uutuuden mukaan. Tämä lakritsijuurta sisältävä shampoo on suunniteltu rasvoittuville hiuksille + hilseilevälle hiuspohjalle.

Tuoksuu todella hyvälle, mistä suuri plussa. Itselleni tulee tuoksusta mieleen enemmän salmiakkipurkka kuin lakritsi. Shampoon koostumus on aika ohutta, vaahtoaa hyvin ja poistaa omista hiuksista yhdellä vaahdotuksella esim. kuivashampoonkin. Miun hiukset vaatii tämän jälkeen joko hoitoaineen/hiusnaamion, muuten hiukset ovat kuivahkot ja takkuiset.

Pakkaus soveltuu muovinkeräykseen! Mutta koska pakkaus sisältää kahta erilaista muovilaatua, täytyy korkki irroittaa ensin, ennen kuin sen keräysastiaan laittaa. Tämä asia oli tuotu merkin omilla sivuilla hyvin esille.


Hinta n. 2.40 € - 3.70 €



Yensa Beautyn Pumpkin Turmeric 2-in-1 Radiance Polishing Mask saapui viime vuoden marraskuussa Boxycharmista ja korkkasin tämän käyttöön pari viikkoa sitten. 

Koostumus on paksua, joka tulee nauhana ulos pakkauksesta ja on helppo levittää kasvoille, sillä naamio ei valu. Naamiossa on paljon pienen pieniä rakeita ja tuoksu on hyvin mausteinen. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia ja naamiota voi käyttää 2-3 kertaan viikossa. 

Kuorivat rakeet sulavat pois kosteilla käsillä hierottaessa ja naamio emulgoituu maitomaiseksi nesteeksi. Iho jää tämän jäljiltä todella sileäksi! Muistuttaa idealtaan The Body Shopin Nicaraguan Coffee Intense Awakening naamiota, joskin TBS on hieman sotkevampi ja sillä on lämmittävä vaikutus.



Hinta 45 $



The Body Shop Happy Go Lash! -ripsiväri tuli viime vuonna heidän joulukalenteristaan ja olen tätä käyttänyt noin reilun kuukauden. Huomasin heti, että tämä antaa kivasti pituutta ja tuuheutta ripsiin, lisäksi ei varise! Miulla on pari essencen ripsaria, jotka varisee jo alle puolessa tunnissa, joten tätä TBS:n ripsaria voi käyttää myös niiden päälle ja näin ollen estää variseminen.

Vedenkestävä tämä ei ole, sellainen kuitenkin merkiltä löytyy.



Hinta 19,50 €


Emma S. on vilahtanut täällä jo aiemminkin, en muista tutustuinko merkkiin jo vuonna 2019? No, kuitenkin silloin kun Joensuuhun Kicks taas saapui :D 
Joensuun Kickistä ei merkkiä voinut ostaa, vaan myyjän suosituksesta tilattiin sitten myymälän tabletin kautta. Todella hienojakoinen sumu, jota ei meinaa edes huomata.

Tuotteessa on tuoksua, mutta ei omasta mielestä mitenkään huono ja itse en sitä suihkuttelun jälkeen enää havaitse. Käytän tätä kasvojen raikastamiseen ja kosteuttamiseen. Olen käyttänyt yhden täysikokoisen pullon, nyt kuvassa oleva on mini ja yksi täysikokoinen odottaa jemmassa.



Hinta 10 €/60 ml, 15 €/150 ml.






Mitä suosikkituotteita sinä olet löytänyt vuoden 2021 aikana?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)