30.5.2021

Ostoksia - Prisma, Lyko, Sokos, Kicks ja The Body Shop

 Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Sunnuntain ratoksi kevyempää lukemista ostoksien parissa, nämä ovatkin suht tuoreita sellaisia, nimittäin parin viikon ajalta!






Prismasta ostin kaksi AT -sarjan tuotetta: langattomat kuulokkeet, joissa oli mukana säilytyspussukka ja piuha, jos haluaa kuunnella musiikkia langallisesti! Mukana tietenkin myös USB-latauspiuha. Kuulokkeiden hinta karvan verran alle 50 €.

Itsellänihän on vielä perinteinen paristolla toimiva MP3 -soitin, sillä reissussa ei aina sähköä ole saatavilla ja eipä olisi sellaista laitetta, jolla kuulokkeet voisi ladata. Joten olin ilahtunut siitä, että kuulokkeiden mukana tuli piuha, jolla voin kuunnella myös MP3 soitintani, sillä se ei tue bluetooth -yhteyttä.

Collegepaita oli tarjouksessa, sain tämän alle 17 eurolla, normihinta oli hitusen yli 54 € ja sattuipa vielä olemaan yksi jäljellä omaa kokoani :D





*Lykolle tein tilauksen, sillä olin kerryttänyt tililleni 6 € ostorahaa ja bongasin vielä instagarmista yhden alekoodin, joten sain näpsäkästi hintaa vielä alaspäin.

Make Up Storelta tilasin *Scrunchie Metallic duopakkauksen, jossa tulee kaksi satunnaista väriä ja lisäksi erillisen *Scrunchie Tail Yellown, joka on todella nätti! Näissä oli valittavana neljä erilaista sävyä/kuosia.

Make Up Storelta oli tullut myös pieniä käsidesejä 29 ml ja tilausta tehdessäni nämä olivat tarjouksessa 1,90 €/kpl (norm. 3,50 €). Tuoksuina *Sorento Lemon, *Cherry Blossom, *Red Apple ja *Sweet Vanilla.

Catricelta Clean ID -sarjasta tilasin testiin *jauhemaisen kasvokuorinnan, joka lupaa pehmeän ja tasaisen ihon. Samaiselta merkiltä lähti testiin myös *Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint, sävyssä 020 joka lupaa olla maskin kestävä. 

Ja tietenkin yksi kynttilä Kringle Candlelta, tällä kertaa tuoksussa *Gingerlily & Palm, joka oli oikein miellyttävä tuoksultaan. Kynttilästä löytyy mm. ananasta ja valkoista myskiä.





Kicksistä tilasin *Pure Gradual Self Tanning Milk itseruskettavan voiteen. Koostumus on helppo levittää, muistuttaa ihan normaalia vartalovoidetta. Väriltään voide on valkoista, joten kannattaa muistaa noin suunnilleen, mihin itseruskettavaa on levittänyt :D

Levitin tätä kahtena peräkkäisenä päivänä jaloille ja se antoi miun kalpealle iholle luonnollisen sävyn, käsivarsille riitti yksi levityskerta.






Kävin kaverin kanssa ulkona syömässä, joten samalla piipahdettiin kaupoilla. Pääsin viimeinkin siis tuoksuttelemaan The Body Shopin *Fresh Raspberry -sarjaa, joka tuoksuu oikein makealle, kotikutoiselle vadelmamehulle/hillolle! 

The Body Shopilla on kantispäivät 31.5 asti, joten tämäkin suihkugeeli irtoaa hintaan 7,12 € (norm 8,90 €). Kaikki normaalihintaiset tuotteet saa 20 % alennuksella.



Sokokselta metsästin Ziajan aurinkovoidetta ja heräteostoksena Sol de Janeiron Brazilian Crush Cheirosa 40 hius- ja vartalosuihkeen, josta tykkään kyllä paljon enenmmän kuin alkuperäisestä. Kicksissä on muuten *merkin tuotteet 20 % alessa, tälle suihkeelle jää hintaa 16 € (norm. 20 €).

Alkutuoksu: Black Amber Plum -luumu, Crème de Cassis -mustaherukka
Sydäntuoksu: Jasmiinin kukka, brasilian orkidea
Lopputuoksu: Vaniljapuu, lämmin myski


Olen suihkutellut tätä hiuksiin ja tuoksuhan on makea, mutta hyvällä tavalla. Siihen jää hieman jopa koukkuun :D Voisin ostaa tällä tuoksulla esim. suihkugeeliä tai hiusnaamion, jos sellainen joskus tulisi myyntiin.








Olen muuten miettinyt tilaavani Ruokaboksin, ainakin yhden kerran :D Kiinnostaisiko teitä nähdä kyseinen konsepti täällä tai Instassa?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)