8.5.2021

Swipe Up! - luomiväriä kynsillä

Käytin tähän lakkaukseen Boxycharmista vuoden 2020 maaliskuussa tulleen Hello, Charmer! -luomiväripaletin Swipe Up irtoglitteriä. Pääset katsomaan paletin sisälle vuoden 2020 maaliskuun Boxycharmista tästä linkistä.Pohjalla pari kerrosta Orlyn Liquid Vinyl lakkaa, joka on perinteinen musta. Muistelisin koostumuksen aiemmin olleet yhdellä kerroksella peittävää, mutta nyt sai kyllä laittaa kaksi.

Maaliskuun 2020 Boxycharmista tuli Boxycharmin oma Hello, Charmer! -luomiväripaletti, josta löytyy yksi irtoglitter, joka kantaa nimeä Swipe Up. Glitterin koostumus on todella pehmeä, jos tätä käyttäisi useamman kerran putkeen, pannun saaminen esiin olisi piece of cake.

Swipe Up näyttää pannussa pinkiltä, josta heijastuu sinistä ja vihreää hohtoa, mutta kynsillä pinkki katoaa täysin ja pääosan ottavat sininen ja vihreä, mielestäni tässä on myös hieman joko kultaa tai limenvihreää myös mukana.

Glitter oli niin pehmeää, että töpöttelin sen sormin kynsille, pyyhin meikinpoistoliinalla kynsien ympäriltä ylimääräiset, lisäsin päällyslakan ja annoin kuivua. Kun päällyslakka oli kuivunut, pyyhin meikinpoistoliinalla vielä tarkemmin ylimääräiset glitterit sormista pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)