9.7.2021

Boxycharm kesäkuu 2021 | Dare to Jazzle

Kesäkuun Boxycharm tupsahti heti viikon alkuun, joten katsotaan se sitten näin viikon loppupuolella täällä blogin puolella :D

Tuotteet saapuivat melkein tulikuumina, sillä ilmeisesti paketeille ei ole omaa ilmastointia jakeluautossa ;)






Sisältö:


~ OPV Beauty | Spotlight eyeshadow palette (40 $).
~ Skin Inc | My Daily Dose of Glow (65 $).
~ True + Luscious | Flowerdose lip & eye serum (34 $).
~ Aceology | Overnight lip mask (19 $).
~ Brow Bar by Reema | Browlights, camera, action duo brow highlighter (16 $).


Yhteensä 174 $.






Aloitetaan omasta valinnastani, eli Skin Inc -seerumista. Merkiltä tuli hyvin samanlainen tuote myös toukokuussa, joka kiinteyttää, tasoittaa ja tekee ihosta nuoremman näköisen.
Kun puolestaan nyt saapunut seerumi parantaa ihonsävyä, ehkäisee tummien silmänalusien ilmestymistä ja kosteuttaa.



Aceology tarjosi huulinaamion. Laitetaan illalla ennen nukkumaanmenoa ja jättää huulet kosteutetuiksi ja pehmeiksi. Tämä ei kyllä nyt ihan innostanut, kun vasta tovi sitten tuli Seraphine Cosmeticsin huulinaamio.







Tämä veikeä True + Luscious seerumi sopii huulille ja silmänympäryksille. Koostumus on hyvin ohut, vesimäinen ja tuoksukin on mukavan raikas. Kokeilin tätä kämmenselälle ja se antoi hieman viilentävän tunteen. Mielenkiinnolla kokeilen!

Brow Bar by Reema oli boksin toinen meh, tuote.
Kynän toisessa päässä on samettinen pinta ja toisessa puolestaan kimalteleva. Molemmissa kermainen koostumus, kynä on puinen eli siis teroitettava.







Viimeisenä OPV Beautyn Spotlight -luomiväripaletti.
Paletti on suuniteltu kaikille ihonsävyille, koostumus on voidemainen ja korkea pigmenttinen. Kovin vaaleita mattasävyjä tässä paletissa ei ole oikeastaan lainkaan, mihin kiinnitin huomioni ekana.

Mattasävyjä paletista löytyy seitsemän, loput ovat shimmerisiä/metallisia.








Kesäkuun boksista kolme tuotetta viidestä pääsee jatkoon! 

Huulinaamiot on vähän tylsiä, etenkin jos niitä tulee liian useasti, sillä ovat aika riittoisia :D Itseäni ei huvita laittaa huulinaamioita oikeastaan kesäisin ollenkaan, lähinnä ovat kuivan talvikauden juttu. Kulmakarvojen highlighter ei myöskään oikein puhuttele minua, joten se jatkaa myös matkaansa eteenpäin.








6 kommenttia:

  1. Tossa paletissa on mun mielestä tosi nätit sävyt syysmeikkeihin, kun itse ainakin tykkään silloin meikkailla vähän tummemmilla sävyillä :) Kulmahighlighter on kielätmättä mielenkiintoinen tuote :D Tuskin itsekään osaisin käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse asiassa joskus tuota palettia vilkuillut siellä kaupan puolella, mutta en ole ostanut. Ihan hyvä niin, kun nyt sen sain :D

      Poista
  2. Minustakin tuo paletti olisi ihana syksyyn :) kiva kokonaisuus muutenkin, itse tykkäisin huulimaskista kun on tosi kuivat huulet enkä ole saanut mistään boxista sellaista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kerään näköjään nämä kaikki huulinaamiot :'D

      Poista
  3. Oiii, tuo OPV:n paletti näyttää kyllä tosi kivalta!
    Ois kyllä kiva kokeilla tuota Boxy Charmia joskus, mutta en oo vaan jaksanut alkaa perehtymään siihen miten sen tänne saa tilattua :D. Ehkä joku kaunis päivä :p.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti! Se vaatii aluksi kyllä hieman keskittymistä ja sitten kun oppii paketin lähetyttämisen Planet Expressiltä, niin se käy jo rutinista :D Kunhan vain ensin muistaa tehdä välityspalveluun sen osoitteen ja sitten vasta kirjautua Boxycharmiin, muuten tie nousee nopeasti pystyyn (nimimerkillä liian hätäinen silloin joskus).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)