7.6.2021

Boxycharm toukokuu 2021 | Flourish

Hip hei, on aika katsoa toukokuun Boxycharmin sisältöön :)  Tässä boksissa oli mieluisampi sisältö kuin huhtikuussa ja itse asiassa tuotteiden yhteishintakin kohosi yli 200 dollarin, yleensä näissä perusbokseissa hinta jää siihen 150-190 $ kieppeille.






Toukokuun Boxycharmin sisältö:



- Murad | City Skin Overnight Detox Moisturizer (74 $).
- Beekman 1802 | Dewy Eyed Illuminating & Depuffing Eye Serum (42 $).
- Skin Inc | My Daily Dose of Uplift (65 $).
- Ciaté London | Shadow Flip (20 $).
- Sophia + Mabelle | Hydrating Hybrid (15 $).




Yhteensä 216 $.






Ciatélta tuli Shadow Flip, jota hieman ehkäpä toivoinkin. Sain omani sävyssä Ember, jossa erottuu kulta, sininen ja ruskea. Hyvin perinteinen multichrome sävy. Itse en olisi tähän sijoittanut vajaata 17 €, mutta kiva kun tuli boksissa :D Tuotetta on 1.2 ml.


Sophia + Mabelle Hydrating Hybrid näytti pelottavan ruskealta, mutta kädelle swatchattuna sävy olikin oikein käyttökelpoinen!  Tässä tuotteessa yhdistyy huulivoide ja huulipuna.






Beekman 1802 saapui pakattuna pieneen kangaspussiin (muovin lisäksi) ja kyllähän se tämäkin jää itselleni kokeiluun :D Sisältää ainakin vuohenmaitoa, joka imeytyy nopeasti kosteuttaen silmänympärysihoa.


Murad oli oma valintani, toisena vaihtoehtona oli Tarten peiteaine tmv. mutta ne ei miuta oikein kiinnosta. Yövoiteita on itselläni jostain syystä aina vähemmän jemmoissa verrattuna päivävoiteisiin, joten tämä menee odottamaan vuoroaan.





Lisää ihonhoitoa! Skin Inc seerumi tulee ehdottomasti myös omaan käyttöön ja itse asiassa tämän boksin kaikki tuotteet jää omaan käyttöön (kansa kohahtaa).

Seerumit on aina tervetulleita tähän osoitteeseen ;)





Toukokuun boksissa tulikin täyspotti, sillä kaikki tuotteet jäävät omaan käyttööni. Oli oikeastaan mukavaa saada enemmän ihonhoitoa yhdestä boksista, kuin kosmetiikkaa/oheistuotteita :)











2 kommenttia:

  1. Onpa kallis tuo Muradin voide! Tuo Ciaten Shadow Flip olis ollut kiva kokeilla, näyttää tosi hienolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kädelle sen swatchasin ja vaatii kyllä ehkä jotain alle, mutta kerrostamalla näytti kädelläkin hyvältä :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)