29.7.2021

Project 10 Uses Roulette - viides katsaus ūüĎĄ

Aikaa onkin vier√§ht√§nyt jo useampi kuukausi, kun nelj√§nnen p√§ivityksen olen tehnyt jo huhtikuussa, siltik√§√§n yht√§√§n tuotetta en saanut t√§ll√§ kertaa tilalle. Voit lukea aiemmat tekstit seuraavista linkeist√§: 


Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 6.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 3.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl. Käyttökertoja 6.
Beausta Pink Tone-Up. Käyttökertoja 3.
Rodial Soft Focus Glow Drops. Käyttökertoja 9.
NYX Lid Lingerie, sävyssä Nude To Me. Käyttökertoja 1.
Avon Pure EdT. Käyttökertoja 7.
Seraphine Cosmetics Glow Up Mask. Käyttökertoja 3.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Mixed Tape. Käyttökertoja 2.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Moonwalk. Käyttökertoja 6.Rodialin Glow Dropsit on kyllä niin lähellä, vain yhden käyttökerran päässä! Tämän tuotteen tuoksu on kyllä sellainen, jota ei tule ikävä. Todella ruusumainen tuoksu, joka tuoksuu sitten kasvoiltakin jonkun aikaa.

NYXin Lid Lingerie on aika kuivahko, mutta silti siitä saa ihan hyvin vielä väriä. Toivottavasti kestää vielä yhdeksän käyttökerran verran :D
Colourpopin SSS, sävyssä Moonwalk antoi näkyviin jo pannun! Veikkaan, että kahdesta muustakaan sävystä pannu ei kovin kaukana ole.

Avonin Pure hajuveden k√§ytt√∂aste on ehk√§ hieman alakanttiin, sill√§ k√§ytin sit√§ jossain vaiheessa useammankin kerran, mutta en merkinnyt niit√§ vihkoon. Nyt olen tosin k√§ytt√§nyt minikokoisia tuoksuja, joten t√§m√§n k√§ytt√∂ on j√§√§nyt. 


Huulituotteita on tullut käytettyä aika vähän. Seraphine Cosmeticsin huulinaamio on paksuhkoa ja sitä saa hieman ravistella ennen käyttöä, kun muuten tulee ensimmäisenä ulos vain nestettä. On tahmainen koostumukseltaan ja saa käytön jälkeen käydä pesemässä kädet.

Buxom ja Avon, myös vähäisellä käytöllä olleet tässä parin kuukauden aikana.

Beaustan voide on puolestaan niin paksua, että ainakaan näillä helteillä ei ole tullut tartuttua paksuun voiteeseen, jota saa hieroskella ihoon hyvän tovin. Sävyltään voide on hieman pinkihtävää, joten senkin vuoksi saa jo hieman sävyä tasoitella, ei pysty ihan sokkona levittämään kasvoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)