29.7.2021

Project 10 Uses Roulette - viides katsaus 👄

Aikaa onkin vierähtänyt jo useampi kuukausi, kun neljännen päivityksen olen tehnyt jo huhtikuussa, siltikään yhtään tuotetta en saanut tällä kertaa tilalle. 



Voit lukea aiemmat tekstit seuraavista linkeistä: 










Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 6.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 3.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl. Käyttökertoja 6.
Beausta Pink Tone-Up. Käyttökertoja 3.
Rodial Soft Focus Glow Drops. Käyttökertoja 9.
NYX Lid Lingerie, sävyssä Nude To Me. Käyttökertoja 1.
Avon Pure EdT. Käyttökertoja 7.
Seraphine Cosmetics Glow Up Mask. Käyttökertoja 3.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Mixed Tape. Käyttökertoja 2.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Moonwalk. Käyttökertoja 6.



Rodialin Glow Dropsit on kyllä niin lähellä, vain yhden käyttökerran päässä! Tämän tuotteen tuoksu on kyllä sellainen, jota ei tule ikävä. Todella ruusumainen tuoksu, joka tuoksuu sitten kasvoiltakin jonkun aikaa.

NYXin Lid Lingerie on aika kuivahko, mutta silti siitä saa ihan hyvin vielä väriä. Toivottavasti kestää vielä yhdeksän käyttökerran verran :D




Colourpopin SSS, sävyssä Moonwalk antoi näkyviin jo pannun! Veikkaan, että kahdesta muustakaan sävystä pannu ei kovin kaukana ole.

Avonin Pure hajuveden käyttöaste on ehkä hieman alakanttiin, sillä käytin sitä jossain vaiheessa useammankin kerran, mutta en merkinnyt niitä vihkoon. Nyt olen tosin käyttänyt minikokoisia tuoksuja, joten tämän käyttö on jäänyt. 






Huulituotteita on tullut käytettyä aika vähän. Seraphine Cosmeticsin huulinaamio on paksuhkoa ja sitä saa hieman ravistella ennen käyttöä, kun muuten tulee ensimmäisenä ulos vain nestettä. On tahmainen koostumukseltaan ja saa käytön jälkeen käydä pesemässä kädet.

Buxom ja Avon, myös vähäisellä käytöllä olleet tässä parin kuukauden aikana.

Beaustan voide on puolestaan niin paksua, että ainakaan näillä helteillä ei ole tullut tartuttua paksuun voiteeseen, jota saa hieroskella ihoon hyvän tovin. Sävyltään voide on hieman pinkihtävää, joten senkin vuoksi saa jo hieman sävyä tasoitella, ei pysty ihan sokkona levittämään kasvoille.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)