3.10.2021

3 x KBShimmer | Coral of the Story, Oh My Ganache & Raking It In

Kappas vain, sattui tähän postaukseen KBShimmereitä useampikin :D
Olen nyt kaivellut vanhempia lakkoja, jotka sopii hyvin syksyyn/halloween -aikaan, jolloin lakat on oikeastaan julkaistukin.

Ensi viikolla toivottavasti saapuu Boxycharm, lähti jo perjantaina Helsingistä tulemaan tänne itään, joten toivottavasti sen vuoro on jo tiistaina täällä blogissa.





KBShimmer Coral of the Story on ollut myynnissä yksinoikeudella Harlow & CO. -verkkokaupassa, vuonna 2018 eli hetki on siitäkin vierähtänyt.

Coral of the Storyssa on crelly koostumus, joka oli vuosia sitten jotain uutta ja hyvinkin ominaista KBShimmerille, samaisella koostumuksella tulee lakkoja tosin vieläkin, että ei ne ihan kuopattuja ole.

Peittää sellaisenaankin noin kolmella kerroksella, mutta itse lakkasin pohjalle valkoisen ja Coral of the Storya yhden kerroksen.






KBShimmer Oh My Ganache, kynsillä kaksi kerrosta. Kaunis lakka on ilmestynyt vuonna 2016 ja lakak on saanut inspiraationsa suklaakakusta. Värinä lakka on tietenkin suklaanruskea, ripauksella lineaarista holoa.

Lisäsin päälle jälleen KBShimmeriä, tällä kertaa Raking It In flakielakkaa, kirkkaalla pohjalla flakielastuja joissa näkyy syksyn sävyjä; punaista, oranssia, kultaa, vihreää ja todella ekstreme kuvakulmissa, merensinistä.









// Using some old KBShimmer nail polishes :D






1 kommentti:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)