25.10.2021

Project 10 Uses Roulette - kuudes katsaus ūüĎĄ

 Hein√§kuussa on tuijoteltu t√§t√§ projektia viimeksi, joten on jo aika katsoa mit√§ t√§lle projektille kuuluu. Nimitt√§in tuotteita on l√§htenyt ja kolme tuotetta olen saanut ottaa tilalle.


Voit lukea aiemmat tekstit seuraavista linkeistä;

Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 6.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 3.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl. Käyttökertoja 6.
NYX Lid Lingerie, sävyssä Nude To Me. Käyttökertoja 1.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Mixed Tape. Käyttökertoja 2.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Moonwalk. Käyttökertoja 8.
Seraphine Cosmetics -huulinaamio. K√§ytt√∂kertoja 6. Luomivärien käyttö on jäänyt muutenkin vähemmälle, sillä yleensä käyttelen niitä vain viikonloppuisin eli omalla kohdallani viikonloppu on sunnuntai ja maanantai :D Seraphine Cosmeticsin huulinaamiota tuli käytettyä ihan mukavasti, etenkin kun sattui huulet rohtumaan sen typerän Blistexin vuoksi.

Colourpopin SSS, sävyssä Moonwalk ilahdutti viimeksi pannullaan. Thirsty Girl on glitterinen sävy ja siinä on hiaman tummahko pohja, joten sen käyttö on jäänyt vähemmälle. Mixed Tape on täydellinen pohjasävy, niin Moonwalkille kuin Thirsty Girlillekin. MT:ssä pohja tuntuu jo, mutta pannua ei vielä näy.

Avon Pure EdT, käyttökerrat tulivat täyteen, joten tämä poistuu nyt projektista.
Beausta Pink Tone-Up. Käyttökerrat jäivät tämän kohdalla kolmeen, todella paksu voide, joten mieluummin pistin tämän tuoreeltaan eteenpäin.
Rodial Soft Focus Glow Drops. Käyttökerrat jäivät taktisesti yhdeksään ja kuten Beaustankin kanssa, niin pistin tämän mieluiten eteenpäin, kuin hillosin omissa jemmoissa. Ruusun tuoksu ei myöskään ollut kovin mieluinen tässä tuotteessa, joten käyttäminen takkusi senkin vuoksi.
Uusia tuotteita on mukana siis kolme ja ne ovat;

Avon Foot Works Vanilla Berry -kosteuttava jalkavoide, tuoksuu herkulliselle! Tulee mieleen marjajogurtti.

Tula Skincare eye balm on tullut aikoja sitten Boxycharmista, haluaisin saada tämän loppumaan. Tätä on jäljellä vielä aika reilusti, 1.5 cm pätkä. Tuoksukin on jo ehkä hieman muuttunut.

essencen perfume balm stick, tuoksussa vanilla. Nämä voidemaiset hajuvedet tulivat myyntiin kesällä ja olivat myynnissä kolmen tuoksun settinä. Tuotetta on 1.4 g ja puikossa on näppärä kierremekanismi, jolla saa tuotetta rullattua lisää. Miellyttävä vaniljan tuoksu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)