3.6.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | toukokuun loppuneet

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Toukokuun loppuneet tuotteet nyt esittelyvuoroon, tällä kertaa määrällisesti päästiin alle 20 tuotteeseen. Ehkä postauksen kirjoittaminen ei veisi tuhottomasti aikaa :D

KJKJ -tunnisteella löydät kaikki aiemmat loppuneiden tuotteiden postaukset helposti ja nopeasti. 





Maybena Intensive Moisture Mask, ohut kangas ja se asettuu kuin toinen iho kasvoille. Oma suosikkini kaikista kangasnaamioista joita olen kokeillut.

Avon Planet Spa The Energise Ritual -kasvosuihke. Tämän tuoksusta en niin välittänyt ja suuttimen joku osanen suihkautti hyvin terävän suihkeen, joten suihke piti suunnata ylöspäin (ei suoraan kasvoille), että suihke kerkesi hajota ennen kasvoille osumista. En ostaisi uudelleen.

essence My Power Is... Air -kasvosuihke. Todella hienojakoinen suihke! Jotenkin luulin, että tämä kokoelma on useamman vuoden vanha, mutta on ilmestynyt vasta viime vuonna. Tässä Air -kasvosuihkeessa tuoksuna oli ruusu, josta en niin välittänyt. Tätä kuitenkin suihki ilolla ja pakkauksen saa myös uusiokäyttöön. Itse nappaan suihkeen kivet kuivumaan ja otan ne sitten talteen.

Generation Skin Hydrating Marine Algae -silmänympärysnaamiot. Nämä on tulleet miulle Boxycharmista heinäkuussa 2021. Noin 50 $ hintalapulla varustettuna ei itselleni tarjonneet oikein mitään sen kummempaa, kuin joskus käyttämäni Kocostarin vastaavat. En ostaisi uudelleen.






*Dermosil Classic Living -käsisaippua. Tämä puolen litran käsisaippua kesti yllättävän pitkään, vaikka yleensä merkin käsisaippuat tuntuu kuluvan normaalia nopeammin. Tuoksu on oikein miellyttävä, joskaan en itse tunnista tuoksusta kirsikankukkia, jasmiinia ja kieloa. Omani on 2-laadun tuote, enkä näin silmämääräisesti itse huomannut pakkauksen ulkonäössä mitään erikoista.

Dove Glowing Ritual -käsisaippua. Oma suosikkini. Rustasta löysin täyttöpakkauksen tästä sarjasta, joten siitä saan täytellä hyvillä mielin tätä pulloa.

Rituals... The Ritual of Mehr 2-phase bath oil. Käytin tämän jalkakylvyissä, tästä pienestä pullosta riitti useampaan kertaan. Kylpyammeessa käytettynä annosteluohjeena on 2 teelusikallista juoksevan veden alle. Tuoksuna tuttu sweet orange & cedar wood, joka on yhä Ritualsin -sarjoista suosikkini.

Yksi suihkugeeli loppui ja sekin *The Body Shopin mansikka. Monelle varmasti hyvinkin tuttu tuoksu, sillä kuuluuhan se mm. satsuman ja mangon ohella niihin perustuoksuihin, joita merkillä on ollut jo vuosia. Herkullinen, makea mansikan tuoksu. Itselläni suihkussa tuoksu muuttuu hieman pistäväksi, mutta iholle jää kuitenkin hentoinen mansikan tuoksu.





Glamglow Supermattify 6-acid Clarifying primer. Tilasin tämän joskus Kicksin superalesta, normaalihinnaltaan on siinä 40 € tienoilla (Stockmannilla 36.90 €), itse maksoin ehkä puolet tai alle tuosta hinnasta. Primer on voidemainen ja mukana tuli spaatteli, jolla kahmaistiin noin helmenkokoinen määrä primeria, joka sitten lämmitettiin käsien välissä ja sen jälkeen laitettiin kasvoille. Tykkäsin kyllä käyttää, mutta en ostaisi uudelleen,

Tarte Baba Bomb -kosteusvoide. Tilasin tämän joskus Boxycharmin "kaupasta", tuote sopii tietääkseni niin päivä- kuin yövoidekäyttöönkin. Itse käytin tämän päivävoiteena, vaatii omalle rasvoittuvalle iholle hieman puuteria, mutten kasvot kiilsivät ihan superpaljon! En ostaisi uudelleen.

Lumene kosteuttava yövoide. Oikein pätevä yövoide, jonka sekaan oli hyvä sekoittaa Earth Harbor Naturalsin superfood tippoja. Yövoide oli hajusteeton, joten tuoksui lähinnä vain voiteelle itselleen.

* Rituals... The Ritual of Namasté -puhdistusvaahto. Tätä olen käyttänyt aiemminkin. Tulee tiiviinä nauhana ulos tuubista, joten tykkäsin notkistaa voiteen ensin kosteissa käsissä ja sitten vasta lisätä kasvoille. Nimestään huolimatta ei ole omasta mielestäni kuitenkaan vaahtoa. Käytin tätä aamuputsarina ja toimi siinä oikein hyvin.

Bielenda Fresh Juice -misellivesi. Mieto appelsiinin tuoksu ja plussaa se, että pullon voi halutessaan käyttää uudelleen jollekin muulle tuotteelle, jonka alkuperäinen pakkaus ei toimi tai täyttää se omalla lempparimisellivedellä matkustusta varten (esim. Garnierin jättipönikkä!). Korkin saa normaalisti auki täyttöä varten ja annostelussa on kätevä flippikorkki. Tilasin tämän koskus Kosmetik4lessiltä, jossa oli isohko valikoima merkin tuotteita.





Yves Rocher Midnight Berries - huulivoide. Tämä tuntui hieman kuivemmalta koostumukselta, verrattuna viime vuoden Gourmet Blackberry voiteeseen, joka on miulla nyt käytössä. Käytin täät voidetta aina iltaisin, ennen nukkumaanmenoa. Ei mikään superkosteuttaja.

Avon Pure EdT. Päätuoksunuotteina on: tee, freesia, kuusama. Ehdottomasti ostan uudelleen, tykkään raikkaista tuoksuista ja tämä oli sitä. Kyseessä on hieman kevyempi EdT, joten ehkä vaatii lisäämisen pari kertaa päivässä, jos haluaa tuoksun kestävän.

The Body Shop Joy & Jasmine -vartalovoi. Tässä oli aika sähäkkä, jopa hieman pistävä kukkaistuoksu joka ei ole niin miun mieleen, mutta käytinkin näitä suurimmaksi osaksi käsivoiteena öisin, jossa tuoksu ei haitannut :D

The Body Shop Love & Plums - vartalovoi. Tämä oli mieluisampi tuoksultaan kuin aiemmin mainitsemani. Tätäkin tuli lähinnä käytettyä käsivoiteena, mutta myös vartalolle.








4 kommenttia:

  1. Tulispa mulle joskus noita silmänalusnaamioita, tykkään kovasti sellaisia käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle on tainnut tulla ainakin kahdesti; tämä iso pakkaus ja kolme yksittäin pakattua. Muuta ihonhoitoa sitten senkin edestä :D

      Poista
  2. Maybenan kangasnaamioita on kehuttu tosi paljon, täytyykin muistaa noi ja ostaa jossain kohtaa testiin! Mä käytän itse noita TBS:n vartalovoita joskus jalkavoiteina, mutta tosiaan yöksi noita voisi hyvin laittaa kyllä käsiinkin :) Kivasti loppuneita ja aika paljon itselleni vieraita tuotteita!

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)