30.9.2022

Boxycharm syyskuu 2022 | Strut Your Runway! - viimeinen boksini :(

Miun Boxycharm taipaleeni päättyy ainakin toistaiseksi tähän syyskuun boksiin, joten katsotaan mitä se pitää sisällään!


 


Sisältö:

- Avant Skincare | Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream (134 $).
- Ace Beauté | Violet Sage Palette (32 $).
- Ciaté London  | Dewy Highlight Glossy Cheek Glow (24 $).
- Cosmedix | Skincare Brush Set (25 $).
- Pinklipps Cosmetics | Lumi Balm Lip Tint (12 $).
Yhteensä 227 $.

Avant Skincare Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream oli oma valintani tähän boksiin, kun toinen valintatuote ei kiinnostanut :D

Sopii käytettäväksi sekä kasvoille, että silmänympärysalueelle. Auttaa parantamaan/vähentämään hienoja juonteita, tasoittaa ihon sävyä jne. Tämän tuotteen jätän itselleni.


Melkein jo luulin, että sain taas nestemäisen poskipunan, mutta tällä kertaa kyseessä olikin nestemäinen highlighter! Samalta merkiltä tosin kuin aiemmin saamani poskipuna. 

Ciaté London Dewy Highlight Glossy Cheek Glow, ei jää omaan käyttöön vaan menee eteenpäin. Itselläni ei ole käyttöä nestemäiselle highlighterille.

Pinklipps Cosmetics Lumi Balm Lip Tint, sävy Fantasy.

Uusi brändi Boxycharmissa. Ei innostanut tuotteena ja tämä lähtee korkkaamattomana myös eteenpäin. Antaa huulille läpikuultavaa sävyä, sisältää e-vitamiinia.


Ace Beauté Violet Sage Palette, yksinomaan boxylle tehty.

Tämä paletti jää itselleni. Todella nätti paletti! Mattasävyjä on enemmän kuin metallisia/kimaltelevia, joka on miulle se parhain kombo :D

Cosmedix Skincare Brush Set, nämä jää myös omaan käyttöön!

Setissä tuli kaksi ihonhoitoon tarkoitettua sivellintä, joista silikoninen on tarkoitettu kasvonaamoiden levittämiseen; nystyräinen puoli kuoriville/puhdistaville naamioille ja sileämpi kosteuttaville naamioille. Nystyräistä puolta voi käyttää myös silloin, kun naamiota huuhdellaan pois ja se antaa samalla kasvoille hellävaraisen kuorinnan.

Toinen sivellin sopii hyvin kaikenlaisille putsareille. Puhdistusainetta laitetaan siveltimeen ja hierotaan kasvoille, sen jälkeen huuhdellaan kasvot ja sivellin. Jämäkkä sivellin, joka kuitenkin hieman joustaa, kiinnostava tuttavuus.Siinä oli viimeinen Boxycharm. Tuotteista jää 3/5 itselleni, kaksi jatkaa eteenpäin.

8 kommenttia:

 1. Ihan kiva kokonaisuus sullakin! Ajattelin ensin, ettei mulla itselläni olisi ollut noille siveltimille mitään käyttöä, mutta itse asiassa veikkaan että ainakin toi naamioille tarkoitettu olisi ollut lopulta kovassakin käytössä. Luomiväripaletti oli ihana, oon tosi tyytyväinen että se löytyi omastakin boksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä viimeiseksi boksiksi, vaikka pari tuotetta ei jäänytkään itselleni :)

   Poista
 2. Erikoiset nuo siveltimet, mutta kiva että 3/5 tuotetta tuli omaan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, puolet kuitenkin itselleni ja loput sitten joulukalenterin arvontaan :D

   Poista
 3. Mä olen joskus saanut nuo siveltimet ja ne lähti kyllä etiäpäin :) Ihan kiva kokonaisuus mutta tuo lip tint ja Ciate on vähän njääh...tuo paletti on kyllä nätti. Katsotaan kuinka pitkään minä jatkan tilausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciatén kohdalla melkein jo luulin, että sain saman poskipunan mikä tuli aiemmin. Onneksi ei ollut :D

   Poista
 4. Yövoide tulisi itsellä käyttöön, ehkä siveltimetkin. :) Luomiväripalettihan on myös superkaunis, opettelisin varmaan käyttämään. Nykyään olen kovin kiinnostunut luomiväreistä, mutta juuri tällä hetkellä ei ole oikein aikaa testailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää kyllä, että siveltimet pääsee käyttöön :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)