10.9.2022

LYKO Lovables | Hey Luxurious

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.
Lyko julkaisee ajoittain kivoja bokseja, osa edullisempia ja osa hieman hintavampia, kuten nyt tämä Hey Luxurious boksi. Sokkona tuotteita ei tarvitse ostaa, sillä sisältö on kerrottu jo tuotesivulla, sekä sisältö on esillä tuotekuvissakin.


Boksin hinta 54 €. Sisällön arvoksi on kerrottu 255 €.
Pääset tilaamaan boksin *tästä linkistä.

Käydään itse boksin sisältöön ja aloitetaan tuotteilla, joka herätti kiinnostukseni ja kattavat boksin ostohinnan täysin ja vähän ylikin!

Love'n Layer *uv -uuni, sekä geelitarrat (20 kpl/paketti), boksissa sävyssä *Solid Lady Red.

Kyseessä on siis geelitarrat, jotka kovetetaan uv-uunin avulla. Lakkauksille luvataan jopa kolmen viikon käyttöaikaa, joten yhdella pakkauksella se olisi noin kuusi viikkoa. 
Lakkaukset poistetaan peel offin tavoin, eli kuoritaan tarra pois. Halutessaan voi käyttää kynsiöljyä pari tippaa.Uuni erikseen ostettuna 37.50 €.
Geelitarrat erikseen ostettuna 21.50 - 23.50 €/20 kpl. Juuri tässä sävyssä ostettuna hinta 21.50 €.

Skinceuticals CE Ferulic, 4 ml. Hieman aavistelinkin luksusboksin sisältävän tuotteita, joilla on sitten hieman enemmän hintaa ja tämä on yksi niistä, tosin maltillisena 4 ml tuotekoossa.

Seerumi lupaa häivyttää ikääntymisen merkkejä ja vahvistamaan ihoa.


Täysikokoinen *160.90 €/30 ml.

Verso Skincare Super C Serum, 10 ml.

Merkkiä olen nähnyt ehkä useimmiten Lookfantasticin bokseissa, muistelisin itsekin joskus vuosia sitten merkkiä siitä saaneeni.

Vaikka olen joskus tuotteita tältä merkiltä bokseista saanut, en kyllä muista että olisin niitä käyttänyt itse, joten tämä ainakin jää itselleni kokeiluun. Seerumi sisältää C-vitamiinia ja lupaa rauhoittaa sekä kiinteyttää ihoa.Täysikokoinen tuote *79.90 €/30 ml.


Hiuksiin jätettävä hiusöljy, joka lupaa antaa kiiltoa ja tasaisuutta.Hiusöljyn hinta erikseen ostettuna 43.50 €.


N.C.P Olfactive 401 *Lavender & Juniper EdP, 10 ml.
Tuoksunuotteina: Kataja, laventeli ja santelipuu.

Tuoksu on vegaaninen sekä unisex.


Tuote erikseen ostettuna 20.50 €/10 ml. Saatavilla eri kokoja.


Sisley Phyto Lip Twist, sävy 15 - Nut. Pakkauskoko 1 g.

On kuin huulipuna, mutta kiiltää kuin huulikiilto. Vaikuttaa oikein hyvältä, sävyä myöten!
Täysikokoinen tuote *43.90 €.
Pitkäkestoinen ripsiväri lupaa kestää jopa 12 tuntia tai pidempään karisematta ja sotkematta. Hinta erikseen ostettuna 15.50 €/4 ml, 28.50 €/10 ml.Boksin harja tuli miulle sävyssä Pastel Green. Muistuttaa Wet Brushia, joka sopii käytettäväksi kuiville ja märille hiuksille.


Erikseen ostettuna 21.90 €.
Boksin ehkäpä ainoa tuote, joka ei ihan ollut itselleni sopiva. Hoitoaine, joka on tarkoitettu (mainoslehtisen mukaan) lähinnä vaalennetuille, käsitellyille hiuksille.Hinta erikseen ostettuna 36.90 €/177 ml.


Kaikkien normaalikokoisten tuotteiden hinnat yhteenlaskettuna summa on 241.20 € joten lopuille tuotteille jää jämät tuosta 255 € kerrotusta arvosta.


Ainakin pari tuotetta menee tästä eteenpäin, mutta osan jätän itselleni kokeiluun :)
2 kommenttia:

  1. Tuo boksi on todella kauniin näköinen!! Boksi jäi mulla tilaamatta, koska niin iso osa siitä on tuota UV-valolamppua+kynsikovetteita, niin päätin etten tuota boksia tilaa. En halua käyttää enää mitään UV tai akryyli rakennetta vaativaa pintaa omalle kynnelle. Muuten boksi on kiva kattaus aivan erilaisia tuotteita joita ei muuten tulisi kokeiltua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivan erilainen boksi, joka tietty näkyy hinnassakin, kun ei ole perustuotteita :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)