25.11.2022

Color Club | The Sagittarius Struggle, Aquarius All The Way & Always Trust an Aries

Nyt nähdään ostamieni Color Club Lunar Eclipse -kokoelmassa ilmestyneiden lakkojen swatchit.
Kuvauspäivänä oli aika pimeää, joten otin kuvat tyylikkäästi vessassa, jossa on meidän kirkkain valo :D

Ei tosin uskoisi, että kahden ensimmäisen lakan kohdalla olen ottanut kuvat samoilla asetuksilla, niin paljon violetti sekoitti kameraa ja jouduinkin kuvaa hieman vaalentamaan.



Lunar Eclipseen kuuluu 12 lakkaa, jokaisen hinta 12.40 € ja kokoelma on saanut inspiraationsa astrologiasta. Omani ostin CesarsShopista, suora linkki kokoelmaan tässä.






The Sagittarius Struggle, kynsillä kolme kerrosta.

Peittää yllättävän hyvin kolmella kerroksella, vaikka näissä värikkäimmissä lakoissa on läpikuultava, värillinen pohjaväri. Tässä sävyssä pohjaväri on violetti ja alussa ensimmäistä kerrosta lakatessa peittävyys hieman alkoi epäillyttää, mutta kerrostui oikein hyvin!

Nämä lakat myös kuivuu nopeasti kynsille, eivätkä ole miun mielestä supertekstuurisia. Peittävyys on luvattu 2-3 kerroksella.






Aquarius All The Way, kynsillä kolme kerrosta.

Kuten varmasti kuvastakin huomaa, tämän sävyn kohdalla peittävyys ei ollut kolmellakaan kerroksella niin hyvä, kuin The Saqittarius Strugglella.

Sinivihreä, jossa paljon säihkettä ja miun silmään kultaista shimmeriäkin, joka näkyy hyvin toisessa kuvassa.





Always Trust an Aries, yksi kerros.

Tämän lakkasin suoraan China Glazen Liquid Leatherin päälle, vaikka peittävyys luvataan 3 + kerroksella, mutta itse käytän tätä varmasti topperina muiden sävyjen päällä.

Kirkas lakkapohja, jossa hopeisia lastuja sekä hologlitteriä.






Koska The Sagittarius Struggle ja Aquarius All The Way -sävyissä on värillinen pohja, lakkasin näitä molempia yhden kerroksen China Glaze Liquid Leatherin päälle, koska näitä kaikkia kokoelman lakkoja voi tietenkin käyttää myös toppereina. Kannattaa vain ottaa lakkojen mahdollinen värillinen pohja huomioon alle tulevaa lakkaa valittaessa.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)