3.11.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | lokakuun loppuneet

Niin se vain on, että on jo lokakuun loppuneiden aika. Enää siis kaksi kuukautta tästä vuodesta jäljellä ja sekin itseasiassa jo vajaan kahden kuukauden puolella :D

Aloitetaan kevyillä tuotteilla. Naamioista ei mitään erikoisempaa ole sanottavana, vaikutusajat vaihtelivat 10-30 minuutin välillä. Kaikki eri tuoksuisia ja voisin ostaa niitä uudelleen.


Barulab Peptide Anti Wrinkle -kasvonaamio.
Barulab Vitamin C Brightening -kasvonaamio.
Simple pollution protect -kasvonaamio.
Frudia My Orchard Squeeze Mask Peach -kasvonaamio.
COSRX Advanced Snail Mucin Power -kasvonaamio.
Nature Republic Real Nature Rose -kasvonaamio. Tuoksuu ruusuille, muistutti tuoksultaan jonkin verran The Body Shopin British Rose -sarjan tuoksua.
Mizon Cicaluronic Water Fit Mask -kasvonaamio.
Tonymoly Fresh to Go Coconut -kasvonaamio, muista yllä listatuista naamioista poiketen, tämän naamion seerumi oli maitomaista ja hieman paksumpaa.

Sence Wellness Emerald -kylpyhelmet. Nappasin kesällä nämä mukaani Tokmannilta, kun oli edullinen pussukka :D Meillä ei ammetta ole, joten tämä 60 g pussi kestää useamman jalkakylvyn verran (jos on amme, siihen annostellaan koko pussi kerralla) ja toimi siinä oikein hyvin. Tuoksu on hieman sellainen purkkamainen.





Dermosil Goodwill Marmalade -käsisaippua. Nimensä mukainen, hieman makeahko marmeladin tuoksuinen käsisaippua, mutta ei kuitenkaan liian makea. Tuoksusta löytyy marmeladi ja punaiset marjat. Ja vaikka pullo oli tälläkin kertaa 500 ml kokoinen, se tuntui loppuvan aika nopeasti :'D

Avon Senses Cashmere Touch -käsisaippua. Pehmeä, miellyttävä tuoksu (magnolia & vanilja).

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water in Oil. Kaksifaasinen misellivesi, jossa on erillinen öljykerros. Tässä selkeästi öljy tuo oman tuoksunsa mukaan ja se ei ole itselleni ollenkaan huono juttu. Jos misellivettä roiskuu pakkauksen ulkopuolelle, se voi olla liukas. Ei muuta moittimista.




Rituals... The Ritual of Jing -shampoo. Miusta tämä ei pessyt hiuksia niin puhtaaksi kuin olisin toivonut. Tällä hetkellä käytössa saman merkin, mutta The Ritual of Mehr -sarjan shampoo ja se pesee miun mielestä hiukset puhtaamman tuntuisemmaksi. Vaikka näissä on aika voimakkaahkot tuoksut, en siitä huolimatta ole huomannut tuoksun jäävän hiuksiin. Plussaa siitä, että pakkauksessa on kierrekorkki, joten viimeisetkin rippeet saa pullosta ulos.

Dermosil -suolashampoo. Todella hyvä syväpuhdistava shampoo, joka pesee hiukset narrrskuvan puhtaiksi. 200 ml pakkaus riittää pitkäksi aikaa, sillä annostelun kanssa saa olla aika maltillinen. Aloita siis pienellä määrällä :D Uusi jo korkattu tilalle.

Spongelle French Lavender -pesusieni. Tähän pesusieneen on siis pesuaine tyrkätty jo sisään ja se kestää about 15-20 pesua, sen jälkeen voi käyttää normaalina pesusienenä. Hintaviahan nämä on kuin mitkä (18 $), mutta Boxycharmin kaupasta näitä voi ostaa pilkkahinnalla. Jättää ihon mukavan pehmeäksi ja ilmeisesti antaa kosteuttakin, kun vesi helmeilee tämän käytön jälkeen ihon pinnalla.

Dermosil Classic Playful -suihkugeeli. Tässä oli perhoskuvioita mukana ja mietin, tukkiikohan ne ne annosteluaukon ja tukkihan ne jonkun ajan päästä. Kaadoin sitten suihkugeelin toiseen astiaan ja käytin sen kautta loppuun. Hedelmäinen, oikein miellyttävä tuoksu. Ostin omani outletin puolelta, joten ei ole enää saatavilla.

The Body Shop Pink Grapefruit -suihkugeeli. Tuttu tuote ja tuoksu vuosien takaa, tykkään raikkaasta ja hieman kirpakasta verigreipin tuoksusta.

Avon Simply Delicate -intiimipesuaine, joka sopii myös vartalonpesuun ja kasvoille. Näitä olen käyttänyt eri värisissä pulloissa, riittoisa.





Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist. Erinomainen kasvosuihke persikan tuoksulla. Itse tykkään tämän sumusta.

The Body Shop Strawberry - käsivoide. Mansikka ei ole sarjana miun lemppari merkin valikoimasta, mutta kyllä se suihkugeelinä ja käsivoiteena menee. Helppo käsivoide pitää mukana ja lisätä kun tarvitsee kosteutusta, ekstra kuiville käsille sitten jotain tujumpaa voidetta.

essence Hello, Good Stuff Milky Face Moisturizer. Tämän sain viimeinkin käytettyä loppuun! Hyvin kevyt voide, joka sopi mainiosti kesään. Aika voimakas, makea tuoksu jonka itse erotin vielä parinkin tunnin käytön jälkeen. En ostaisi uudelleen.

bubble t Mango Ice Tea -vartalovoide. Tuoksu ei ole kovinkaan kummoinen mangoksi, on herkullisempiakin olemassa. Skippaisin tämän merkin voiteet ja ostaisin vain suihkugeelejä ja kylpyjuttuja :D

Yves Rocher Sel D'azur EdP, viime vuoden joulukalenterista tullut. Tämä olikin yllättävän hyvä tuoksu, raikas. Voisin ostaa, jos en isoa kokoa, niin tämmöisen pienen.

Yves Rocher Gourmet Blackberry -huulivoide. Lokakuun viimeinen loppunut tuote, oli tämä huulivoide joka muistaakseni on myös ollut viime vuoden joulukalenterissa. Perushuulivoide, marjaisalla tuoksulla. Näitä on kiva aina ostaa (etenkin kausisarjoista).













8 kommenttia:

  1. Oo mikä määrä naamioita! Mä koitin joskus käyttää sen yhden viikossa, mutta nyt on hyvä jos saan edes pari käytettyä kuukaudessa.. TBS:n mansikkasarjasta oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Frudian persikkasuihke oli ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, naamoita on tullut ehkä tilattua Noben messualesta, jotka oli I Love Me -messujen aikaan, joten pakko käyttää pois alta vanhempia :'D On ainakin parin kuuakuden naamiot hankittuna, jos käyttäisi joka päivä!

      Poista
  2. Hyvä määrä loppuneita. Tuo persikkasuihke frudialta on kyllä ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan tulee hyvä määrä kyllä loppuneita ja sellaisia tuotteita, joita on käyttänyt jo pitkään!

      Poista
  3. Ohoh mikä määrä loppuneita naamioita, Tony Molyn Fresh To Go maskit on mun suosikkeja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten Lindan kommenttiiin laitoinkin, niin saatoin ostaa netin messutarjouksista ainakin 2 kk (ellei yliki) tarpeisiin kasvonaamioita, vaikka joka päivälle yksi! :D

      Poista
  4. Voi kun ehtisin käyttää naamioita noin paljon :D Tuo suolashampoo jäi mieleen, voisi olla kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie yritän käyttää naamioita ainakin 2-4 kertaa viikossa. Nyt kun jemmat kasvoi huomattavasti, niin ne riittää satunnaisella käytöllä varmasti yli 6 kk :D Suolashampoo on kyllä hyvä syväpuhdistava!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)