16.11.2022

Lookfantastic Beauty Box | Marraskuu 2022

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box tupsahti eilen noudettavaksi Budbeen automaattiin, joten sammutin kynttilän ja lähdin sen hakemaan heti!

Marraskuun teemana oli Party Prep.





Color Wow Dream Coat 50ml. Arvo noin 14 € (esim. Lykolla tarjouksessa 15.21 €/50ml).

Kosteussuoja, joka aktivoituu lämmöstä ja vaikutus kestää jopa kaksi-kolme shampoopesua. Mielenkiintoinen tuote, mutta ei siitäkään huolimatta jää itselleni.






Avant Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer 30ml. Arvo noin 97 €.
Kevyt, silkkinen koostumus joka luo täydellisen pohjan meikille.

Noh, Avant on aina Avant ja tämän yhden tuotteen hinnalla saisi viiden kuukauden LF Beauty Boxit tilattua + jäisi vielä 7 € ylikin :D Itse maksoin siis näistä kauneislootista 18 €/kk.




Miten söpö! :D 

Revolution Mini Reloaded Velvet Rose -luomiväripaletti. Arvo n. 4 €.

En ole aiemmin törmännyt näin pieniin Revolutionin paletteihin, mutta tämä mini versio on samannimisen isomman paletin sävyistä "koottu", niiden hinta about 6 €/15 sävyn paletti.

Hyvin käytännöllinen paletti, suurin osa sävyistä on mattaisia, lisänä yksi metallinen ja yksi hohtava.





Bondi Sands Pure Sleep Tanning Mask 10ml. Arvo noin 4.30 €.


Puhtaille kasvoille levitettävä itseruskettava yönaamio. En käytä, joten lähtee eteenpäin :D




Vaihtoehtoinen tuote, toisena tuotteena olisi ollut Luxie 205 Tapered Shading Brush, Rose Gold ,mutta itse sain Luvia Cream Shader Brush. Arvo noin 12 €.

Luvian sivellin, joka sopii esim. peiteaineen levitykseen tai muiden kermaisten tuotteiden kanssa käytettäväksi.





Brushworks No Crease -hiusklipsit x 2. Arvo noin 2.90 €.

Hiusklipsit, jotka helpottavat hiusten jakamista osioihin, kun niitä muotoillaan. Sopivat käytettäväksi kuiviin tai märkiin hiuksiin. Mie joskus tykkäisin käyttää hiusklipsejä, mutta ne todella usein liukuu pois :D Toivottavasti nämä kestäisivät hiuksissa!





Karkea hinta boksin sisällölle oli noin 134.20 €, josta yllättäen isoin osa koostuu tuosta Avantista. Muutama sellainen tuote löytyi, joilla ei itselläni ole käyttöä, mutta toivottavasti joku muu tykkää.

Vaikka miulla oli 3 kk tilausjakso, niin ellen väärin tulkinnut heidän sivuiltaan jatkuu tilaukseni automaattisesti tämän 3 kk jälkeen. Kannattaa siis tämä huomioida, jos otat esim. 3 kk tilauksen, täytyy se käydä omilta sivuiltaan erikseen peruuttamassa, muuten tilaus jatkuu automaattisesti!


















6 kommenttia:

  1. Onpa kauniit sävyt tossa luomiväripaletissa<3 Mä oon jostain saanut joskus ton saman Avantin primerin, mutten vieläkään käyttöön asti oo sitä saanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avantia kyllä jaellaan erilaisissa bokseissa aika tiuhaan! Yhden boksin kun lopettaa, niin merkki jatkaa saapumistaan jossain toisessa :D

      Poista
  2. Pakko tulla sen verran kehumaan kun sain itsekin joskus boksista ton Color Wow Dream Coatin ja olin ensin että mitä ihmettä mä tällä teen, mutta tällee talvisin se toimii älyttömän hyvin kesyttämään mun kroonisesti sähköiset hiukset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni ei oikein hiuksissa sähköisyyttä ole (paitsi yli 15 asteen pakkasilla, jos erehtyy käyttämään tiettyjä vaatteita) :D

      Poista
  3. Onpa kiva lukea tästä boxista sun blogista :) Mulla on tuo Dream Coat ihan tyhjänpanttina kun en jotenkin ole ymmärtänyt sen käyttötarkoitusta. Tai se ei jotenkin tehnyt mitään. Ehkä käytän sitten kesyttämään sähköisiä hiuksia...Tosi nätti tuo pikku Velvet Rose! Olisin tykännyt kans siveltimestä ja Avanteista primer on virkistävä poikkeus. Mun mielestä hyvä kokonaisuus jonka perusteella voisin jopa boxin tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo Colow Wow ole ihan miunkaan juttu, kun en lämpökäsittelyä hiuksille tee (tai no joo, ehkä 1-3 kertaa vuodessa). Saa nähdä mitä joulukuun boksissa on, kun oletan sen miulle tulevan :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)