28.12.2022

Colourpop | tilaus ja Black Friday mysteeriboksi

Tein Colourpopille tilauksen 23.11 ja sain sen käsiini juuri ennen joulua, sillä kävin paketin postista perjantaina 23.12 :D

Tilasin tällä kertaa Black Friday mysteeriboksin, sekä kaksi muuta tuotetta. Kesäkuun lopulla tilasin jo aiemmin yhden mysteeriboksin, jossa oli mukana myös ihonhoitoa. Pääset katsomaan kesäkuun boksin sisällön tästä. Nyt boksista paljastui pelkästään värikosmetiikkaa ja yksi "työkalu".


Aloitetaan kuitenkin niillä tuotteilla, jotka tilasin erikseen.

Hocus Pocus -kokoelman Butcherson mascara, joka on luumunvärinen. Löytyy tälläkin hetkellä myynnistä, alennushinta 4.84 €.

The Muppets -kokoelmasta Wocka Wocka Super Shock Shadow, tämäkin vielä myynnissä alennushintaan 4.65 €. Sävy on lämmin, kultainen pronssi.

Seuraavat tuotteet ovat Black Friday -mysteeriboksista.

Lux Velvet Liquid Lipstick, sävyt: Honey Pie ja Zoom Zoom. Näyttävät liian tummilta omaan makuun, joten lähtevät eteenpäin. Tarjouksessa tällä hetkellä hintaan 6.78 €.

Colour Stix, sävyt: Hot Stuff ja Warm Up. Viimeksi sain sävyn Coffee Shop ja nämä on itseasiassa sellaisia luomivärejä, jotka varmasti voisi saada käytettyä jopa loppuun asti :D Näissä on tuotetta 0.60 g ja molemmat sävyt jää itselleni. Hinnat vaihtelee, tällä hetkellä tarjouksessa n. 5 €/kpl.

Lizzie McGuire So Plumping gloss, sävyssä Lizzie. Kirkas kiilto, jossa moniväristä glitteriä. Luultavasti lähtee eteenpäin. Tarjouksessa hintaan 4.36 € (norm. 8.72 €).
Hello Kitty Matte Blush, sävyssä Aloha Honey (5.81 €). Sävynä matta, neon koralli.

Serum blush, sävyssä Bubbles (7.75 €).


Näistä molemmat menee eteenpäin :PStar Wars The Child -käsipeili (11.63 €).


Powerpuff The Day is Saved Rolled gloss kit, sisältää kolme huulikiiltoa. Makuina vesimeloni, omena ja sininen vadelma. Ollut tarjouksessa hintaan 8.72 € (norm. 23.25 €).

Nämä jätäni itselleni, tuo mieleen lapsuuden huulikiillot ja meinasin silloin kesällä nämä tilata :D


Luomiväripaletteja tuli kolme kappaletta:

Cabana Club, ilmestynyt ilmeisesti viime vuonna tuolloin ollut 18 $. Nyt ei ole enää myynnissä.
So Fly, 13.56 €. 
Malibu Barbie, tarjouksessa hintaan 12.59 €.


Näistä kolmesta paletista Malibu Barbie lähtee eteenpäin.
Tykkäsin kyllä enemmän siitä kesällä tilatusta mysteeriboksista, kyllä tämäkin ihan hyvä on, mutta olisi ehkä voinut olla jotain ihonhoitoa vaikka yhden paletin ja huulituotteen tilalla :D


Myytäviä tuotteita muuten löydät huuto.netin puolelta. Jos et omista tunnuksia sinne ja olet kiinnostunut ostamaan, saa huikata kommenttien puolella! Mutta jos joku kerkeää ostamaan ensin huuto.netin puolelta, tuotteet menee ensisijaisesti sieltä ostaneille.

Huuto.netin puolelle pääset tästä linkistä.


sisäkuva paleteista

8 kommenttia:

 1. Olipa mielenkiintoisia tuotteita! En oo pitkään aikaan käynyt ColourPopin sivuilla, joten nää oli kaikki itselle ihan vieraita. Paletit näyttää kaikki kauniilta, ihania väripilkkuja varsinkin noissa kahdessa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Colourpop puskee kyllä niin tiuhaan uutta, että ei kyllä kukaan pysy perässä :D

   Poista
 2. Hauskan näköisiä tuotteita :D mutta aivan vieraita minulle. Paleteissa on kauniita sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin harvakseltaan kun Colourpopilta tilaa, niin aikalailla kaikki on uusia tuotteita itselle :D

   Poista
 3. Piti sanoa että onpas pelottavan värinen poskipuna :D ja paleteissa riittää väriä! Colourpop on vähän jäänyt vieraaksi enkä itse niin innostu näistä pakkauksista, mutta tälläinen mysteeriboxi olisi omiaan kokeiluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipuna oli kyllä aika sähäkkä, myös livenä :D

   Poista
 4. Olipas mielenkiintoinen sisältö!
  Yllättävän monta palettia mukana. Cabana Club ja se toinen tuon kanssa samaan aikaan ilmestynyt paletti (Lush Life tai vastaava) kiinnosti todella paljon itseäni silloin, mutta ei sitten tullut tilattua, kun oma luomivärikokoelma on jo mitä on :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden mysteeriboksien hyvä puoli on se, että kun tilaa harvoin melkeinpä kaikki on uutta :D Se kesäinen boksi oli kyllä parempi, kun oli vähän ihonhoitoakin :)

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)