30.12.2022

Youty Beauty Lover -joulukalenteri

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.
Tilasin *Nordicfeeliltä Youty Beauty Lover -joulukalenterin, jota oli saatavilla myös eleven ja Youty -verkkokaupoista, sillä niin eleven kuin Nordicfeel kuuluvat nykyään Youty Groupiin. Kalentereita taisi olla yhteensä kolme erilaista, joista *Skincare -versiota vielä löytyy hintaan 68.21 €.

Kalenteri oli massiivisen kokoinen ja oikein jykevä sellainen. Vedettävät luukut aukesivat suht nätisti ja kalenterin "ovet" menivät kiinni magneettikiinnityksellä.

Kalenterin alkuperäinen hinta oli 72.95 €. Sisällön arvoksi on laitettu 311.29 €. 
Yhdelle luukulle jäi alkuperäisellä hinnalla noin 3.03 €.


Omani ostin 62.01 € hintaan :) Joten tällä ostohinnalla yhden luukun hinnaksi jäi 2.58 €.Kuvasin tuotteet saapumisjärjestyksessä eli katsotaan ensin luukkujen 1-6 tuotteet:


Shiseido Essential Energy Moisturising Cream 15 ml.
OPI Bubble Bath 15 ml.
Sol De Janeiro Bum Bum Cream 25 ml.
L’Occitane Verbena Shower Gel 75 ml.
Clarins Lip Perfector Mini 01 5 ml.
Soap & Glory Original Pink Clean on Me 75 ml.


Shiseido aloitti kalenterin ja en olekaan merkkiä aiemmin kokeillut!

Ensimmäisessä ryppäässä tuli kaksi suihkugeeliä, ne olisi ehkä voinut sijoitella hieman kauemmaksi toisistaan :D Nämä ensimmäiset kuusi luukkua olivat oikein hyvät, ilahduin erityisesti suihkugeeleistä.
Luukut 7-12:


Isadora Nature Enhanced Length Mascara 9 ml.
REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 50 ml.
Rated Green Scalp Pack (mixade varianter) 50 ml.
HolikaHolika Good Cera Super Ceramide Cream 10 ml.
No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum For Fine Lines 15 ml.
Bioline Lifitng Code Moisturizing Cream 10 ml.


Tämä kuusikko oli aika ihonhoitopainotteinen, IsaDoran ripsiväri ainoana meikkituotteena. Kaikki muut ihan uusia tuotteita, lukuunottamatta RENiä, sillä se tuli LF:n boksista.
Luukut 13-18:

Sense of Youty Makeup Sponge Velvet.
Klairs Rich Moist Soothing Cream 20 ml.
Elizabeth Arden Hyaluronic Capsules.
Isadora Wonder Nail Polish Summer Red 6 ml.
Beconfident Toothgloss 10 ml.
By Wishtrend Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask.


Kalenterissa on pääpainona selkeästi ihonhoito ja kasvoille on tullut useampia voiteita. Tässä tapauksessa onneksi ne eivät ole kovinkaan isoja kokoja :D 

*Hammaskiilto on kalenterin oudoin tuote. Piti ihan kurkata ja tämä 10 ml tuote on myytävä koko, arvoltaan noin 11.50 €. Suurempi 15 ml kokoinen on erilaisessa pakkauksessa ja ilmeisesti tuote on geelimäistä, väriltään kirkasta. Voidaan käyttää samaan tapaan kuin hammastahnaakin, mutta voidaan levittää myös sormin.


Luukut 19-24:

Filorga NCEF Reverse 7 ml.
Sense of Youty Facial beauty razor.
Dermaceutic Advanced Cleanser 50 ml.
Björk Forma Torr (Dry Schampoo) 100 ml.
Maybelline Super Stay Ink Crayon Piece Of Cake.
Molly Sandén by Nordicfeel Wave EdP 50 ml.


Ja viimeiset kuusi luukkua on avattu. Tässä tuli kalenterin mälsin tuote, eli kalenterin oman merkin kulmakarvaveitsi. Maybelinen huulikynä tuoksuu makealle ja lunttilapusta luin, että virallinen tuoksu on "sweet cake".

Viimeisestä luukusta tuli ruotsalaisen pop sensaatio Molly Sandén -tuoksu. Hajuvesi on unisex, mikä on hyvä valinta kalenteriin. Tuoksunuotteina on: sitruuna, bergamotti, valkoinen ruusu ja patsuli.


Mie tykkäsin tästä kalenterista! Ja jos tulee vastaan ensi vuonna, niin ostan ehdottomasti :D

Oikein hyvä sisältö, vaikkakin kasvovoiteita tuli aika reilusti, mutta kuten aiemmin mainitsin, niin onneksi ne oli pieniä kokoja ja kerkeää käyttääkin. Kattava kavalkadi erilaisia merkkejä ja plussaa myös siitä, että kalenterissa oli suihkugeelejä Loccitanelta ja Soap & Glorylta (eikä sitä ainaista Ritualsia).

Youtyn omia tuotteita oli kaksi kappaletta, meikkisieni ja kulmakarvaveitsi. Ei liikaa, mutta kuitenkin pari tuotetta ja varmasti monelle tarpeellisiakin.2 kommenttia:

 1. En varmaan ole kuullut tällaisesta ikinä, mutta kiva nähdä sisältö - olihan tässä paljon tuttuja brändejä ja tunnettujakin sellaisia. Varmasti moni tuote näistä olisi kiva käyttää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En miekään ollut kuullut aiemmin, mutta tosinaakin eleven sekä Nordicfeel kuuluvat molemmat tähän Youtu Groupiin ja näitä kalentereita sai ostettua molemmista verkkokaupoista.

   Ehdottomasti laitan muistiin tämän kalenterin ja toivon, että tulee myös tälle vuodelle :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)