26.12.2022

Lookfantastic Beauty Box | Joulukuu 2022

Joulukuun Lookfantastic Beauty Box saapui sopivasti keskellä kuukautta. Vaihdoin hätäpäissäni myös toimituspaikan työpaikan tiloissa olevaan Budbeen automaattiin, kun lähikaupan automaatti antoi aina vaan ruuhkailmoituksia :D

Joulukuun laatikko ei ollutkaan laatikko, vaan tuotteet tulivat sinisessä samettipussukassa.




By Terry CC-seerumi, 7 ml (arvo n. 17.45 €). Sävy Sunny Flash.

Ihan liian tumma sävy itselleni, ei tule käyttöön. Tämä CC-seerumi kirkastaa ja kosteuttaa.





First Aid Beauty Ultra Repair Cream, 28.3 g (arvo n. 7 €).

Voide, joka sopii käytettäväksi päästä varpaisiin. Käytetään 1-2 kertaa päivässä tai silloin kun on tarvetta. Tuo välitöntä mukavuutta väsyneelle, kutiavalle ja halkeilevalle iholle.

Sisältää mm. sheavoita, eukalyptusta ja kaurahiutaleita.




Neutrogena käsivoide, 50ml (arvo n. 4.85 €).

Käsivoide, joka sisältää 40 % glyseriiniä. Tästä pakkauksesta pitäisi riittää noin 200 käyttökertaan eli todella pienellä annostuksella pääsee pitkälle :D




3INA 24H Pen Eye Liner 900 (arvo n. 17.40 €).

Musta, nestemäinen silmänrajauskynä, lupaa jopa 14 tunnin kestoa. Ei jää omaan käyttöön.




Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt, 40 ml (arvo n. 7.81 €).

Tämän tuotteen toivoinkin saaavani, sillä tämä on nähty täysikokoisena Lookfantasticin joulukalenterissa, sekä samaisena 40 ml koossa eräässä toisessa kauneusboksissa :D 

Olen käyttänyt Dermosilin vastaavaa, mutta ehdottomasti haluan kokeilla myös jotain uutta suolakuorintaa hiuksille. Saa nähdä, onko haastajaksi Dermosilille!




Medik8 Micellar Mousse, 40 ml (arvo n. 9.30 €).

Tämä tuote on myös kiinnostava, vaikka onkin puhdistusmousse :D Lupaa poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Pakkauksessa on tosin erikseen mainittu, jos käyttää itsepäistä vedenkestävää silmämeikkiä, se kannattaa poistaa ensin (jollain muulla aineella).





Joulukuun kokonaisuus sisälsi kaksi meikkituotetta ja ihonhoitoa. 

Eteenpäin lähtee molemmat meikkituotteet, sillä nestemäisiä rajauskyniä ei tule käytettyä ja By Terryn sävy on liian tumma, kun sitä Googlen kautta katselin.

Muut varmasti jäävät omaan käyttöön, ennemmin tai myöhemmin.














4 kommenttia:

  1. Ihan ok sisältö. Harmi, jos laitetaan noita meikkivoiteita, kun ne ovat monelle huti sävyn puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja kun on vielä semmoinen tuote, jossa sävyllä on väliä :D Joku väritön tuote ei niinkään haittaa, mutta selkeästi sävytetyt on mälsiä :(

      Poista
  2. First Aid Beauty ja Medik8 olisivat kiinnostavimmat, tosin mulla on vähän sellanen tunne, että toi FAB löytyy multa jo entuudestaan :D Ihan ok sisältö, ei ehkä ihan paras kuitenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie muistelen nähneeni jossain tuon FAB -tuotteen, mutta itse en ole sitä omistanut :D Boxycharmista on ehkä voinut tullakin! Kun mie sain silloin joskus ne kuorintalaput.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)